قلم گیری بوسیله نقاش ماهر و بعدش پولیش (پولیش نه واکس) تنها راه بر طرف کردن خطهای عمیقه. سمت اینطور اجناس نرید که اگه هم تاثیری داشته باشه کوتاه مدته.
قلم گیری بوسیله نقاش ماهر و بعدش پولیش (پولیش نه واکس) تنها راه بر طرف کردن خطهای عمیقه. سمت اینطور اجناس نرید که اگه هم تاثیری داشته باشه کوتاه مدته.
مرسی از شما
حالا که این سوال اینجا مطرح شده من همیشه به دنبال اینم که قطعه ای که درون سوییچ وجود داره و کد میده چیه و مکانیزم عملش چجوریه تقریبا
که هم مصرف انرژی نداره و هم خراب نمی شه
ممنون
یه میکرو چیپ ساده که وقتی سوئیچ رو باز می کنی به وسیله طوقه دور مغزی سوییچ و به وسیله میدان مغناطیسی شارژ میشه و یه کد ثابت رو به سیستم میفرسته. این کد کد شناسایی سوئیچ نیست اما طی یک پروسه ECU کدی تولید میکنه که در صورت مطابقت با الگوریتم داخلش ماشین روشن میشه.
خراب هم میشه. اگه در مجاورت موبایل یا سیگنال دزدگیر قرار بگیره امکان داره خراب بشه.
پراید که چنین سیستمی نداره؟
سلام دوستان
مشکلی واسه کولر پراید من پیش اومده که موندم باهاش چه کنم اونم اینه که وقتی کولر رو روشن میکنم بادش خنک و سرمای خوبی داره و با گذشت تقریبا 10 تا 15 دقیقه که نمیدونم off میکنه یا اصطلاح دیگه داره ، دیگه رو کولر نمیفته و رفته رفته بادش گرم میشه به طوری که انگار بخاری روشن کردی مدل پراید هم 87 انژکتوری هست ممنون میشم راهنماییم کنید
مشكل كولر در بيشتر ماشينها و بخصوص پرايد كه چندين نوع مختلف كمپرسور روي اون سوار ميشه تقريبا يكيه، و البته بايد با چندين سوال و جواب و آزمايش و آزمون و خطا به جواب برسيد.
1. نوع كمپرسور ماشين چيه؟ اگر ممكنه عكس اون رو بگذاريد.
2. رادياتور ماشين سالمه؟ آب معمولي توي اونه و يا آب رادياتور با ضد جوش؟
3. ترموستات سالمه؟ چند درجه است؟
4.فن نصب شده روي كندانسور ( رادياتور كولر كه جلوي ماشين نصب شده) چند اينچي است و آيا سالمه و با دور بالا ميچرخه؟
5.ترموستات كولر سالمه و كار ميكنه؟ به تنظيم اون دست زده شده؟
6. اگر پيش كولر ساز برديد چه تشخيصي داده؟
7. زماني كه كولر خنك و خوب كار ميكنه( اول روشن شدن ماشين) حرارت موتور كجاست؟ و زماني كه باد كولر گرم ميشه ، حرارت موتور كجاست؟
هركدوم از جوابها ميتونه راهنماي خوبي باشه و گاهي يه ايراد جزئي عامل اين مشكله.
احتمال اينكه ترموستات كولر خراب باشه و زود قطع بكنه و يا از تنظيم خارج شده باشه زياده، و يا اينكه اصلا كولر قطع نميكنه و كمپرسور همچنان درگيره و كار ميده، اما حرارت خيلي زيادي از سمت موتور به كندانسور وارد ميشه كه باعث گرم كار كردن كولر ميشه.
چند دليل هست كه بعد از جواب شما بايد كم كم متوجه بشيم كه كدومه..
دوست عزیز واقعا ممنون از توضیحات کاملت
و اما در جوابها باید بگم
نوع کمپرسور رو نمیدونم حقیقت آخه الان 4 روزی هست این مشکل پیش اومده واسش
رادیاتور سالمه و آب رادیات و ضدجوش میرزم توش
ترموستات رو نمیدونم چون خودم هم حدس میزنم از همینجا خراب باشه
بله فن سالمه و با دور بالا هم میچرخه
نه به تنظیمش دست نزدم
نه هنوز جایی نشونش ندادم
وقتی کولر خوب کار میکنه آمپر تقریبا وسط هست رو به پایین و قتی هم که بادش گرم میشه هم باز آمپر همونجا میمونه و تکون نمیخوره
چرا. مدلهای بعد 86
احتمال قوی مشکل از ترموستات کولر (اواپراتور)یا قطع کنشه. به یه کولر ساز نشون بده.
ازکجاباید فهمید که فیلترگازماشینم را عوض کنم Ef7 1388و قیمتش حدودی چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)