دوستان چی میشه که ماشین اول صبح یا وقتی یه مدت طولانی خاموش بوده با استارت روشن که میشه تا میخایم حرکت کنیم خاموش میشه ؟! حتی درجا هم که گاز میدم خاموش میشه ؟
دوستان چی میشه که ماشین اول صبح یا وقتی یه مدت طولانی خاموش بوده با استارت روشن که میشه تا میخایم حرکت کنیم خاموش میشه ؟! حتی درجا هم که گاز میدم خاموش میشه ؟
باید حداقل 20 ثانیه صبر کنی
isbnدرود بر تو داداشی.ممنون واسه اطلاعاتت.ولی دادا منتو تموم کنو بگوچکارکنم؟اگه همینطوربزارمش مشکلی پیش نمیاد؟مخصوصاتومسافرت؟بنظر ت کوئیت شیفتر تاحدودی حل نمیکنه مشکلو؟قیمتش چنده وکروز توچه مایه ایه؟مارکش چی فرقی نداره؟بازم ممنون ازت...دوستان اگه شماهم راجب این206وی هشت مطلب مهمی داریدممنونتون میشم.بای![]()
خواهش میکنمبیبین این کپ مشکل خاصی که ایجاد نمیکنه که بگیم غیر استاندارد هست ولی کلا زد حاله شما پاتو که میذاری رو گاز هیچ عکس العملی نمیبینی ! که به نظر من بری سوپر چیپ کنی بهتر هست چون با 200 تومن هم رفع کپ میشی هم شتابت میره بالا هم اسب بخار میگیری
ولی همون پدال 5 سیم و اون برنامه دریچه گاز هم واقعا تاثیر گذار هستن من خودم اول پدال 5 سیم داشتم بعد که سوپر چیپ زدم دیدم تفاوتی بین 5 سیم 4 سیم حس نمیشه پس فروختمش
![]()
ولی من تو مسافرت ها همون اول که ماشین خام بود بدون مشکل بودم یعنی قلق پدالش دستم امده بود که باید ریز ریز پدال فشار بدی تا کپ نزنه . ولی تو ترافیک مخصوصا وقتی کولر روشن هست اذیت میکنه .
کوئیک شیفتر برا تعویض سریع تر دندس و تو کپ تاثیری نداره قیمتش دقیق یادم نیست ولی باید 68 باشه کروز کنترل ثابت کننده سرعت و بی نیاز کردن راننده از فشار دادن پدال در نتیجه باعث آرامش در سفر میشه
مثلا شما رو 110 ست میکنی و دنده 4 دیگه خودش میره و باعث کاهش مصرف هم میشه .
![]()
Last edited by isbn; 21-10-2011 at 10:42.
دوستان یک مشکل.البته بازم فکر نکنم کسی بتونه جوابش رو بده و بازم باید توی فوروم ir206 بپرسم!
من وقتی در حالت خاموش حدود 5 تا 10 دقیقه رادیو روشن میکنم خودبخود میره روی حالت Eco-Mod و رادیو خاموش میشه و باید استارت بزنم و باز خاموش کنم تا دوباره همون حدود بتونم رادیو رو روشن کنم.راه حلش چیه؟اینم یکی دیگه از اون مشکلات بی انتهای 206.درود بر پراید که این بازیها رو نداره.
سلام
206 یه قابلیتی داره که نمیزاره وقتی ماشین خاموشه استفاده حداکثری از باطری داشته باشین
برای همینه که وقتی چه رادیو چه موقعی که دارید آهنگ گوش میدید میره رو Eco-Mod و این مشکل به حساب نمیاد بلکه یه خصوصیت جالبیه که میتونه برای سلامت باطریتون مفید باشه
ولی از یه طرف رو اعصابه![]()
آره پوریا مثلا تو اوج آهنگی یهو یه صدای یق و بعد قطعش میکنه![]()
ممنون عزیز خیال میکردم باتری مشکل پیدا کرده که خودبخود میره توی این حالت.ولی هر جور که نگاه کنی مشکل داغونی هستاینطور که توی گوگل دیدم از راه نرم افزاری قابلیت disable شدن شاید داشته باشه ولی ندیدم کسی تونسته باشه اینکارو کرده باشه.
.درسته که باتری استاندارد 206 کوچیکه ولی دیگه اینقدر ناز نازی نباید باشه که با ده دقیقه رادیو گوش دادن بخواد ضعیف شه و بره توی اون مد.اگه در زمان تحویل خودرو از نمایندگی factory mode غیر فعال بشه زمان رفتن به eco mode رو میشه بیشتر کرد چون زمانی که ماشین در نمایندگی ممکنه چندین هفته و ماه بخوابه میزارنش رو مد کارخونه و زودتر به مد اکونومی میره
هر چی میگم 100 رحمت به پراید باز بعضیا غیرتی میشن و توی پیغام خصوصی یا پروفایل فوش میدن
اطلاعاتی بیشتر:
در ابتدا بگم که این ECO Mode به هیچ وجه بطور دائم حذف نمیشه چون خودش به نحوی حفاظت از باطری هستش و نمیزاره که باطری کاملا خالی بشه و وجودش مفید هم هست و پژو روی ماشیناش از این سیستم استفاده میکنه که البته بسته به توع ECU و تاریخ تولید اون زمان اکو مود متفاوته و تنها راه حذفش دستکاری تو ایپرام ایسیو هست که کار عاقلانه ای نیست و احمقانس.ولی راهایی هم هست که بشه این زمان رو افزایش داد بطوری که بشه حداکثر استفاده از لوازم برقی رو کرد.اول باید چک شه که Factory Mode غیر فعال هستش که اینکار توسط pps براحتی انجام میشه.دوم باید باطری رو همیشه شارژ نگه داشت تا توان بهتری داشته باشه و سوم اینکه از باطریهای اتمی با برند معتبر و آمپر ساعت بالا مثلا 65 آمپر استفاده کرد البته دقت کنید که سایز باطری با جایگاه اون متناسب باشه که بعدا مشکل ایجاد نکنه با این متودها میشه زمان اکو مود رو به بیشترین حدش رسوند و توصیه میکنم اگه از سیستم صوتی میخواهید استفاده کنید سایر مصرف کننده ها رو قطع کنید تا دیرتر به حالت اکو مود بره.(اگر هم خیلی اصرار به استفاده از سیستم صوتی هستید میتونید برق + دائم رو از سوکت 16 پایه خاکستری به جای ورودی + ضبط به اون وصل کنید که البته کار اصلا جالبی نیست ولی به اینصورت با گذاشتن به کلید میتونید تا زمانی که باطری کاملا بخوابه از ضبط استفاده کنید)
مودهای شبکه برق 206 مولتی پلکس:
1- مود STANDBY
شبکه برق پس از خاموش کردن خودرو و عدم استفاده از تجهیزاتی مثل ریموت قفل مرکزی، باز کردن درها، بوق، چراغها و... به خواب میرود. بنابراین انجام هرگونه عملیات روی سیستم برقی، جداکردن کانکتورهای ECU یا BSI، و موارد مشابه، باید پس از به خواب رفتن سیستم باشد تا از وارد آمدن آسیب به قسمتهای مختلف جلوگیری شود. برای این منظور، پس از خاموش کردن خودرو، ابتدا درب موتور را باز کنید، سپس درهای خودرو را بسته و 3 تا 5 دقیقه صبر کنید و در نهایت کابل مثبت باطری را جدا کنید.
پس از خاموش شدن خودرو تغذیه شبکه به مدت 65 ثانیه در حالت STAND BY باقی میماند ( البته در صورتی که در سمت راننده باز شود، همراه شنیدن صدای یک رله در BSI تغذیه قطع میشود و چراغ روی کلیدهای شیشه بالابرها خاموش می شود و شبکه آماده برای به خواب رفتن می شود.). به خواب رفتن شبکه، همراه با خاموش شدن نمایشگر کیلومتر و به دنبال آن بعد از حدودا 3 دقیقه پایین آمدن کامل عقربه نمایشگر هاست.
2- مود WAKEUP
اگر بعد از به خواب رفتن سیستم، قفل مرکزی باز شود، درها باز شوند، یا به طور کلی در سیستم برق فرمانی صادر شود، سیستم بیدار میشود (توجه کنید که وارد مود STANDBY نمی شود). بیدار شدن سیستم همراه با روشن شدن نمایشگر کیلومتر، و کالیبره شدن عقربه ها (ست شدن نقطه صفر) است.
3- مود ECOMODE یا ECONOMY
در صورتی که در حالت خاموش بودن خودرو، جریان بیش از حد از خودرو گرفته شود، BSI برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی خودرو را به مود ECO وارد می کند. مثلا روشن بودن بیش از حد رادیو پخش در حالت موتور خاموش.
دوستان خوبم، حالا مشکل من اینجاست:
مود ECO توی ماشینم به درستی عمل می کنه. اما بعضی وقتا، مثلا برای بیشتر از یک ساعت که ماشین پارک بوده، وقتی سوئیچ رو باز میکنم تا استارت بزنم، میبینم که مود ECO فعال شده. حالا سوال اینجاست که مگه وقتی ماشین خاموشه و پارک شده، جایی داره برق مصرف میشه؟ توجه کنید که این حالت همیشگی نیست. توی ماشین های شما هم اینطوریه؟ ماشین من از اول همینطوری بوده.
سلام
این فنر کلاچ جدیدا وقتی کلاچ رو میگیرم قیژ قیژ صدا میده؟؟؟جریان چیه؟؟مشکلی نیست؟؟؟
ممنون
دوستان مشکل من هنوز پابرجاست : (( دوستان چی میشه که ماشین اول صبح یا وقتی یه مدت طولانی خاموش بوده با استارت روشن که میشه تا میخایم حرکت کنیم خاموش میشه ؟! حتی درجا هم که گاز میدم خاموش میشه ؟ ))
ماشین رو کم گاز خاموش میشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)