تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 905 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میدونم جای سوالم اینجا نیست ولی چون اینجا زودتر جواب میدن میپرسم.
    بچه ها کسی تا حالا از این قلم های fix it pro که ضد خشه و همه جا هم تقریبا تبلیغ میکنن استفاده کرده؟ یا کسی از اشناهاتون یا...
    میخام ببینم فایده داره واقعا؟؟؟
    قلم گیری بوسیله نقاش ماهر و بعدش پولیش (پولیش نه واکس) تنها راه بر طرف کردن خطهای عمیقه. سمت اینطور اجناس نرید که اگه هم تاثیری داشته باشه کوتاه مدته.

2. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ايموبلايزر
    (Immobilizer)
    به سيستم ضد سرقت الكتريكي و الكترونيكي گفته ميشه كه داراي كدهاي مخصوص خودش بوده و درصد ايمني بالايي داره و تاثير اون روي بخشهايي از خودرو است كه باعث حركت اتومبيل ميشه، مثل سيستم احتراق و جرقه زني، سيستم سوخت رساني و استارت.
    وقتي اين سيستم وارد عمل ميشه، با استفاده از رله هاي مخصوص كه در سر راه مدارات مختلف ماشين نصب شده، اون بخشها رو از كار ميندازه تا ديگه حتي با استفاده از روشهاي معمول امكان روشن كردن خودرو و سرقت اون وجود نداشته باشه.
    مرسی از شما
    حالا که این سوال اینجا مطرح شده من همیشه به دنبال اینم که قطعه ای که درون سوییچ وجود داره و کد میده چیه و مکانیزم عملش چجوریه تقریبا
    که هم مصرف انرژی نداره و هم خراب نمی شه
    ممنون

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مرسی از شما
    حالا که این سوال اینجا مطرح شده من همیشه به دنبال اینم که قطعه ای که درون سوییچ وجود داره و کد میده چیه و مکانیزم عملش چجوریه تقریبا
    که هم مصرف انرژی نداره و هم خراب نمی شه
    ممنون
    یه میکرو چیپ ساده که وقتی سوئیچ رو باز می کنی به وسیله طوقه دور مغزی سوییچ و به وسیله میدان مغناطیسی شارژ میشه و یه کد ثابت رو به سیستم میفرسته. این کد کد شناسایی سوئیچ نیست اما طی یک پروسه ECU کدی تولید میکنه که در صورت مطابقت با الگوریتم داخلش ماشین روشن میشه.
    خراب هم میشه. اگه در مجاورت موبایل یا سیگنال دزدگیر قرار بگیره امکان داره خراب بشه.

5. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه میکرو چیپ ساده که وقتی سوئیچ رو باز می کنی به وسیله طوقه دور مغزی سوییچ و به وسیله میدان مغناطیسی شارژ میشه و یه کد ثابت رو به سیستم میفرسته. این کد کد شناسایی سوئیچ نیست اما طی یک پروسه ECU کدی تولید میکنه که در صورت مطابقت با الگوریتم داخلش ماشین روشن میشه.
    خراب هم میشه. اگه در مجاورت موبایل یا سیگنال دزدگیر قرار بگیره امکان داره خراب بشه.
    پراید که چنین سیستمی نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان

مشکلی واسه کولر پراید من پیش اومده که موندم باهاش چه کنم اونم اینه که وقتی کولر رو روشن میکنم بادش خنک و سرمای خوبی داره و با گذشت تقریبا 10 تا 15 دقیقه که نمیدونم off میکنه یا اصطلاح دیگه داره ، دیگه رو کولر نمیفته و رفته رفته بادش گرم میشه به طوری که انگار بخاری روشن کردی مدل پراید هم 87 انژکتوری هست ممنون میشم راهنماییم کنید

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان

مشکلی واسه کولر پراید من پیش اومده که موندم باهاش چه کنم اونم اینه که وقتی کولر رو روشن میکنم بادش خنک و سرمای خوبی داره و با گذشت تقریبا 10 تا 15 دقیقه که نمیدونم off میکنه یا اصطلاح دیگه داره ، دیگه رو کولر نمیفته و رفته رفته بادش گرم میشه به طوری که انگار بخاری روشن کردی مدل پراید هم 87 انژکتوری هست ممنون میشم راهنماییم کنید
    مشكل كولر در بيشتر ماشينها و بخصوص پرايد كه چندين نوع مختلف كمپرسور روي اون سوار ميشه تقريبا يكيه، و البته بايد با چندين سوال و جواب و آزمايش و آزمون و خطا به جواب برسيد.
    1. نوع كمپرسور ماشين چيه؟ اگر ممكنه عكس اون رو بگذاريد.
    2. رادياتور ماشين سالمه؟ آب معمولي توي اونه و يا آب رادياتور با ضد جوش؟
    3. ترموستات سالمه؟ چند درجه است؟
    4.فن نصب شده روي كندانسور ( رادياتور كولر كه جلوي ماشين نصب شده) چند اينچي است و آيا سالمه و با دور بالا ميچرخه؟
    5.ترموستات كولر سالمه و كار ميكنه؟ به تنظيم اون دست زده شده؟
    6. اگر پيش كولر ساز برديد چه تشخيصي داده؟
    7. زماني كه كولر خنك و خوب كار ميكنه( اول روشن شدن ماشين) حرارت موتور كجاست؟ و زماني كه باد كولر گرم ميشه ، حرارت موتور كجاست؟

هركدوم از جوابها ميتونه راهنماي خوبي باشه و گاهي يه ايراد جزئي عامل اين مشكله.

احتمال اينكه ترموستات كولر خراب باشه و زود قطع بكنه و يا از تنظيم خارج شده باشه زياده، و يا اينكه اصلا كولر قطع نميكنه و كمپرسور همچنان درگيره و كار ميده، اما حرارت خيلي زيادي از سمت موتور به كندانسور وارد ميشه كه باعث گرم كار كردن كولر ميشه.

چند دليل هست كه بعد از جواب شما بايد كم كم متوجه بشيم كه كدومه..

9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مشكل كولر در بيشتر ماشينها و بخصوص پرايد كه چندين نوع مختلف كمپرسور روي اون سوار ميشه تقريبا يكيه، و البته بايد با چندين سوال و جواب و آزمايش و آزمون و خطا به جواب برسيد.
    1. نوع كمپرسور ماشين چيه؟ اگر ممكنه عكس اون رو بگذاريد.
    2. رادياتور ماشين سالمه؟ آب معمولي توي اونه و يا آب رادياتور با ضد جوش؟
    3. ترموستات سالمه؟ چند درجه است؟
    4.فن نصب شده روي كندانسور ( رادياتور كولر كه جلوي ماشين نصب شده) چند اينچي است و آيا سالمه و با دور بالا ميچرخه؟
    5.ترموستات كولر سالمه و كار ميكنه؟ به تنظيم اون دست زده شده؟
    6. اگر پيش كولر ساز برديد چه تشخيصي داده؟
    7. زماني كه كولر خنك و خوب كار ميكنه( اول روشن شدن ماشين) حرارت موتور كجاست؟ و زماني كه باد كولر گرم ميشه ، حرارت موتور كجاست؟

هركدوم از جوابها ميتونه راهنماي خوبي باشه و گاهي يه ايراد جزئي عامل اين مشكله.

احتمال اينكه ترموستات كولر خراب باشه و زود قطع بكنه و يا از تنظيم خارج شده باشه زياده، و يا اينكه اصلا كولر قطع نميكنه و كمپرسور همچنان درگيره و كار ميده، اما حرارت خيلي زيادي از سمت موتور به كندانسور وارد ميشه كه باعث گرم كار كردن كولر ميشه.

چند دليل هست كه بعد از جواب شما بايد كم كم متوجه بشيم كه كدومه..

دوست عزیز واقعا ممنون از توضیحات کاملت
    و اما در جوابها باید بگم

نوع کمپرسور رو نمیدونم حقیقت آخه الان 4 روزی هست این مشکل پیش اومده واسش
    رادیاتور سالمه و آب رادیات و ضدجوش میرزم توش
    ترموستات رو نمیدونم چون خودم هم حدس میزنم از همینجا خراب باشه
    بله فن سالمه و با دور بالا هم میچرخه
    نه به تنظیمش دست نزدم
    نه هنوز جایی نشونش ندادم
    وقتی کولر خوب کار میکنه آمپر تقریبا وسط هست رو به پایین و قتی هم که بادش گرم میشه هم باز آمپر همونجا میمونه و تکون نمیخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پراید که چنین سیستمی نداره؟
    چرا. مدلهای بعد 86

12. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز واقعا ممنون از توضیحات کاملت
    و اما در جوابها باید بگم

نوع کمپرسور رو نمیدونم حقیقت آخه الان 4 روزی هست این مشکل پیش اومده واسش
    رادیاتور سالمه و آب رادیات و ضدجوش میرزم توش
    ترموستات رو نمیدونم چون خودم هم حدس میزنم از همینجا خراب باشه
    بله فن سالمه و با دور بالا هم میچرخه
    نه به تنظیمش دست نزدم
    نه هنوز جایی نشونش ندادم
    وقتی کولر خوب کار میکنه آمپر تقریبا وسط هست رو به پایین و قتی هم که بادش گرم میشه هم باز آمپر همونجا میمونه و تکون نمیخوره
    احتمال قوی مشکل از ترموستات کولر (اواپراتور)یا قطع کنشه. به یه کولر ساز نشون بده.

14. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

ازکجاباید فهمید که فیلترگازماشینم را عوض کنم Ef7 1388و قیمتش حدودی چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •