تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 303 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من یه سی دی موزیک دانلود کرده ام که یه فایل cue و یه قایل بزرگ wav داره. چطوری میتونم اینو پلی کنم و به mp3 تبدیل کنم؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه سی دی موزیک دانلود کرده ام که یه فایل cue و یه قایل بزرگ wav داره. چطوری میتونم اینو پلی کنم و به mp3 تبدیل کنم؟
    اون فایل با فرمت .cue که مثل یه تکست میمونه که اطلاعات رو از قبیل اسم ترک ها، مدتشون و ... رو داره !
    اون فایل wav رو هم میتونین با هر پلیری اجرا کنین .
    برای تبدیلش به mp3 هم میتونین از jetAudio استفاده کنین .

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستـــ عزیز جنابـــ dusti55
    ...
    سلام

چون پست ايشون (dusti55) در جهت بحثها و پستاي داده شده اخير هست از نظر بنده ايرادي بهش وارد نيست

موفق باشين

4. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان نرم افزاری هست که بتونه برای تبدیل فیلم به دی وی دی از منوی یه دی وی دی استفاده کنه؟
    یعنی بیاد منوی یه دی وی دی رو خارج کنه و بتونه باهاش دی وی دی فیلم بسازه؟

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

لینکـــ دانلودتــو بده ؟ منمـ دانلــود کنمـ ببینمـ مشکل کجاستــ ؟!!
    بفرما عزیز من اینو دانلود کردم
    ممنون میشم زودتر بهم خبر بدی چون تا آخر همین هفته باید پروژه رو تحویل بدم اگرنه صفر میگیرم
    http://www.highcriteria.com/download/tr70pe.exe

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

سلام.
    يه مستندي رو ذخيره كردم با فرمت TS.اما وسطش خيلي تبليغات ميره.ميخوام اين تبليغات رو(كه توي بازه هاي زماني مختلفي هستش) از وسطش كات و حذف كنم.دوستان ابتدا بهم نرم افزار AVS Video ReMaker v4.0.4.134 رو معرفي كردن.ازش استفاده كردم.كار كردن باهاش خيلي ساده و عاليه اما متأسفانه خروجيش خوب نيست و بصورت فريم به فريم پخش ميشه.ضمن اينكه توي خروجي با فرمت AVI خود بخود سايز رو تغيير ميده(سايز تصوير رو).

محتوای مخفی: معرفي كامل نرم افزار فوق 

ویرایش فیلم ها بدون تبدیل در خروجی با نرم افزار
    AVS Video ReMaker v4.0.4.134
    Final

ویرایش فیلم ها شاید کارآسانی نباشد اما نرم افزارهایی هستند که با امکاتات ساده کار تدوین را هم آسان می کنند. کار برروی فیلم ها یک ویژگی دیگر هم دارد و آن هم این است که دست آخر کاربر می بایست حتما خروجی تهیه کند و این عمل زمان بر خواهد بود یعنی زمانی که نرم افزار نیاز دارد تا فریم به فریم تصاویر را پردازش کرده و با یک فرمت خاص آن را در خروجی به کاربر تحویل دهد. نرم افزاری که در این مطلب می خواهیم به شما معرفی کنیم قابلیت های جالبی دارد از جمله این که بسیار ساده است و دوم هم عدم نیاز به تبدیل فرمت در خروجی است یعنی کاربر می تواند فیلمی که در ورودی باز کرده را پس از یک ویرایش به خروجی ببرد بدون این که زمان طولانی نیاز داشته باشد تا ویدئو Render یا پردازش شود. AVS Video ReMaker ابزاریست که این دو خصوصیت مهم و کلیدی را دارد. این ابزار با پشتیبانی از تقریبا تمامی فرمت ها، جدیدترین تکنولوژی ها ، انواع دی وی دی ها و Blu-ray ها و با مجموعه ای از افکت ها و منوهای جذاب برای فیلم ها به رایانه کاربر قدم می گذارد با توجه به حجمی که دارد می تواند فوق العاده کارآمد باشد. همچنین این ابزار سازگاری کامل هم با دوربین های فیلمبرداری دیجیتالی داشته و می تواند با شناسایی آن ها فایل ها را به هارددیسک منتقل کرده و پس از یک ویرایش ساده آن را به صورت یک ویدئو یا دی وی دی فیلم به خروجی ببرد. AVS Video ReMaker قابلیت های جالبی هم برای دوستداران دی وی دی ها دارد چرا که می توان به راحتی منوهایی جذاب هم برای این گونه فیلم ها تولید و همان لحظه برروی دی وی دی یا Blu-ray رایت نمود.

- سازگار با انواع فرمت ها رایج
    - عدم نیاز به تبدیل برای گرفتن خروجی
    - سرعت بالای نرم افزار در انجام کارها
    - وجود منوهایی جذاب برای قرار دادن برروی دی وی دی ها
    - سازگار با انواع دوربین های فیلمبرداری
    - وجود افکت های گوناگون در نرم افزار
    - عدم افت کیفیت در خروجی پس از ذخیره سازی
    - پیش نمایش از فایل های ذخیره شده
    - قابلیت Chapter بندی فیلم ها
    - استفاده آسان از نرم افزار
    - سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7
    - و ...

(آسان دانلود)
    این بهترین برنامه در این زمینه هست که من باهاش کار کردم
    كد:

• Save videos without reconversion.

• Edit HD-Videos

• Edit AVCHD, MOD, MTS/M2TS, TOD, etc. video files recorded with camcorders and video cameras.

• Create DVD and Blu-ray Menus

• Capture Video

• Multilingual Support

كد:
    All key formats are supported Read :HD Video (inc. Blu-ray video, AVCHD, MPEG-2 HD and WMV HD), AVI (DivX, Xvid, etc.), DV AVI, MP4 (inc. Sony PSP, Apple iPod and Archos), WMV (MPEG-4 codec only), 3GP, 3G2, QuickTime (MOV, QT), DVD, VOB, VRO, MPEG-1, 2, 4, TOD, MOD, MPG, DAT, VCD, SVCD, ASF (MPEG-4 codec only), ASX (MPEG-4 codec only), MJPEG, H.263, H.264, DVR-MS, MKV, DV, FLV, TS, M2TS, M2T, MTS, DPG, Write :HD Video (inc. Blu-ray video, AVCHD and MPEG-2 HD), AVI (DivX, Xvid, etc.), MP4 (inc. Sony PSP, Apple iPod and Archos), 3GP, 3G2, QuickTime (MOV, QT), MKV, DV, FLV, DVD, MPEG-1, 2, 4, MPG, MJPEG, H.263, H.264.
    كد:
    Platforms: Windows 7, XP, 2003, Vista (no Mac OS/Linux support) Minimum System Requirements Processor: Intel / AMD compatible at 1500 MHz or higher RAM: 512 MB or higher Sound: Windows compatible sound card DirectX: Microsoft DirectX 9.0c or later Administrative permissions for program installation and activation Internet connection to activate Windows 7 Recommended System Requirements Processor: Intel / AMD compatible at 3 GHz single core/1.8 GHz dual core RAM: 1 GB or higher Video: Windows 7 compatible video card Sound: Windows 7 compatible sound card Note: System requirements may differ depending on the Windows 7 version installed and increase when Windows Aero interface is enabled.
    Screenshots

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Size: 41.80 MB
    Version: 4.0.4.134

دانلود نسخه ی فاینال از سایت سازنده

لطفاً نرم افزاري قوي بهم معرفي كنين كه بتونم راحت باهاش اين كار رو انجام بدم و خروجيش هم خوب و بدون مشكل باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو خیابونا... منتظر دریدن شکار....

پيش فرض

ممنون نرم افزاری واسه کنورت کردنش هم هست؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون نرم افزاری واسه کنورت کردنش هم هست؟
    واسه کانورتشم ازاین برنامه میتونید کمک بگیری AVS Video Converter

لینک دانلود برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود پچ
    کد:

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    من یک کیلیپ دارم که فرمتش mp4 هست و وضوح 240 320 داره.. داخل کامپیوتر زیاد کیفیت نداره یک برنامه میخوام که بشه کیفیتش رو زیاد کرد یعنی وضوح یا فرمتش رو افزایش داد.
    لطفا برنامه تا جایی که میشه کم حجم باشه سرعتش اینترنتم کمه.. اگه داخل خود سایت اپلود بشه که خیلی خوبه...
    لطفا اموزش استفاده رو هم به طور دقیق بزارید ..

ممنون.

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بفرما عزیز من اینو دانلود کردم
    ممنون میشم زودتر بهم خبر بدی چون تا آخر همین هفته باید پروژه رو تحویل بدم اگرنه صفر میگیرم
    http://www.highcriteria.com/download/tr70pe.exe
    درستـــه نرمـ افـــزار مشکــل داره !!!
    از این لینکـــ دانلود کن
    https://rs359cg.rapidshare.com/#!download|359l33|339721509|Total.Recorder.v8.0.38 44.SE.zip|4730
    پسوورد :
    کد:
    سلام.
    يه مستندي رو ذخيره كردم با فرمت TS.اما وسطش خيلي تبليغات ميره.ميخوام اين تبليغات رو(كه توي بازه هاي زماني مختلفي هستش) از وسطش كات و حذف كنم.دوستان ابتدا بهم نرم افزار AVS Video ReMaker v4.0.4.134 رو معرفي كردن.ازش استفاده كردم.كار كردن باهاش خيلي ساده و عاليه اما متأسفانه خروجيش خوب نيست و بصورت فريم به فريم پخش ميشه.ضمن اينكه توي خروجي با فرمت AVI خود بخود سايز رو تغيير ميده(سايز تصوير رو).
    لطفاً نرم افزاري قوي بهم معرفي كنين كه بتونم راحت باهاش اين كار رو انجام بدم و خروجيش هم خوب و بدون مشكل باشه.
    سلام ...
    نرمـ افـــزار FameRing MovieShop Suite :

محتوای مخفی: بخشـــی از ویژگـی هــا 
    حذف تبلیغات از جریان های ویدئویی

http://dl.p30well.com/1389/899/FameRing.MovieShop.Suite.v1.3.0_www.P30well.com.zi p

پســوورد و منبــع : P30well.com

سلام..
    من یک کیلیپ دارم که فرمتش mp4 هست و وضوح 240 320 داره.. داخل کامپیوتر زیاد کیفیت نداره یک برنامه میخوام که بشه کیفیتش رو زیاد کرد یعنی وضوح یا فرمتش رو افزایش داد.
    لطفا برنامه تا جایی که میشه کم حجم باشه سرعتش اینترنتم کمه.. اگه داخل خود سایت اپلود بشه که خیلی خوبه...
    لطفا اموزش استفاده رو هم به طور دقیق بزارید ..

ممنون.
    سلام ...
    بوسیــله ی نرمـ افــزار CyberLink TrueTheater Enhancer میشــه تا حـد چشـمـ گیـری اینکـار رو انجـامـ داد ولی حجمش حدودـ 30 مگــ هستـــ !!

http://dl.----------.com/Hosein/February%202010/09/CyberLink%20TTE%20v1.0.1314%20%28www.----------.co m%29.zip

پســـوورد و منبــع : ----------.com

12. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •