تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 287 از 1635 اولاول ... 1872372772832842852862872882892902912973373877871287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه ali.jomong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان
    ببخشيد يك سوال وسط بحث شما داشتم.
    من مي خواستم بدونم عمر مفيد يك دوربين ديجيتال (شاتر دوربين) مخصوصا sx10
    چقدره؟و چند تا عكس مفيد مي شه با اين دوربين گرفت؟
    ممنون از همگي

داره خودمونی میشه ali.jomong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان
    ممنون از همگي

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام به دوستان
    ممنون از همگي
    بستگی داره به کیفیت ساخت دوربین و قطعاتی که ازش استفاده شده و همچنین نحوه ی استفاده ی شما.
    ولی خب قطعاتی که متحرک هستند کمتر عمر میکنند. مثلا سنسور دوربین تا اون جا که من میدونم هر چقدر هم که عکس بگیرین هیچیش نمیشه. ولی شاتر چون متحرکه و هر عکسی که شما میگیرین حرکت میکنه و دوباره برمیگرده یه عمر مفید داره.
    عمر مفید شاتر هم چیزیه که نمیشه دقیق گفت. مثلا شاتر دوربین کنان EOS 450D به گفته ی کنان 50000 تا عکس میگیره. ولی خب ممکنه مال بعضی ها تا 40000 تا کار کنه و بعضی ها 80000 تا عکس بگیرن باهاش. کنان EOS 1Ds Mark III هم عمر مفیدی در حدود 300000 شات داره. ظاهرا عمر شاتر D3 نیکون هم همین قدره. ولی فکر نکنم دوربین های معمولی به 50000 تا و بیشتر برسن. هر چند که معمولا به اندازه ی دوربین های SLR هم با این دوربین ها عکس گرفته نمیشه.

4. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستانی که قبلا اینو ندیدن حتما ببینن.
    اولین دوربین دیجیتال...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بر همه عکاسان و دوستاران عکاسی
    خدمت تمامی عزیزان دلم عرض می‌کنم که من پس از مدتها وقت گذاشتن برای اینکه بفهمم بالاخره با بودجه‌ای تا حدود ۶۰۰ یا ۶۵۰۰۰۰ هزارتومان ؛البته فقط برای دوربین> در این تاپیک و دیگر تاپیکها و جاهای دور و نزدیک و خیابان و پاساژ و و کم مونده برم بیابان و خواندن دعواهای دوستان بالاخره نفهمیدم چی بخرم یعنی واقعا قاطی کردم و دیوونه شدم شاید اصلا نباید تحقیق می‌کردم البته من دوربینهای دیگری داشتم نه اینکه اولین بارم باشه و تازه با عکاسی آشنا شده باشم ولی یک بار با خودم گفتم بیام یه تحقیق جامعی کنم. مدنظر خودم canon sx1 is بود که کم کم دارم حالم به هم می‌خوره.
    جون مادراتون یکی بیاد بدون درنظرگرفتن تعصب یک چیز درست و حسابی بگه.
    البته من فردا بر می‌گردم.
    خدا پدر اونایی بیامرزه که درست جواب می‌دن
    کم کم بی‌خیال می شم و میرم با پولش پاپکورن می‌خرم ها

با تشکر و سپاس از همه دوستان
    لطفا نه سرزنش بی قیل و قال با مهربونی و عطوفت جواب بدید

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خدمت تمامی عزیزان دلم عرض می‌کنم که من پس از مدتها وقت گذاشتن برای اینکه بفهمم بالاخره با بودجه‌ای تا حدود ۶۰۰ یا ۶۵۰۰۰۰ هزارتومان ؛البته فقط برای دوربین> در این تاپیک و دیگر تاپیکها و جاهای دور و نزدیک و خیابان و پاساژ و و کم مونده برم بیابان و خواندن دعواهای دوستان بالاخره نفهمیدم چی بخرم یعنی واقعا قاطی کردم و دیوونه شدم شاید اصلا نباید تحقیق می‌کردم البته من دوربینهای دیگری داشتم نه اینکه اولین بارم باشه و تازه با عکاسی آشنا شده باشم ولی یک بار با خودم گفتم بیام یه تحقیق جامعی کنم. مدنظر خودم canon sx1 is بود که کم کم دارم حالم به هم می‌خوره.

خوب می خوای من که هر دو رو دیدم و یکی شو دارم کمکت کنم؟
    به من بگو وضع مالیت چه طوره 100 یا 150 تو حسابت می خونه یا نه؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..

بنظر من که دوربین خیلی عالیی هستش و جای حرفی باقی نمیذاره..... زوم اپتیکال 20X و سنسور پیشرفته و کممصرف CMOS و قابلیت فیلمبرداری باورنکردنی Full HD=1080p اینا کجاش حال بهم زنه عزیزه دل؟؟!! پردازشگر پیشرفته و سریع DIGIC IV هم باعث کاهش نویز و کیفیت بالاتر عکسها میشه.طبعن قیمتش بالا هستش ولی ارزشش را داره
    اگه بودجه شو داری در خریدش شک نکن
    اگر هم بودجه ات کمتره من Panasonic FZ28 را میگم بگیری
    Last edited by avecina.ir; 09-05-2009 at 15:00.

10. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببینین دوست گلم،توی همه جنس ها همینطوره که اولش که میاد،اختلاف قیمت خیلی زیادی با نسل قبلی اش داره،همه چی همینطوریه،ماشین،گوشی،دورب ین،CPU،رم،VGA،و هزاران هزار قلم جنس دیگه.
    حالا یه سری جنس ها واقعا با نسل قبلی تفاوت فاحش دارن،یه سری خیلی بزرگتری،اینهمه تفاوت ندارن.
    بعضی از مردم حس میکنن که چرا باید این همه اختلاف قیمت رو بطورنا جوانمردانه بدن؟مگه واقعا چه تفاوتی وجود داره که بخواد 1.5 برابر قیمت داشته باشه؟صبر می کنن تا قیمتش افت کنه.

بعضی دیگه مردم،همین جور فکر می کنن ولی انتظار رو هم نمیپسندن،پس میرن نسل قبلی رو میخرن و با خودشون میگن،حالا اینو بخرم،فوقش خیلی دلم بخواد،بعدا عوضش می کنم.

بعضی دیگه هم میگن بیخیال تفاوت قیمت(اینا نسخه های پولداری آدمای نوع دوم!!!هستن.)،کی میخواد صبر کنه؟برو بخرش،بیخیال ضرر.

حالا اینکه شما جزو کدام دسته،هستین،باید خودتون تشخیص بدین.ببینین میتونین تحمل کنین که دوربینی که الان خریدین 600 تومن،یه سال بعد ازتون نهایت 250 تومن بردارن؟؟اگه میتونین که مبارکه.اگر هم نه،که بازم انتخاب با خودتونه که از نسل فعلی این نوع دوربینها(شامل SX10,fz28,H50,s2000hd) بگیرین یا منتظر بمونین که SX1 به قیمت معقولی برسه.
    Last edited by Senator_F; 09-05-2009 at 18:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بله ظاهرا از اقصی نقاط جهان همه دارن میان به سوالات شما جواب بدن...
    من تو اون یکی تاپیک که خودتون درست کردین در جوابتون یه چیزی نوشتم نمیدونم دیدین یا نه.
    من خودم به شخصه روی هیچ چیزی تعصب ندارم و تعریف از خودم نباشه آدم واقع بینی هستم. همه ی مارک ها هم قبول دارم هر دوربینی هم حرفی داره برای گفتن. شما هم اولین نفری نیستی که بعد از کلی تحقیق به بن بست میخوری آخریش هم نخواهی بود. تصمیم گیرنده ی نهایی خودت هستی. دو سه تا مدل رو انتخاب کن و با یه دو دو تا چهار تای ساده و مقایسه ی ویژگی هاشون و نیازت یه مدل رو انتخاب کن. اتفاقا اگه تحقیق نکنی ضرر کردی. من یکی دو بار بدون تحقیق خرید کردم پشیمون شدم. همیشه با چشم باز انتخاب کن.
    من نمیگم sx1 دوربین بدیه. خیلی هم خوبه. فقط به نظر من این قیمت نمی ارزه. اگه 100 تومن ارزون بشه می ارزه. در حال حاضر SX10 انتخاب بهتری به نظر میاد.
    اگر هم بخوای عکاسی حرفه ای بکنی که یه دوربین SLR ارزون قیمت میتونی بگیری.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز SX1 به این قیمت زیاد نمی ارزه بنده پیشنهاد میکنم یا SX10 و یا FZ28 رو بگیری انتخاب بین این دوتا هم زیاد سخت نیست به نظر من فاکتور قیمت رو در انتخاب بین این دو حذف کن بعد خیلی ریلاکس ببین فیلم برداری با کیفیت HD و فرمت raw رو ترجیح میدی ( که این دو در FZ28 هست) یا قابلیت نصب فلاش ( که این در SX10 هست)
    باقی ویژگی های این دو دوربین عکاسی فرق چندانی با هم ندارند من خودم به هیچ وجه حرفه ای نیستم و تازه عضو این فروم شدم و با خواندن مطالب دوستان کسب اطلاعات میکنم و فعلا در حال تلمذ در حضور اساتید بو ویژه جناب سناتور و PROWLER و ...... هستم اما در کل فرق اصولی این دوتا دوربین همین مواردی بود که ذکر شد
    خیلی جاها دیدم بین کیفیت عکس روز و شب این دو بحث بود حالا بد نیست بنده هم نظرم رو بگم البته پیشاپیش بگم که تا اطمینان نسبتا بالایی نداشته باشم سعی میکنم اظهار نظر نکنم
    خیلی خلاصه میشه گفت اگر به عکس در نور کافی (مثلا روز) کانون SX10 نمره 10 از 10 بدیم میتوان به عکاسی در روز FZ28 نمره 9 یا نهایتا 5/9 از 10 داد
    و اگر به عکس fz28 در شب نمره 10 بدیم میتوان به عکس کانن sx10 نمره 8 یا نهایتا 5/8 از 10 داد
    این هم از نظر بنده حال : صلاح مملکت خویش خسروان دانند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •