منم موافق نظر سنجی دوباره هستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کی به تو گفت نظر بدی آخه
از وقتی اومده حق همه ی مارو داره بالا میکشه![]()
birakعزیز خیلی ممنونم که به پست من جواب دادای والله من خیلی وقته که این تایپیک رو دنبال می کنم و بیشتر مسائل رو درباره adsl اندیشه می دونم که خیلیهاشو شما و دوستان تویه این تایپک گفتین قیمتهای اندیشه الان 2ماهه که با بقیه شهرهای استان یکسان شده من خیلی زودتر از اینها باید adslمیگرفتم که سره همین مسئله معطل شدم من این مسئله رو از اول با اندیشه در میون گزاشتم یعنی بهشون اطلاع رسانی کردم اول که به من گفتن پیگیریی میکنیم بعد گفتن مدرک میخوان امروز که زنگ زدم میگن برو با هاشون صحبت کن اگه قبول نکردن زنگ بزن به ما خودمون مستقیمن باهاشون صحبت میکنیم من فکر میکنم این کارها آب در هاون کوبیدن یعنی تاثیری نداشته باشه با یکی از دوستام که تو یه شرکت بزرگ کار میکنه صحبت کردم گفت این کارها بی فایده است اگه میخواستن پیگیری کنن نیازی به صحبت کردن تو نبود خودت که اون اول گفتی پیگیریی میکردن میخوام برم فردا با هاشون قرداد ببندم امروز هم که زنگ زدم به نمایندگیشون گفتم اندیشه گفته که قیمتهای همه نمایندگی هاشون تو استان باید یکسان باشه میگن قیمتها شهر با شهر فرق میکنه؟؟!! چه جالب؟!!گفتم نصب رو خودم میخوام انجام بدم گفتن پس 10 تومن باید مرهمت کنی؟!!!!!! چه کنیم به قوله birakپوله زوره چه بخواهیم چه نخواهیم ازمون میگیرن مودم رو هم که اندیشه داره 30 تومن میده میخوام برم فردا قاله قضیه رو بکنم.اینها رو گفتم برایه اون دسته اون دسته از دوستانی که به یه همچین مسئله ای بر خوردن بدونن اینجوری یاست که من گفتم. پیگیریی=== وقت تلف کردن.
یکی باید به مدیریت این بخش پ خ بده و درخواست کنه تا دوباره نظر سنجی بذاریم، هرچند فکر کنم نمیشه!
در مورد نظر سنجی فکر میکنم باید به مدیر بخش شبکه پیغام بدیم که هم گزینه ها رو اضافه کنه هم از اول امکان نظر دادن باشه . باز کننده تاپیک نمی تونه این کار رو بکنه . باید یکی از مدیرای سایت این کار رو انجام بده . ( اگه امکانش باشه )
در ضمن سرعت امشب اندیشه فوق العاده عالیه ( 128 مرکز 3 ) سرعت تورنت الان دقیقا بین 195 الی 205 کیلو بایته . فکر کنم سرعت بالای دیشب اتفاقی نبوده واقعا stm1 جدید داره استفاده میشه . دستشون درد نکنه .
من برای اندیشه تیکت زدم و این مسله افت سرعت رو پیگیری کردم.
در طی جواب هایی که برام ارسال کردن گفتن که بعد از تغییر و تحولاتی که در سرویس پهنای باند استان انجام شد(افزایش بهنای باید استان) این مشکلات به وجود اومد که در طی روز های اینده تمامی مراکز مخابراتی مشکلشون برطرف میشه.
درباره مسله افت سرعت در سرویس های اپلود سنتر مثل راپیدشیر و ... گفتن که ما هیچ گونه کاری نمیتونیم انجام بدیم و به طور کل از دست ما خارجه.
اعتراض به وضعیت اینترنت ایران : http:/www.webprotest.org
امشب از حوالی ساعت 3 صبح اینترنت قطع شد
این دومین باره که در چند روز گذشته شاهد قطعی شبانه اندیشه بودیم
دیگه کم کم داره یه جای قضیه می لنگه !
مسخره تر از همه این که اندیشه اصلا ساپورت 24 ساعته نداره و صرفا روزهای معمولی در ساعات کاری پشتیبانی میکنه !!
اندیشه نسبت به پارس آنلاین از لحاظ سرعت و قیمت کاملا بهتره ولی از لحاظ پشتیبانی اصلا حرفی برای گفتن نداره
من وقتی پارس آنلاین داشتم هر ساعت (مثلا 3 صبح) و یا هر روز می تونستم با پشتیبانی تماس بگیرم
اما در اندیشه اصلا اینجوری نیست
اگه اندیشه نمی تونم خودش ساپورت کنه باید از پشتیبانی Pap اصلی بهره ببره
درست همون کاری که پارس وی میکنه و کاربرانش رو در ساعاتی که پارس وی تعطیله به تهران وصل میکنه
تا پشتیبانی فنی پارس انلاین مشکل رو رسیدگی کنه
سلام من دیشب تا ساعت 4 پای اینترنت بودم و قطعم نشد شما تو کدوم مرکز هستی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)