تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 287 از 2403 اولاول ... 1872372772832842852862872882892902912973373877871287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم موافق نظر سنجی دوباره هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم موافقم..

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کی به تو گفت نظر بدی آخه
    از وقتی اومده حق همه ی مارو داره بالا میکشه

4. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی
    تمامی شعباتی که تو استان گیلان دارن از طرف شرکت اندیشه سبز سرویس میدن زیر نظر شعبه اصلی شرکت و نماینده رسمی شرکت تو اون شهر هستن . در مورد قیمت سرویسها باید دقیقا طبق جدولی باشه که تو سایت اندیشه هست و هیچ فرقی نمی کنه که شما فومن باشی یا لنگرود ! الان چند ماهه که قیمتا یکسان شده ( قبلا شهرستانا یه کمی گرونتر بود اما الان نه ) پس قیمت دقیقا باید همونی باشه که توی سایت اندیشه هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نباید بیشتر بگیرن . اگه نماینده قبول نمی کنه باید از طرف شعبه اصلی رسیدگی کنن . درسته شاید 1000 تومن پول زیادی نباشه اما حقت رو باید ازشون بگیری. دعوا کردن هم لازم نیست چون اونا حق این کار رو اصلا ندارند . در ضمن یادت باشه %3 مالیات و عوارض همیشه به مبلغ اضافه می شه یعنی 128 با ترافیک 5 گیگ قیمتش 18900 + 567 تومن که رندش کنی همینجوری ازت باید 19500 بگیرن و 1500 اضافه گرفتن ... البته با کمال تاسف نماینده های اندیشه تو بعضی شهرستانا هزینه نصب 10 تومنی رو هم به زور می گیرن که این هم پوله زوره ولی ظاهرا اون مورد تو شهرستانا عادی شده !!! و از نظر سرعت هم شهرستانا فعلا سرعت تشویقی نداشتن و همیشه سرعتشون استاندارد بوده . امیدوارم شما هم حقتون رو بگیرید . در ضمن هر مبلغی که پرداخت می کنی باید بهت بابتش رسید رسمی بدن ... اگه تو رسیدت مبلغ 21 تومن درج شده می تونی از طریق شعبه اصلی پیگیر بشی . موفق باشی.
    birakعزیز خیلی ممنونم که به پست من جواب دادای والله من خیلی وقته که این تایپیک رو دنبال می کنم و بیشتر مسائل رو درباره adsl اندیشه می دونم که خیلیهاشو شما و دوستان تویه این تایپک گفتین قیمتهای اندیشه الان 2ماهه که با بقیه شهرهای استان یکسان شده من خیلی زودتر از اینها باید adslمیگرفتم که سره همین مسئله معطل شدم من این مسئله رو از اول با اندیشه در میون گزاشتم یعنی بهشون اطلاع رسانی کردم اول که به من گفتن پیگیریی میکنیم بعد گفتن مدرک میخوان امروز که زنگ زدم میگن برو با هاشون صحبت کن اگه قبول نکردن زنگ بزن به ما خودمون مستقیمن باهاشون صحبت میکنیم من فکر میکنم این کارها آب در هاون کوبیدن یعنی تاثیری نداشته باشه با یکی از دوستام که تو یه شرکت بزرگ کار میکنه صحبت کردم گفت این کارها بی فایده است اگه میخواستن پیگیری کنن نیازی به صحبت کردن تو نبود خودت که اون اول گفتی پیگیریی میکردن میخوام برم فردا با هاشون قرداد ببندم امروز هم که زنگ زدم به نمایندگیشون گفتم اندیشه گفته که قیمتهای همه نمایندگی هاشون تو استان باید یکسان باشه میگن قیمتها شهر با شهر فرق میکنه؟؟!! چه جالب؟!!گفتم نصب رو خودم میخوام انجام بدم گفتن پس 10 تومن باید مرهمت کنی؟!!!!!! چه کنیم به قوله birakپوله زوره چه بخواهیم چه نخواهیم ازمون میگیرن مودم رو هم که اندیشه داره 30 تومن میده میخوام برم فردا قاله قضیه رو بکنم.اینها رو گفتم برایه اون دسته اون دسته از دوستانی که به یه همچین مسئله ای بر خوردن بدونن اینجوری یاست که من گفتم. پیگیریی=== وقت تلف کردن.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی باید به مدیریت این بخش پ خ بده و درخواست کنه تا دوباره نظر سنجی بذاریم، هرچند فکر کنم نمیشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد نظر سنجی فکر میکنم باید به مدیر بخش شبکه پیغام بدیم که هم گزینه ها رو اضافه کنه هم از اول امکان نظر دادن باشه . باز کننده تاپیک نمی تونه این کار رو بکنه . باید یکی از مدیرای سایت این کار رو انجام بده . ( اگه امکانش باشه )

در ضمن سرعت امشب اندیشه فوق العاده عالیه ( 128 مرکز 3 ) سرعت تورنت الان دقیقا بین 195 الی 205 کیلو بایته . فکر کنم سرعت بالای دیشب اتفاقی نبوده واقعا stm1 جدید داره استفاده میشه . دستشون درد نکنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه castel_xd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من برای اندیشه تیکت زدم و این مسله افت سرعت رو پیگیری کردم.

در طی جواب هایی که برام ارسال کردن گفتن که بعد از تغییر و تحولاتی که در سرویس پهنای باند استان انجام شد(افزایش بهنای باید استان) این مشکلات به وجود اومد که در طی روز های اینده تمامی مراکز مخابراتی مشکلشون برطرف میشه.

درباره مسله افت سرعت در سرویس های اپلود سنتر مثل راپیدشیر و ... گفتن که ما هیچ گونه کاری نمیتونیم انجام بدیم و به طور کل از دست ما خارجه.

اعتراض به وضعیت اینترنت ایران : http:/www.webprotest.org

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امشب هم دارن حال میدن . خدا کنه همینطور باقی بمونه

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امشب از حوالی ساعت 3 صبح اینترنت قطع شد
    این دومین باره که در چند روز گذشته شاهد قطعی شبانه اندیشه بودیم
    دیگه کم کم داره یه جای قضیه می لنگه !

مسخره تر از همه این که اندیشه اصلا ساپورت 24 ساعته نداره و صرفا روزهای معمولی در ساعات کاری پشتیبانی میکنه !!
    اندیشه نسبت به پارس آنلاین از لحاظ سرعت و قیمت کاملا بهتره ولی از لحاظ پشتیبانی اصلا حرفی برای گفتن نداره
    من وقتی پارس آنلاین داشتم هر ساعت (مثلا 3 صبح) و یا هر روز می تونستم با پشتیبانی تماس بگیرم
    اما در اندیشه اصلا اینجوری نیست
    اگه اندیشه نمی تونم خودش ساپورت کنه باید از پشتیبانی Pap اصلی بهره ببره
    درست همون کاری که پارس وی میکنه و کاربرانش رو در ساعاتی که پارس وی تعطیله به تهران وصل میکنه
    تا پشتیبانی فنی پارس انلاین مشکل رو رسیدگی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من دیشب تا ساعت 4 پای اینترنت بودم و قطعم نشد شما تو کدوم مرکز هستی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •