آیا رشته های مکانیک و الکترونیک هم برای لیسانس اومده؟
ممنون
آیا رشته های مکانیک و الکترونیک هم برای لیسانس اومده؟
ممنون
توضیحات من برای حقوق بازرگانی بود که میگن درسه آسونی هستممنون، الان توضیحاتتون برای همون حقوق بازرگانی بود، یا بازرگانی بین الملل؟ من حقوق بازرگانی رو پاس کردم. درس ساده ای هست، فقط باید خون و نکته برداری کرد.حقوق بین الملل هم شبیه همین باید باشه دیگه ! از رو اسمش میگم !
شما باید رشتتون حسابداری یا مدیریت باشه ، درسته ؟
راستش همسرم قبول شده. من از طرف خودم نوشتم. خودم کامپیوتر بودم، رتبم بد بود، خانمم حقوقه، یادمه نمراتش خوب بود، ولی ریزشو فراموش کردم.
آخه گفته بودن اینترنتی شماره میدن! پس رسماً بیچاره شدم.
الان دفترچه رو نگاه کردم کارشناسی این دو تا رشته رو داشت اما واسه کاردانی به کارشناسی نمیدونم دفترچه نداشتم که ببینم.
آخه هرکسی واسه قبولی باید برای ثبت نام یه بار دانشگاه بره دیگه . اون وقتی که میرن همونجا یوزر و پسورد بهتون میدن که بعد این راحت توی خونه همه اطلاعات دانشجویی رو از رو سایت ببینید .
اگه واسه ثبت نام رفته باشین قبلا . حتما شماره دانشجویی دادن بهتون و پسورد
که معمولا پسورد اولیه شماره شناسنامه افراد هستش.
متاسفانه چیزی به ما ندادن
مگه میشه ؟
خوب چک کنید ببینید شماره دانشجویی جایی واستون ننوشتن . اگه پیدا کردین پسورد احتمالا شماره شناسنامه است
اگه نیافتین تماس بگیرید دانشگاه احتمال مسئله حل میشه .
بچه ها شاید سوالم مسخره بیاد.من کلا 2-1 ماهی میشه که تو سایت گلستان نرفتم
برای مرخصی گرفتن چه زمانی و چه طوری باید اقدام کنم؟...کمک کنید..میسی![]()
وارد اکانتتون میشن:
دانشجو---> درخواست ها -----> تقاضای مرخصی برای یک ترم.
برات ارزوی موفقیت میکنم.![]()
اینم ادرس سایت فروشگاهی کافه پیام نور برای خرید نمونه سوالات پیام نور - درسی و کنکور فراگیر هست
از کاردانی تا کارشناسی ارشد و دکترا - علمی کاربردی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه سوالات پایان ترم دوره هاي قبل نيز با كيفيت بالا موجود مي باشد . سال هاي 83-84-85-86-87-88-89 -90 ترم تابستان 87 و 88 و 89 - نيمسال اول و دوم - پيام نور
تمام رشته ها و درس ها را شامل ميشود - 55 رشته و گرايش مختلف ( رشته هاي : آمار - زيست شناسي علوم گياهي و عمومي - زمين شناسي محض و كاربردي- فيزيك (اتمي-حالت جامد-هسته اي) - شيمي محض و كاربردي- رياضي محض و كاربردي-علوم كامپيوتر- مهندسي نرم افزار - فناوري اطلاعات - صنايع - مهندسي كشاورزي - اقتصاد كشاورزي - حسابداري - مديريت دولتي صنعتي بازرگاني - مهندسي منابع طبيعي و محيط زيست - صنايع دستي و طراحي پارچه -تاريخ - جهانگردي و گردشگري - كتابداري - علوم اجتماعي (پژوهشگري - تعاون و رفاه اجتماعي)-علوم سياسي - علوم تربيتي(مديريت برنامه ريزي-پيش دبستاني) - علوم اقتصادي(اقتصاد نظري) - الهيات (تمام گرايش ها)- كتابداري - تربيت بدني - حقوق - روان شناسي(مشاوره و راهنمايي)- جغرافيا (انساني- طبيعي - برنامه ريزي شهري)- مترجمي زبان و زبان انگليسي - علوم دامي - مهندسي آب و خاك - مهندسي آباداني روستاها ) طرح تجميع و سنتي
و نمونه سوالات عمومي مشترك رشته هاي پيام نور بطور كامل
نمونه سوالات پايان ترم كارشناسي ارشد نيمسال اول و دوم 87-88 براي برخي دروس و رشته های پيام نور
Last edited by Persiano; 09-02-2011 at 03:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)