تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 287 از 465 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلامي دوباره.
    دوستان بياين عكس هاي خونه هامونو و خانواده مونو بذاريم.هم يك تنوعي ميشه هم از طرز فكرهم باخبر ميشيم.
    البته به نظر شما لازم هستش كه يك تاپيك جديدبراي اين عكسا در بخش گالري عكس بذاريم تا اين تاپيك شلوغ نشه؟
    مگی جون هم و گفتن. اما تا بیاد آپلود بشه عمرمون تموم شده. تازه غیر از اون من نمیتونم از صفحه عکس بگیرم با دکمه print screen . اگه هم با خود دوربین سیمز بگیرم نمیدونم کجا می افته. کسی میدونه؟ در ضمن من بازیم رو روی درایو ویندوز یعنی c نریختم روی G هست.

سلام.
    آخه این مشکل رو ( پیشرفت نکردن ) فقط همین سیمم داره . بقیه ی اعضای خانواده هم تعداد دوستاشون مثل همینه ولی زود پیشرفت می کنن !!
    خیلی موقع ها هم میبینی که دوستیت به اندازه نیست اما پیشرفت میکنی. اما بعد یه جایی گیر میکنی !!

خب عزيز يا يكمي صبر كن يا كه 8 تا دوست رو پيدا كن ديگه.بدبخت پيرهم هستش ديگه چرا ميفرستيش سركار؟؟؟؟
    همینو بگو. اما منم پیرا رو میفرستم سرکار تا اینکه ایشالله جونشون رو ازرائیل () بگیره.!!!!

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

IMG]http://upload.parsaspace.com/smiley/smiley_01/smiley%20%28151%29.gif[/IMG]

منم خونواده هام اکثرا خرخونن. میگم چه خونه ی قشنگی داری. خودت ساختی یا مال خود شهره؟
    الان دارن كتاب cocking رو ميخونن براي خود شهره
    پولشون رسيد به 1.000.000.000 دارم خونشونو عوض ميكنمو اون قصررو بخرم پولش 9.000.000 هست خودم ساختم با تمام امكانان از قبيل
    سونا
    جكوزي
    استخر
    پارك
    پاركينگ
    واقعا
    البته بدبخت براي خودشون 1.000.000 ميمونه راستي يه خونه ساختيم ميتونيم به يه سيمز ديگه (همون ورژن) انتقال كرد

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگی جون هم و گفتن. اما تا بیاد آپلود بشه عمرمون تموم شده. تازه غیر از اون من نمیتونم از صفحه عکس بگیرم با دکمه print screen . اگه هم با خود دوربین سیمز بگیرم نمیدونم کجا می افته. کسی میدونه؟ در ضمن من بازیم رو روی درایو ویندوز یعنی c نریختم روی G هست.

خیلی موقع ها هم میبینی که دوستیت به اندازه نیست اما پیشرفت میکنی. اما بعد یه جایی گیر میکنی !!

همینو بگو. اما منم پیرا رو میفرستم سرکار تا اینکه ایشالله جونشون رو ازرائیل () بگیره.!!!!
    خب فرنوش خانوم شما ميتوني از اين سايت براي آپلود عكس استفاده كني:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يا اگه ميخواي بگو تا برات دعوتنامه ي persingig بفرستم.
    و عكس ها اينجا ميره:
    C:\Documents and Settings\m\My Documents\EA Games\The Sims 2\Storytelling
    لينم يك عكس از فروشگاه من:(brown center)نماي بيروني:
    بزرگه نه؟؟توش طبقه پايينش تابلو هاي قيمتي ميفروشه بالاشم لوازم الكتريكي،وسايل خونه و...ميفروشه.
    6 تا كارمند هم داره.ماشين هم ميفروشه.اون اتاق كنارشم دفتر jack خدا بيامرز وحالا پسرش brayan هستش.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

اگه ميخوايد اعزاعيل جون پيرارو زود تر بگيره اين كارو بكنيد ( كاملا تضميني )
    پيرذو از اون خونه بيرون كنيد بعد اونو به يه خونه يا زمين خالي(كوير) بفرستيد(اگه خونه هست تموم وسايلو پاك كنيد (دستشوئي حموم و...) بعد دكمه ي خيلي سريعو بزنيد اونقدر وايسيد تا لوزي قرمز قرمز بشه اونوقت ميميره
    اينم براي اونايي كه ميخوان پيرا زود بميرن (البته تو سيمز تنه واقعا)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرذو از اون خونه بيرون كنيد بعد اونو به يه خونه يا زمين خالي(كوير) بفرستيد(اگه خونه هست تموم وسايلو پاك كنيد (دستشوئي حموم و...) بعد دكمه ي خيلي سريعو بزنيد اونقدر وايسيد تا لوزي قرمز قرمز بشه اونوقت ميميره
    آخه چرا پيرا رو ميكشين شما؟؟خب بيچاره هارو به مسافرت همش ببرين تا حال كنن.
    ببرينشون به فروشگاه،رستوران مثل رستوران اينترنشنال خانواده ي من.اگه شد عكسشو ميذارم!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان دارن كتاب cocking رو ميخونن براي خود شهره
    پولشون رسيد به 1.000.000.000 دارم خونشونو عوض ميكنمو اون قصررو بخرم پولش 9.000.000 هست خودم ساختم با تمام امكانان از قبيل
    سونا
    جكوزي
    استخر
    پارك
    پاركينگ
    واقعا
    البته بدبخت براي خودشون 1.000.000 ميمونه راستي يه خونه ساختيم ميتونيم به يه سيمز ديگه (همون ورژن) انتقال كرد
    مال خود شهره. خیلی باحاله. اون قصره رو میشه عکسش رو بذاری؟ سونا مگه میشه؟ مال کدوم پک هست؟
    من بلد نیستم پارکینگ بذارم. یعنی با سقف. میشه یکی بهم یاد بده؟

خب فرنوش خانوم شما ميتوني از اين سايت براي آپلود عكس استفاده كني:
    کد:
    يا اگه ميخواي بگو تا برات دعوتنامه ي persingig بفرستم.
    و عكس ها اينجا ميره:
    C:\Documents and Settings\m\My Documents\EA Games\The Sims 2\Storytelling
    لينم يك عكس از فروشگاه من:(brown center)نماي بيروني:
    بزرگه نه؟؟توش طبقه پايينش تابلو هاي قيمتي ميفروشه بالاشم لوازم الكتريكي،وسايل خونه و...ميفروشه.
    6 تا كارمند هم داره.ماشين هم ميفروشه.اون اتاق كنارشم دفتر jack خدا بيامرز وحالا پسرش brayan هستش.

ممنون. همین خوبه.
    ممنون.
    درختاش کمه(یعنی نداره اصلا!!). یه کم درخت بذار. خیلی سادس. میشه از داخلشم بدی؟
    منم تا فردا عکس میذارم. اما خونه های منم سادس چون حوصله ندارم برای یه کاری هی طبقه عوض کنم یا زاویه دیدم رو تغییر بدم. میخوام همه توی دید باشن

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

آقا هر چي عكس داريد اينجال بزاريد
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

ببرينشون به فروشگاه،رستوران مثل رستوران اينترنشنال خانواده ي من.اگه شد عكسشو ميذارم!!
    من زياد از پيراش خوشم نمياد شكم قولونبه ها
    چطوري مسافرت ميرن

تاريخ عضويت
    Sep 2007

9 چقدر زود پست میدین شما!!!!!!

خب چرا میکنیش بیرون؟ یه چهار دیواری درست کن توی حیاطت (قبلا هم گفتم) بعد یه دروازه براش بذار نه در که توی دیلیت کردنش اذیت نشی بعد یه تابلو هم اونجا بذار که پیره بره vew کنه بعد در رو دیلیت کن. البته من تلفن هم میذارم که تلفنام رو هم جواب بده قبل از مرگش!!!!! بعدم که گشنه میشه و میمیره (ایشالله)
    بعد قبرش رو ببر بیرو و دوباره یه دروازه بخر و این کشتار رو ادامه بده
    اگه هم میخوای کشتار جمعی را بندازی که باید چهار دیواریت بزرگتر باشه.
    توصیه میشه که رنگ دیوار (بیرونی و داخلی) و رنگ زمینش سیاه باشه که احساساتی نشی!!!!!!!!! و بیشتر به قتل نزدیک باشه!!!!

آخه خیلی غر میزنن. حرص در میارن.
    اما من توی خونوادم نمیکشمشون تا برن سر کار و پول بیارن و اینکه بتونم از اون جاییزه های شغلی و اون مدل دیگه (همون که بالای جاییزه شغلی هاس) استفاده کنم. قبل از اینکه میخوام بمیرن همه ی جاییزه های شغلی رو بیرون میارم و اینکه جاییزه های دیگه رو هم که به صورت عددی هست باهاش چیزای مورد نیازم رو میخرم مثل شیشه شیر بچه که باهوش میکنه بچه رو یا اونکه زندگی pet یا آدم رو زیاد میکنه رو میخرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مال خود شهره. خیلی باحاله. اون قصره رو میشه عکسش رو بذاری؟ سونا مگه میشه؟ مال کدوم پک هست؟
    من بلد نیستم پارکینگ بذارم. یعنی با سقف. میشه یکی بهم یاد بده؟

ممنون. همین خوبه.
    ممنون.
    درختاش کمه(یعنی نداره اصلا!!). یه کم درخت بذار. خیلی سادس. میشه از داخلشم بدی؟
    منم تا فردا عکس میذارم. اما خونه های منم سادس چون حوصله ندارم برای یه کاری هی طبقه عوض کنم یا زاویه دیدم رو تغییر بدم. میخوام همه توی دید باشن
    خب دوست عزيزم.آره ميشه سونا گذاشت مال FREE TIME هستش.
    خب خيلي طول ميشكه آ'وزشش برات بصورت PDF ميذارمش.حداكثر30 دقيقه ي ديگه.
    __________________________________________________ ____________________
    حتما درختاشو زياد ميكنم.حتما عكس بزار پس تا 30 دقيقه ي ديگه OFF هستم.
    باي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •