بستگي داره كه شما اون عكس رو به چه طريقي وارد محيط ورد كرده باشي
اگه از منوي insert گزينه From File رو زدي و وارد كردي ميتوني اونو به زير متن انتقال بدي و بعد متن رو روي اون بنويسي
بستگي داره كه شما اون عكس رو به چه طريقي وارد محيط ورد كرده باشي
اگه از منوي insert گزينه From File رو زدي و وارد كردي ميتوني اونو به زير متن انتقال بدي و بعد متن رو روي اون بنويسي
سلام دوست عزيز
ميشه عرض ستونها و ارتفاع سطرها رو مشخص كرد
روي جدول كليك راست بكنيد و گزينه Table Properties رو بزنيد و از سربرگهاي Column و Row اينكارو انجام بديد
بازم سلام
این گزینه واسه من غیر فعالهسلام دوست عزيز
در بخش دوم و در قسمت هدر يا فوتر مورد نظر كليك كنيد و از سربرگ design دكمه linkto previous رو بزنيد
موفق باشد
آیا شرایط خاصی داره که باید فعال باشه؟
سلام بر دوست عزيز
اين گزينه براي بخش اول غيرفعاله چون بخش قبل براش معني نميده كه بخواد به اون لينك داشته باشه
شما بايد در بخش دوم كرسر رو رقرار بدي و بعد از اون گزينه استفاده بكني
با سلام 2 تا مشکل داشتم، خیلی گشتم ولی نتونستم راه حلش رو پیدا کنم.
1-چطور میشه تو تبدیل فایل Word به PDF هایپرلینکها از بین نره و وجود داشته باشه (آیا تنظیمات خاصی داره یا نرمافزار خاصی میخواد؟)
2-شمارهگذاری از یه صفحه دلخواه از یک شروع بشه (و نه صفحه اول؛ چون پیش فرض Word شمارهگذاری از صفحه اول است. البته میشه کلک رشتی زد! و اون اینه که فایل Word رو به 2 تا فایل تبدیل کرد، بعد فقط دومی رو شمارهگذاری کرد، اما من میخوام اینکار رو تو یه فایل Word انجام بدم).
سلام دوستان امیدوارم که حال همگی خوب باشه من یه چند تا سوال دارم که ممنون میشم کمکم کنید :
می خوام بنویسم s1 ولی 1 بصورت ریز تر باشه و پایین s نه اینطوری که الان برای شما نوشتم یه جور اندیس باشه باید چیکار کنم چون می خوام بنویسم s1 ، s2 نمی خوام به این صورت باشه و اعداد 1 و 2 بصورت ریز تر و پایین باشه.
می خوام یه دایره بکشم و توش مثلآ بنوسیم a باید چیکار کنم چون هم دایره می خوام کوچیک باشه و هم اینکه a توی دایره باشه.
می خوام یک دایره باشه که وسطش یک ضربدر باشه باید از کجا این شکلو بیارم؟چون توی سیمبلوا دیدم پیدا نکردم میتونید کمکم کنید؟
برای فرمول نویسی که یک کسر داشته باشه روی کسر و زیر کسر عدد باشه باید چیکار کنم؟چون تا الان با ورد فرمول ننوشتم!!
می خوام توان بنویسم باید چیکار کنم؟مثلآ 3 به توان n
نمی دونم تونستم منظورمو درست بفهمونم یا نه و اینکه می دونم سوالام خیلی زیاد هستش ولی چون این تایپ برای درس ژنتیک هستش به این چیزا احتیاج دارم و یه جورایی هم عجله دارم ممنونم میشم که کمک کمیند.
Last edited by sarmast65_ata; 02-01-2009 at 18:03.
سلام خدمت دوستان من می خوام عکس های رو که دارم بکگراند کنم تو وورد برای هر صفحه جدا چجوری می تونم این کار رو انجام بدم
سلام
دوست عزیز
برای نوشتن s که عدد 1 پایین تر باشه بایستی از منوی فرمت گزینه فونت را انتخاب و سپس گزینه superscript یا سsubscript را انتخاب کن برای اشکال هم از فونت webding یا wending استفاده کن داخلش هست.
برای فرمول نویسی هم از گزینه insert و گزینه object و equation editor استفاده کن در صورتی که نداری در برنامه add/remove آفیس بهش اضافه کن
سلام
دوست عزیز
از منوی فرمت گزینه بک گراند و انتخاب عکس برای هر صفحه
سلام دوست عزیز
بله می شود
با استفاده از برنامه آکروبات پرو 9 نیاز به تنظیمات نیست اگر هایپر باشه می سناسه
2- برای اینکار شما نیاز دارید که هر قسمت به به صورت section جداگانه ذخیره کنید البته در یک فایل که هر قسمت می شه شماره جداگانه داشته باشه
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)