کاگه ها که اکثرشون احضار شدن توسط ادوتنسی کابوتو فقط هوکاگه ها که برای دهکده برگ بودند احضار نشدند که کابوتو اون جایی که به توبی تکمیکش رو توضیح داد گفت چون روح هوکاگه های قبلی توسط مهر شینیگامی مهروموم شده نمیشه برشون گردوند و جیرایا هم چون بدنش به اعماق اقیانوس ها رفت نتونسم پیداشون کنم تا روح یه فرد زنده رو داخل بدنش بزارم .
..........................................
من که فکر نمی کنم اینقدر دیگه هندی بازی بشه و چون اصل شینیگامی ها هم در مذهب شینتو ( مذهب قدیمی ژاپن ) تایید شده فکر نکنم کیشیموتو همچین کاری بکنه و با داستانش همچین کاری بکنه و میناتو رو زنده کنه ...کلا نیازی هم به میناتو نیست ..می خواد بیاد چه کار کنه مثلا ...
از ناروتو که دیگه قوی تر نیست الان ناروتو هر چی باباش داشته داره به همراه چاکرای کیوبی... راحت می تونه توبی رو شکست بده همون طوری که میناتو به شین شین نینجوتسوی خودش تونست به توبی یه راسنگان قوی بزنه و توبی رو فراری بده ....
تازه ناروتو توی مبارزه اش با رایکاگه ، وقتی رایکاگه به سرعت بالای خودش رسید باز نتونست ناروتو رو بزنه و ناروتو جا خالی داد و رایکاگه متوجه قدرت و سرعت ناروتو شد و اجازه داد که با کیلر بی از جزیره خارج بشن ....
حتی بابای رایکاگه هم نتونست به ناروتو ضربه بزنه و نارتو راحت جا خالی داد ..
.................................................. .............................