تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 416 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

الان هیچ کدوم از دو برادر دنبال همدیگه نمیرن.ساسکه که اصلا نمیدونه ایتاچی دوباره زنده شده.ایتاچی میدونه که اون هم احتمالا مثل ناروتو و توبی به ساسکه میرسه که شانسش کمه.مسئله مهمی که این مانگا مشخص کرد این بود که ناگاتویی که مادارا گفته بود،همون اروچیمارو بوده چون از قبل برنامه جنگ رو اماده کرده بود و سوگتسو(درست گفتم؟) پیداش کرد اما چی داخل اون بوده؟کابوتو احتمالا از روی اون داره عمل میکنه.جالب اینجاست که مانگا الان خیلی پیچیده شده.کابوتو دنبال ساسکه هست،توبی میخواد زیراب کابوتو رو بزنه،ساسکه داره نقشه جنگ کابوتو رو به دست میاره،مادارا هم از اون طرف میخواد نقشه خودش رو عملی کنه.این همه شخصیت بد نمیتونن کنار هم بمونن!چیزی که من منتظرشم و میخوام بدونم اینه که کی از بین این چهار تا بقیه رو کنار میزنه... .موفق باشید

2. 3 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ایتاچی که گفت نمیخواد ساسکه رو ببینه! ولی در مورد مادارا و اروچیمارو... دهنش سرویس عجب جانوری بود این اروچی! فکرشم نمیکردم! البته هنوز تایید نشده چون بعید میدونم اروچی یه همچین چیزی رو از کابوتو مخفی نگه داشته بوده و اگر مخفی نبوده چرا نقشه جنگی یا یه همچین چیزی تو اون اتاقه وجود داشته؟!

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حقیقت ماجرا یه اسپویل زده دیدم تو یه سایتی مال 6 ماه پیش که نصفش درست درومده بود! نصف دیگش میگه که این چیزی که باعث شده توبی یکم بترسه یا تردید پیدا کنه به خودش قدرت ریکودو هست که تو کیوبی مهر شده و الان به ناروتو رسیده! اون 9 تا ویرگول هم تازه وارد گود شده قبل از اون فقط 6 طریقت و 6 تا ویرگول در کل مطرح بود!
    کلا مگه قرار نبوده این ریکودو با مهر کردن 10 دم و مرگ خوئش دنیای شینوبی ها رو نجات بده ..این که زنده بود و با بیجوها داشت گفت گو می کرد ؟؟؟ پس کی میمیره ؟؟؟؟ شاید موقع مهر کردن 10 دم با اونها بوده ؟؟؟ یعنی بیجوها هم سن دارن ؟؟ پیر میشن و می میرن ؟؟؟ ( یه جا توبی توی جلسه کاگه ها گفت که ریکودو 10 دم رو داخل ماه مهر کرد و از چاکرای اون این بیجو ها به وجود امدند !!!)
    .................................................. ..............................................
    همین اسپویل در مورد ساسکه میگه اونجایی که بعد از مرگ دانزو با ناروتو رو در رو شدن تو ذهن همدیگه ساسکه بهش نشون داده که کشته شدنش به دست ناروتو قدرتی به ناروتو میده که میتونه باهاش مادارا رو شکست بده و در ظاهر شاید تیره و تار باشه ساسکه ولی قلبا خاکستریه! الانم مخالفم با این که ساسکه قاطی میکنه! میاد و به ناروتو کمک میکنه تا توبی رو شیر بدن! چون عملا ناروتو بدون قدرت های ساسکه علی الخصوص دوجتسو های ساسکه جلو توبی کاری نمیتونه بکنه!

والا توی این بخش که شما گفتی اصلا این دوتا در باره قدرتی که ساسوکه به ناروتو می ده صحبتی نکردن ؟؟؟ از کجا این اسپویل در امده خدا می دونه ...
    مانگای 486 درباره ملاقات دوباره تیم 7 روی پل هستش بعد از مرگ دانزو....

.................................................. .................................................. .

در ضمن فکر نکنم جیرایا یا یوندایمه با شودایمه یا کلا کاگه ای دوباره زنده بشه
    همه کاگه ها که با شینیگامی مهر شدن و مهر شینیگامی طوریه که تا حالا شکسته نشده پس نباید انتظار بازگشت کاگه ها رو داشت
    کاگه ها دلیلی نداره که دوباره زنده بشن .... همون یاد و خاطرشون کافی هستش و کاری هم از دستشون بر نمیاد ...توبی که مادارا نیستش که به هاشیراما نیاز باشه و مادارا رو هم 5 کاگه دارن باهاش مبارزه می کنن نیرویی که تا به حال نمونه اش دیده نشده ...
    .................................................. .................................................. ....
    یکی اینکه ناروتو اوزوماکیه و این فن شینیگامی مال اون ها بوده در اصل
    دوم نصف کیوبی تو اونجا مهر شده
    فن برای خاندان اوزوماکی ها نبوده بلکه اونها مهارت داشتن توی اجرای مهر های مختلف با قدرت های مختلف وگرنه اصلا گفته نشده فن مهر کردن روح توسط شینوبی ها مربوط به خاندان اوزوماکی ها بوده و موقع اجرای اون مهر توسط میناتو موقع به دنیا امدن ناروتو و مهر کردن کیوبی، ساندایمه وقتی می رسه به راحتی تشخیص میده نوع مهر رو ...
    .................................................. .................................................
    این زتسو های سفید هم بی خاصیت ترین کارکتر انیمه و مانگا هستن...تنها خصلت خوبش تکثیر با تعداد بالاست وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره
    البته شناخت آنچنانی از زتسو سیاه ندارم ولی این قسمت سفید خیلی خیلی ضعیفه.
    چرا دیگه همین زتسوی سفید موقع مبارزه به بدن حریفش که بخوره و چاکراش رو حس کنه می تونه خودش رو شبیه اون درست کنه به طوری که هیچ نینجای سنسوری نتونه تشخصی بده ...توی مانگا های قبلی همین زتسوی سفید توی شب بعد از روز اول جنگ به پایگاه نینجاها حمله کرد و خیلی لز پرستار ها و پزشک ها رو کشت ،فقط ناروتو می تونست تشخصیش بده اونم با قدرت سیگ مود خودش ....
    .................................................. .................................................. ..........
    ناگاتویی که مادارا گفته بود،همون اروچیمارو بوده چون از قبل برنامه جنگ رو اماده کرده بود و سوگتسو(درست گفتم؟) پیداش کرد اما چی داخل اون بوده؟
    جانم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ناگاتو همون اوروچی مارو بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود اوروچی مارو یه زمانی عضو گروه آکاتسوکی بوده ...
    کجای این مانگا این گفته شما رو مشخص کرد ؟؟؟

این سویی گتسو فقط یه تومار پیدا کرد که توش اطلاعات جالبی نوشته شده بود توسط اوروچی مارو ... حالا چی هستش این اطلاعات معلوم نیست ؟؟؟ هر چی هستش این اطلاعات می تونه سرنوشت جنگ رو تغییر بده ......گویا حتی کابوتو هم از این اطلاعات خبر نداره وگرنه استفاده می کرد ازش ..

6. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اون اسپویل ها نصف بیشترش تا حالا درست درومده اونقدر هم الکی نیست!!!
    تو همین صفحه ای که گذاشتی ناروتو میگه دیدی درون من چی هست؟ خب چی هست اون که میگه ما دیگه نمیتونیم با هم بجنگیم...؟! تنها موردش اینه که اگر بجنگن هر دو کشته میشن حالا یا ناروتو یه فن خیلی خاص داره مثلا جیرایا بهش یاد داده واسه لحظه اخر یا مورد های دیگه...

کاگه های دیگه اگر قابل احضار بودن تا حالا میومدن هوکاگه ها هم که کلا مهر شدن ولی من همچنان میگم مهر شیناگامی شکسته میشه توسط ناروتو و نصف کیوبی همراه میناتو و باقیشون از عذابش خارج میشن
    بعدشم خود شینیگامی مهر سطح بالاییه که که فقط اوزوماکی ها بلد بودن و هیچکس دیگه نمیتونسته انجامش بده. میناتو از طریق کوشینا و ساندایمه از میناتو یاد گرفتن این تکنیک رو!

در مورد اون طومار هم میشد گفت راز رسیدن به رینگان ار شارینگان هست چیزی که اروچی خیلی دنبالش بود ولی چون سویگتسو میگه میشه کنترل جنگ رو بدست گرفت..... چه چیزا که که این اروچی نکرد!! ایده ای ندارم!

8. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تو همین صفحه ای که گذاشتی ناروتو میگه دیدی درون من چی هست؟ خب چی هست اون که میگه ما دیگه نمیتونیم با هم بجنگیم...؟! تنها موردش اینه که اگر بجنگن هر دو کشته میشن حالا یا ناروتو یه فن خیلی خاص داره مثلا جیرایا بهش یاد داده واسه لحظه اخر یا مورد های دیگه...
    این که ناروتو میگه دیدی درون من چی هستش بر می گرده به صحبت های قبلی شون و صحبتی که در مبارزه اول زیر مجسمه هاشیراما و مادارا توی بچگی انجام دادن و شارینگان ساسوکه کامل شد..
    اونجا ساسوکه به نارتو میگه من حالا چشم هام کامل شده و می تونم درون یه نینجا رو ببینم و می تونم نینجاهای حرفه ای رو تخیص بدم ولی تو اینقدر ها نینجای رده بالا نیستی .
    توی این مانگا ناروتو به ساسوکه میگی می تونی درونم رو ببینی چون من درون تو رو می بینم ( تحتمالا منظورض دیدن نفرت و خشم انتقام ساسوکه بوده که ناروتو متجه اون شده بود ) اما ساسوکه چیزی نمیگه ولی یه لحشه شوکه میشه ( شاید عشق به مردم نوع دوستی ناروتو رو دیده بوده و متوجه عمق معنای دوستی و رفاقت ناروتو شده بوده اما خشمش نذاشته که راه درست رو تشخیص بده )
    کلا همه ماجرا سره اون پل همین بوده و وقتی ناروتو میگه ما با هم مبارزه کنیم هر دو میمیریم منظورش اینه که اگه من تورو شکست بدم روح معنوی خودم هم نابود میشه و اگه تو من رو شکست بدی همون ذره امید و دوستی هم که در دلت وجود داره نابود میشه و تو به تباهی و سیاهی میری..( اگه ئقت کرده باشی ناروتو تا به حال کسی رو مستقیم نکشته وفقط شکست داده .. حتی کاکوتزو رو هم نارتو نکشت و کاکاشی رفت توی چاله و کشتش ..پین ها هم که از قبل مرده بودند ( ناگاتو رو هم که خود کشی کرد و بقیه رو زنده کرد چون امید و عشق رو توی ناروتو دید ... )
    بابا ناروتو همش در باره کشتن و فن نینجایی نیست که ، بیشترش در مورد نوع دوستی و عشق بین انسان ها هستش .. همون فن Talking نینجوتسوی ناروتو که با هر کی صحبت می کنه شیفته ناروتو میشه ....
    ( اون قسمتی که توبی با ساسوکه صحبت می کنه بعد از مرگ ایتاچی ( مثلا !) به درون تاریک ساسکه پی می بره..حتی کاکاشی هم به نیت سیاه ساسوکه پی می بره و تصمیم به مبارزه و نابودی باهاش می گیره و حتی مانگیکو رو هم فعال می کنه .................................................. ...........

کاگه های دیگه اگر قابل احضار بودن تا حالا میومدن هوکاگه ها هم که کلا مهر شدن ولی من همچنان میگم مهر شیناگامی شکسته میشه توسط ناروتو و نصف کیوبی همراه میناتو و باقیشون از عذابش خارج میشن
    کاگه ها که اکثرشون احضار شدن توسط ادوتنسی کابوتو فقط هوکاگه ها که برای دهکده برگ بودند احضار نشدند که کابوتو اون جایی که به توبی تکمیکش رو توضیح داد گفت چون روح هوکاگه های قبلی توسط مهر شینیگامی مهروموم شده نمیشه برشون گردوند و جیرایا هم چون بدنش به اعماق اقیانوس ها رفت نتونسم پیداشون کنم تا روح یه فرد زنده رو داخل بدنش بزارم .
    ..........................................
    من که فکر نمی کنم اینقدر دیگه هندی بازی بشه و چون اصل شینیگامی ها هم در مذهب شینتو ( مذهب قدیمی ژاپن ) تایید شده فکر نکنم کیشیموتو همچین کاری بکنه و با داستانش همچین کاری بکنه و میناتو رو زنده کنه ...کلا نیازی هم به میناتو نیست ..می خواد بیاد چه کار کنه مثلا ...
    از ناروتو که دیگه قوی تر نیست الان ناروتو هر چی باباش داشته داره به همراه چاکرای کیوبی... راحت می تونه توبی رو شکست بده همون طوری که میناتو به شین شین نینجوتسوی خودش تونست به توبی یه راسنگان قوی بزنه و توبی رو فراری بده ....
    تازه ناروتو توی مبارزه اش با رایکاگه ، وقتی رایکاگه به سرعت بالای خودش رسید باز نتونست ناروتو رو بزنه و ناروتو جا خالی داد و رایکاگه متوجه قدرت و سرعت ناروتو شد و اجازه داد که با کیلر بی از جزیره خارج بشن ....
    حتی بابای رایکاگه هم نتونست به ناروتو ضربه بزنه و نارتو راحت جا خالی داد ..
    .................................................. .............................
    بعدشم خود شینیگامی مهر سطح بالاییه که که فقط اوزوماکی ها بلد بودن و هیچکس دیگه نمیتونسته انجامش بده. میناتو از طریق کوشینا و ساندایمه از میناتو یاد گرفتن این تکنیک رو!
    دقیقا این رو کجای مانگا گفته ؟؟؟؟؟؟؟ درسته مهر شینیگامی سطح بالا هستش ولی هیچ جا نگفته که میناتو از کوشینا و ساروتوبی از میناتو یاد گرفته باشن این مهر رو ...کوشینا یه سری مهر رو به میناتو یاد داده و امکانش هست که این مهر هم جزء اونها باشه ولی مختص اوزوماکی ها نبوده چون اگه مختص بوده پس فقط اوزوماکی ها بلد بودند و می تونستند بزنن ... پس مهر های دیگه مثل مهر 5 عنصر کیلر بی رو کی ساخته و از کجا دهکده های دیگه یاد گرفتند ...
    کلا تاریخ این مهر ها معلوم نیست و نمیشه به خاندان خاصی نسبت دادشون ..
    اوزوماکی هم به خاطر مهارت توی مهر کردن و چاکرای بالاشون معروف بودند وچون کیبوبی رو تونستند داخل بدن خودشون مهر کنند و زن هاشیراما هم یه اوزوماکی بوده خیلی خیلی معروف میشن و مورد حمله دهکده های دیگه قرار می گرن وگرنه اگه خیلی توی مهر کردن استاد بودن این ادوتنسی رو هوکاگه دوم که داداش هاشیراما بوده نمی ساخت بعدش لرد اروچیمارو بره یادش بگیره و از دهکده اخراج بشه ( چون فن ممنوعه بوده ) و بعدش بیافته دست کابوتو ..!!!!
    .................................................. .............................
    در مورد اون طومار هم میشد گفت راز رسیدن به رینگان ار شارینگان هست چیزی که اروچی خیلی دنبالش بود ولی چون سویگتسو میگه میشه کنترل جنگ رو بدست گرفت..... چه چیزا که که این اروچی نکرد!! ایده ای ندارم!
    چ.ن ایده هستش زیاد گیر نمی دم ولی خیلی ها می گن که اول رینگان بوده بعدش شارینگانش بیرون اومده و بعدش بیاکوگان ازش ساخته شده ( یه نفر رینگان داشه .. چند نفر شارینگان داشتند اما برای تکمیلش باید فعالش می کردند ... خیلی ها بیاکوگان داشتند و مادرزاد هم فعال بوده و حتی زن ها هم دارن در صورتی که هیچ زنی تا به حال شارینگان نداشته !!!)
    اما این که این فرایند معکوس بشه خیلی خیلی بعید هستش و هیچ جای داستان هم اشاره ای بهش نشده ... شاید حقیقت در مورد توبی باشه !!! یا اصلیت توبی باشه یا اینکه راز این باشه که چه جوری میشه توبی رو از نابود کرد ..یا یه شخصیت دیگه باشه ...
    ( توی مبارزه اروچی با ساروتوبی موقع امتحان چونین ها اروچی مارو سه تا تابوت رو احضار میکنه که دوتاش هوکاگه ها بودند و چون هوکاگه سوم بدنش مهر شیناگامی داشته احضار نمیشده کردش پس می مونه اون تابوت سوم که یا مادارا بوده یا یه شخصیت دیگه که معلوم نیست ....)

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این که ناروتو میگه دیدی درون من چی هستش بر می گرده به صحبت های قبلی شون و صحبتی که در مبارزه اول زیر مجسمه هاشیراما و مادارا توی بچگی انجام دادن و شارینگان ساسوکه کامل شد..
    اونجا ساسوکه به نارتو میگه من حالا چشم هام کامل شده و می تونم درون یه نینجا رو ببینم و می تونم نینجاهای حرفه ای رو تخیص بدم ولی تو اینقدر ها نینجای رده بالا نیستی .
    توی این مانگا ناروتو به ساسوکه میگی می تونی درونم رو ببینی چون من درون تو رو می بینم ( تحتمالا منظورض دیدن نفرت و خشم انتقام ساسوکه بوده که ناروتو متجه اون شده بود ) اما ساسوکه چیزی نمیگه ولی یه لحشه شوکه میشه ( شاید عشق به مردم نوع دوستی ناروتو رو دیده بوده و متوجه عمق معنای دوستی و رفاقت ناروتو شده بوده اما خشمش نذاشته که راه درست رو تشخیص بده )
    کلا همه ماجرا سره اون پل همین بوده و وقتی ناروتو میگه ما با هم مبارزه کنیم هر دو میمیریم منظورش اینه که اگه من تورو شکست بدم روح معنوی خودم هم نابود میشه و اگه تو من رو شکست بدی همون ذره امید و دوستی هم که در دلت وجود داره نابود میشه و تو به تباهی و سیاهی میری..( اگه ئقت کرده باشی ناروتو تا به حال کسی رو مستقیم نکشته وفقط شکست داده .. حتی کاکوتزو رو هم نارتو نکشت و کاکاشی رفت توی چاله و کشتش ..پین ها هم که از قبل مرده بودند ( ناگاتو رو هم که خود کشی کرد و بقیه رو زنده کرد چون امید و عشق رو توی ناروتو دید ... )
    یکمی مخالفم منظور ناروتو عمقی تر از این بود
    اونجا تو ذهنشون بصورت ضمنی کلی حرف زدن دیگه لازم نبود بهش بگه درون من رو دیدی یا نه! منتها چون هدف ساسکه قتل عام هست ناروتو بهش گفت سراغ کسی نرو بیا پیش خودم! ولی اگر با هم بجنگیم هر دو میمیریم ولی نباید اینطوری پیش بره... که ساسکه هم قسم خورد که قبل از تو کسی رو نمیکشم!
    بابا ناروتو همش در باره کشتن و فن نینجایی نیست که ، بیشترش در مورد نوع دوستی و عشق بین انسان ها هستش .. همون فن Talking نینجوتسوی ناروتو که با هر کی صحبت می کنه شیفته ناروتو میشه ....
    ( اون قسمتی که توبی با ساسوکه صحبت می کنه بعد از مرگ ایتاچی ( مثلا !) به درون تاریک ساسکه پی می بره..حتی کاکاشی هم به نیت سیاه ساسوکه پی می بره و تصمیم به مبارزه و نابودی باهاش می گیره و حتی مانگیکو رو هم فعال می کنه .................................................. ...........
    در مورد ناروتو بشدت موافقم همه کارشون شده اینکه ساسکه رو بکش ساسکه رو بکش نمیدونم چرا اینقدرم از این مادرمرده تنفر دارن منتها ناروتو از سر رقابت بعدش قول دادن (به ساکورا) بعدشم سر رفاقت و دوستیش میخواد ساسکه رو منصرف کنه از تصمیم هاش و نفرتشو از بین ببره البته با کارایی که کرده فکر نکنم بیشتر از یک مرگ با افتخار یا یه همچین چیزی گیرش بیاد! مثل کاری که ایتاچی کرد در ظاهر بد و در باطن تا حدودی خوب....

کاگه ها که اکثرشون احضار شدن توسط ادوتنسی کابوتو فقط هوکاگه ها که برای دهکده برگ بودند احضار نشدند که کابوتو اون جایی که به توبی تکمیکش رو توضیح داد گفت چون روح هوکاگه های قبلی توسط مهر شینیگامی مهروموم شده نمیشه برشون گردوند و جیرایا هم چون بدنش به اعماق اقیانوس ها رفت نتونسم پیداشون کنم تا روح یه فرد زنده رو داخل بدنش بزارم .
    ..........................................
    من که فکر نمی کنم اینقدر دیگه هندی بازی بشه و چون اصل شینیگامی ها هم در مذهب شینتو ( مذهب قدیمی ژاپن ) تایید شده فکر نکنم کیشیموتو همچین کاری بکنه و با داستانش همچین کاری بکنه و میناتو رو زنده کنه ...کلا نیازی هم به میناتو نیست ..می خواد بیاد چه کار کنه مثلا ...
    از ناروتو که دیگه قوی تر نیست الان ناروتو هر چی باباش داشته داره به همراه چاکرای کیوبی... راحت می تونه توبی رو شکست بده همون طوری که میناتو به شین شین نینجوتسوی خودش تونست به توبی یه راسنگان قوی بزنه و توبی رو فراری بده ....
    تازه ناروتو توی مبارزه اش با رایکاگه ، وقتی رایکاگه به سرعت بالای خودش رسید باز نتونست ناروتو رو بزنه و ناروتو جا خالی داد و رایکاگه متوجه قدرت و سرعت ناروتو شد و اجازه داد که با کیلر بی از جزیره خارج بشن ....
    حتی بابای رایکاگه هم نتونست به ناروتو ضربه بزنه و نارتو راحت جا خالی داد ..
    منظور من بیشتر به نصفه کیوبی بود تا میناتو و اگر فرض کنیم انرژی ریکودو سنین تو کیوبی مهر شده باشه اونطوری نصفش بر باد رفته
    دقیقا این رو کجای مانگا گفته ؟؟؟؟؟؟؟ درسته مهر شینیگامی سطح بالا هستش ولی هیچ جا نگفته که میناتو از کوشینا و ساروتوبی از میناتو یاد گرفته باشن این مهر رو ...کوشینا یه سری مهر رو به میناتو یاد داده و امکانش هست که این مهر هم جزء اونها باشه ولی مختص اوزوماکی ها نبوده چون اگه مختص بوده پس فقط اوزوماکی ها بلد بودند و می تونستند بزنن ... پس مهر های دیگه مثل مهر 5 عنصر کیلر بی رو کی ساخته و از کجا دهکده های دیگه یاد گرفتند ...
    کلا تاریخ این مهر ها معلوم نیست و نمیشه به خاندان خاصی نسبت دادشون ..
    اوزوماکی هم به خاطر مهارت توی مهر کردن و چاکرای بالاشون معروف بودند وچون کیبوبی رو تونستند داخل بدن خودشون مهر کنند و زن هاشیراما هم یه اوزوماکی بوده خیلی خیلی معروف میشن و مورد حمله دهکده های دیگه قرار می گرن وگرنه اگه خیلی توی مهر کردن استاد بودن این ادوتنسی رو هوکاگه دوم که داداش هاشیراما بوده نمی ساخت بعدش لرد اروچیمارو بره یادش بگیره و از دهکده اخراج بشه ( چون فن ممنوعه بوده ) و بعدش بیافته دست کابوتو ..!!!!
    ساندایمه موقع مرگش گفت که فن شینگامی رو از میناتو یاد گرفته که اونم از کوشینا یاد گرفته! تو انیمه دیدم این ها رو تو مانگا نمیدونم کجاست. موقعی هم که میناتو استفادش کرد دیدی ساندایمه چی گفت؟ قبلا در موردش صحبت کرده بودن که بعد از اینکه میناتو اجراش کرد گفت he actually used it
    این خودش کفایت نمیکنه؟ حتی هوکاگه ها که قویترین های کونوها بودن هم این فن رو نمیدونستن اگرچه کونوها بیشترین رابطه رو با دهکده اوزوماکی ها داشته نه دهکده دیگه ای!
    چ.ن ایده هستش زیاد گیر نمی دم ولی خیلی ها می گن که اول رینگان بوده بعدش شارینگانش بیرون اومده و
    بعدش بیاکوگان ازش ساخته شده ( یه نفر رینگان داشه .. چند نفر شارینگان داشتند اما برای تکمیلش باید فعالش می کردند ... خیلی ها بیاکوگان داشتند و مادرزاد هم فعال بوده و حتی زن ها هم دارن در صورتی که هیچ زنی تا به حال شارینگان نداشته !!!)
    اما این که این فرایند معکوس بشه خیلی خیلی بعید هستش و هیچ جای داستان هم اشاره ای بهش نشده ... شاید حقیقت در مورد توبی باشه !!! یا اصلیت توبی باشه یا اینکه راز این باشه که چه جوری میشه توبی رو از نابود کرد ..یا یه شخصیت دیگه باشه ...
    ( توی مبارزه اروچی با ساروتوبی موقع امتحان چونین ها اروچی مارو سه تا تابوت رو احضار میکنه که دوتاش هوکاگه ها بودند و چون هوکاگه سوم بدنش مهر شیناگامی داشته احضار نمیشده کردش پس می مونه اون تابوت سوم که یا مادارا بوده یا یه شخصیت دیگه که معلوم نیست ....)
    رابطه شارینگان و رینگان که تقریبا مشخص شده از وقتی مادارا احضار شد توسط کابوتو. داستان احتمال زیاد اینطوری هست که مادارا تو جنگش نمیمیره و ژن هاشیراما هوکاگه اول رو کش میره بعدش اون رو یجوری به خودش پیوند میزنه و رینگانش رو فعال میکنه یعنی میشه گفت خود پسر بزرگ دانای شش طریقت هم شارینگان داشته نه رینگان
    در مورد بیاکوگان هم فقط کاکاشی یکجا گفت شارینگان از بیاکوگان خط گرفته که یکم بعید بنظر میرسه

یک عکسی هم دیده بودم قبلا فکر کنم توش یه زنی شارینگان داشت مربوط به زمان مادارا اینم محض احتیاط

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای جدید اومد .
    این سایت بهتره می زاره مانگا ها رو و سرعتش هم خیلی خوب تره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برگ برنده کابوتو معلوم شد چیه ...عجب چیزی هم هستش نامرد !!!! ( فکر کنم معلوم شد اون طومار چی بوده !!) .. چیز هایی هم که پیش بینی و اسپویلر شده بود تقریبا اشتباه از آب در اومد!!!
    داستان جالب شد ..... فعلا مسیر جالبی رو مانگا در پیش گرفته و انیمه هم داره به سرعت جلو میره...همه چیز داره خیلی عالی پیش میره... خوبه خیلی خوبه .
    از این جا به بعد فکر نکنم زیاد بشه داستان رو پیش بینی کرد چون ممکنه هر لحظه همه چیز تغییر کنه ...

رابطه شارینگان و رینگان که تقریبا مشخص شده از وقتی مادارا احضار شد توسط کابوتو. داستان احتمال زیاد اینطوری هست که مادارا تو جنگش نمیمیره و ژن هاشیراما هوکاگه اول رو کش میره بعدش اون رو یجوری به خودش پیوند میزنه و رینگانش رو فعال میکنه یعنی میشه گفت خود پسر بزرگ دانای شش طریقت هم شارینگان داشته نه رینگان
    در مورد بیاکوگان هم فقط کاکاشی یکجا گفت شارینگان از بیاکوگان خط گرفته که یکم بعید بنظر میرسه
    فکر کنم توی این مانگا درباره این که قدرت مادارا چه جوری اینقدر زیاد شده و این ژن هاشیرانا از کجا اومده همه چیز دستگیرت بشه.....
    Last edited by kortol; 23-02-2012 at 00:16.

14. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نفهمیدم دقیقا چی شد مگه خود مادارا نگفت رینگان رو قبل از مرگ بدست اورده؟! دیگه این وسط اروچی چیکارست؟ یعنی روح مادارا رو تو کالبد هاشیرامایی احضار کرده یا.....؟! فکر کنم فرقی نداشته باشه چه روحی تو چه بدنی بیاد این همه ادم احضار کرد کابوتو هر کدوم با یک سری ویژگی ها ولی هیچ کدوم فرقی نکرده بودن

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برگ برنده کابوتو معلوم شد چیه ...عجب چیزی هم هستش نامرد !!!! ( فکر کنم معلوم شد اون طومار چی بوده !!) .. چیز هایی هم که پیش بینی و اسپویلر شده بود تقریبا اشتباه از آب در اومد!!!
    برگ برنده اش چیه؟!
    من اون قسمت آخر رو نفهمیدم چی شد؟!
    منظور کابوتو از این که این ادو تسنه رو نمیشه به هیچ وجه شکست داد مادارا بود یا قراره کس دیگه ای رو احضار کنه؟!
    اون نقطه کف دستش چی بود؟! چرا اون یارو مومیایی (موو ) دوباره فرار کرد؟!
    رفته کس دیگه ای رو مثل مادارا احضار کنه؟!

یعنی روح مادارا رو تو کالبد هاشیرامایی احضار کرده یا.....؟! فکر کنم فرقی نداشته باشه چه روحی تو چه بدنی بیاد این همه ادم احضار کرد کابوتو هر کدوم با یک سری ویژگی ها ولی هیچ کدوم فرقی نکرده بودن
    هاشیراما که توسط شینیگامی مهر شده و اصلا نمیشه نه روحش رو احضار کرد و نه از روح کس دیگه توی بدنش استفاده کرد
    Last edited by B3HZ@D; 23-02-2012 at 04:45.

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اون سیاهیه یه مهره دیگه بود
    یه برگه مانندی داشت مهره هارو هر جا مینداخت اونجا سبز میشدن این هم مثل اونه
    اون مومیاییه موو رو هم داره میبره تا اون رو احضار کنه و احتمالا اونجاییه که ساسکه هست
    البته ممکن هم هست که بره تو نخ ناروتو و توبی و به فکر گرفتن 9 و 8 دم و اون گدومازو که بیجو ها توش هستن باشه
    کسی هم که از مادارای ترکیبی قویتر باشه (که خودش از هاشیراما هم سر تر شده) کسی نمیتونه باشه بجز ریکودو
    هر چی فکر میکنم کسی قویتر از مادارای جدید نیست...

20. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •