نه دوست من سیگیت نیست ترنسد هست
بله تهران هستم جناب مهندس امیر کجا تشریف دارند من برم خدمت اشون؟
نه دوست من سیگیت نیست ترنسد هست
بله تهران هستم جناب مهندس امیر کجا تشریف دارند من برم خدمت اشون؟
با سلام
من هفته پیش یک هارد H.D.D 1.0 TB SATA مارک HITACHI خریدم که از همون اول وقتی ویندوز بالا میومد صدای خر خر می کرد
به گارانتیش بردم عوضش کرد همون مدل نوشو داد باز هم همونجوری صدا می ده
می خواستم بپرسم مشکلش چیه و چیکار کنم صداش کم شه؟
در ضمن برنامه های bad sector یاب رو هم تست کردم هیچی bad sector نداشت
win 7 استفاده می کنم
لطفا" کمک کنید
دوست من باید بیشتر بررسی بشه
من فکر میکنم بهتر است با یک متخصص تعمیرات و بازیابی اطلاعات از نزدیک مشورت کنید و هارد را با یک سیستم دیگر کاملا" چک کنید گه نرم افزاری چه سخت افزاری و چه از ناحیه ویروس و چه از لحاظ سیستم عامل.
گاها" بعضی از ویروس ها فایل را در هنگام کپی خراب میکنند حال آنکه اصل آن که قبل از ویروسی شدن روی سیستم بوده سالم است . البته اینها همه حدس و گمان است باید بیشتر بررسی شود.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
سلام دوست من بنده در خدمت شما هستم. برای من باعث افتخار است اگر بتوانم کاری انجام بدهم.
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
سلام دوست عزیز
نرم افزار MHDD را میتوانید مجانا" از اینترنت بدست آورید کافی است سرچ کنید.
دوست خوب من سلام
در مورد صدا باید خدمت شما عرض کنم بعضی از هارددیسک ها مادرزادی صدای خاص خود را دارند مانند قر قر کردن آنهم بصورت گرفته اما اگر صدا در حدی باشد که باعث عذاب شما و یا غیر عادی باشد بهتر است ان را به گارانتی عودت دهید یا پولش را دریافت کنید و یا مدل دیگر یا برند دیگری دریافت کنید.
سلام دو روز پیش سیستم من از روی میز افتاده و سیستم بالا نیومد و بد سکتور گرفت و من یک هارد دیگه نصب کردم و هارد خراب رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم که تا الان که 24 ساعت گذشته 26 درصد و 1800 بد سکتور پیدا و ریکاوری کرده و به نظر می رسه دو سه روز طول میکشه که تا کامل بشه به نظر شما دوستان این راه فایده داره و اطلاعاتم باز می گرده اطلاعاتم خیلی برام مهم هستند اگر راه دیگه ای سراغ دارید کمکم کنید
باتشکر
Last edited by vahid1414; 15-04-2011 at 14:43.
سلام دوست من
قبلا" در مورد هاردهایی که میخواهید بازیابی کنید نوشته ام:
1- به هیچ عنوان سعی در اصلاح هارد ننمایید.
2- به هیچ عنوان سعی در اصلاح یا دوباره نصب کردن سیستم عامل نه کنید.
3- به هیچ عنوان سعی در گرفتن بد سکتور ننمایید.
4- به هیچ عنوان سعی جهت اتصال هارد به سیستم های مختلف و بالا آوردن هارد خراب نه کنید.
5- به هیچ عنوان از خودتان خلاقیت نشان ندهید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6- به هیچ عنوان سعی در اتصال با کابل USB نه نمایید.
و ...
هرگونه فشار بیش از حد به هارددیسک خراب ، موجب خرابی بیشتر میشود و گاها" باعث خرابی هد و یا صدمه به مدارات الکترونیک و یا در بعضی موارد رشد فزاینده بد سکتورها را پیش می آورد .
اگر اطلاعات برایتان ارزشمند است به متخصص تعمیرات و بازیابی اطلاعات مراجعه نمایید.
در مورد HDD Reg باید به عرضتان برسانم ممکن است حتی تا یک ماه هم این عملیات به طول انجامد و گاها" با یک بار هم به نتیجه دلخواه نرسید و ممکن است بیش از 3 بار این عملیات احتیاج به تکرار داشته باشد و ممکن است در آخر نیز باز تمامی بدسکتور ها ازبین نروند. اما در کل اگر خودتان بخواهید عملیات محیر العقول انجام دهید به علت نداشتن ابزار حرفه ای این تنها راه است.
سلام
من یه هارد اکسترنال ترنسد (دسکتاپی ) دارم مو قعی که روشنش می کنم یه صدای تق تق خفه ای میده (صدای بد سکتور نیست) مشکلی داره این صدا رو میده؟تازه هم خریدمش
جناب مهندس امیر خدمت اتون پیغام دادم اگر براتون مقدور بود خدمت برسم برای تعمیر هارد ام
باتشکر فراوان سینا
سلام مهندس امیر.
من hdd wd 1tr green 64m دارم.سرعتش عالیه.اما موقع روشن کردن به مدت 1 ثانیه صدای قررر میا و رد میشه.
بدسکتور ندارد.الاین نکردم.اما سرعتش هم تو 7 و ایکس پی خوبه.
مشکل از چی میتونه باشه؟
و هاردم حدود 500gb اطلاعات دارد.و قبل از ریختن اطلاعات هم اینجور بوده.
جای نگرانی است؟
![]()
سلام
تقربیا" همه هارددیسک ها در ابتدار استارت یک همچنین صدایی دارند . مشکل وقتی است که در هنگام کار کردن صدای ناهنجار بدهد. نگران نباشید.
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
سلام در خدمت شما هستم تشریف ببرید شرکت.
Last edited by رضا امیر; 17-04-2011 at 08:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)