من داشتم این مشکل رو، با نصب آخرین نسخه برطرف شد.
من داشتم این مشکل رو، با نصب آخرین نسخه برطرف شد.
سلام
من یه نکته جدید در idm پیدا کردم که باید حتما حواستون باشه.
اگه شما هم با دستکاری فایل host برنامه رو از اتصال به سرورهای خودش منع کردید،ممکنه به علت کرک ویندوز یا هر موضوعی به پیغام تقلبی بودن سریال برخورد کنید.خب خیلی راحت میرید و دوباره یه سریال وارد میکنید و مطمئنید که برنامه نمیتونه به سرور وصل بشه اما وقتی سریال رو میزنید و رجیستر میکنید این پیغام براتون ظاهر میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما حتما حتما مراقب این سوال باشید!!!
اگه شما گزینه continue رو بزنید،برنامه فایل هاست رو ویرایش میکنه و سرورهایی که شما دسترسی به اون رو منع کرده بودید رو آزاد میکنه یعنی اول خط فرمانش # میاد تا خط فرمان خنثی بشه.یعنی بعدش هرچی سریال بزنید با انواع و اقسام ارورها مواجه میشید و تا دوباره فایل هاست و فرمانها رو ویرایش نکنید درست نخواهد شد!!!
پس،وقتی اون عکس براتون ظاهر شد فقط گزینه cancel رو بزنید تا همچنان اجازه دسترسی به سرورهای خودش رو نداشته باشه و سریالهارو چک نکنه.
Last edited by mohammad_87; 28-03-2013 at 07:09.
سلام
من هر چیزی که به دانلود منجرم اضافه میکنم بعد از راستارت شدن سیستم خود بخود حذف میشه! سعی کردم محل تمپوراری فایل رو عوض کنم نشد....!
حتی دوباره نصب کردم درست نشد. یعنی حتی اگر دانلودم به 99 درصد برسه بعد سیستم راستارت بشه همه قبلیها پاک میشه... ترا خدا بگین چی کار کنم؟؟!![]()
تو IDM چچوری تایین کنم که فایلها به نوبت و تک تک دانلود بشن ؟ 10 تا تسک دارم همه با هم دانلود میشن یه دفعه
برو توی زمان بندی سربرگ دوم یعنی فایلهای موجود در صف بعد تعداد دانلود هم زمان رو بزار 1 یا حالا هر چند تا که میخوای
سلام وقتتون بخیر..
راهی داره که یه فایل فیلم را از درصد 20 تا80 دانلود کرد؟ یعنب اول و آخرش را نگیریم؟
ممنون من idm دارم
سلام
نه فکر نکنم همچین چیزی بشه.آخه وقتی یه فایلی رو میزنی واسه دانلود از اول شروع میکنه به دانلود تا آخرش.همچین چیزی امکان نداره
برای دانلود شدن یک فایل به وسیله idm چه دکمه ای رو باید بزنیم؟برای دانلود نشدنش که باید alt رو بگیریم حالا برای برعکسش باید چیکار کرد؟بدون اینکه بخوایم لینک رو دستی وارد idm کنیم.
برید توی قسمت تنظیمات در بخش عمومی نگاه کنید باید تیک مرورگر شما تیک خورده باشه.بعد باید فرمت دانلودی شما رو هم idm ساپورت کنه برای اینکار کافیه در همون قسمت تنظیمات در بخش نوع فایل ، فرمت مورد نظر رو اگه نبود بنویسید.یعنی ادامه همون فرمت ها یه space بزنین بعد فرمت رو بنویسید که از این به بعد اون فرمت رو با idm دان کنه
این کارها رو هم می کنم ولی باز بعضی لینک ها رو فقط با دانلودر مرورگر باز می کنه نمی دونم مشکل چیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)