تا حلا بازي با اين گرافيك نديدم
سبكش مثل بازي gta هستش
بهش gta barcelona هم ميگن
آخه توشهر بارسلونا
تا حلا بازي با اين گرافيك نديدم
سبكش مثل بازي gta هستش
بهش gta barcelona هم ميگن
آخه توشهر بارسلونا
میشه دوستان یه مقدار درباره ی بازی ninja blade توضیح بدین قشنگه ارزش خریدن داره یا نه
ممنون
آره دوست عزیز ارزش خریدن داره حتما بگیرش...با اینکه من اولش کمی بازی کردم قشنگ بودمیشه دوستان یه مقدار درباره ی بازی ninja blade توضیح بدین قشنگه ارزش خریدن داره یا نه
ممنون
اینم توضیحات که اینجا کامل هستن:
آقا میشه چندتا بازی تویه سبک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جنگ ستارگان star wars the force
,
مورتال کمباد دونفره (اسمه دقیقه این یادم نیست ولی بروسلی و اون کلاه داره باهم میرن.)
معرفی کنید که گرافیک و داستان خوبی داشته باشه...
Last edited by rezadevilmaycry; 26-11-2009 at 17:48.
این جنگ ستارگان star wars the force چیه که من هرجا میرم همه ازش تعریف میکنن
خیلی بازیه توپیه رفیخخخ...حتما بگیرش...(متاسفانه واسه ی من سر یکی از مراحلش داره فیلم نشون میده که میپره از بازی بیرون.اینجاهم تاپیک این بازیو نداره تا من از دوستان سیوشونو بگیرم وگرنه تا الان تمومش کرده بودم)این جنگ ستارگان star wars the force چیه که من هرجا میرم همه ازش تعریف میکنن
اینجاهم میتونی بهتر راجب این بازی اطلاعات کسب کنی:
اینم تاپیک بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rezadevilmaycry; 27-11-2009 at 14:23.
سلام دوستان
من یکمی تو بازی خریدن مشکل دارم با هر بازی نمی سازم می دونین اعتقاد دارم همه چیز بازی گرافیکش نیست داستانش باید مهیج تر از گرافیک باشه
call of duty 6 moden warfare 2 هم که اومد اما مثل cod 4 به من حال نداد فقط اخرش باحال بود یه حال گیریشم این بود که capitan price همونی که اخر بازی اسلحه رو داد بعد مرد
راستی اونایی که تو اجرای بازی دقیقا بعد اون مرحله که کاپیتانو پیدا کردین مشکل دارن به این تاپیک برن
راستی یه بازی به من معرفی کن که یکی از جنگ های امروزی باشه یا مثل اون در ضمن مثل arma 2 ببخشید مزخرف نباشه
اگه بازی خوب دیگه ای هم سراغ دارید بگید
گرافیکم:nvidia geforce 9500 1 gb
سی پی یو:intel 3.2 mgh
رم:2 gb
اگر ميشه تمام سري هاي WOW رو معرفي كنيد
و بگين كدوم قشنگتره
ممنون
wheel man رو بخرید بزرگترین حماقت زندگیتونو مرتب شدیدآخه خیلی مزخرفه ! شما هم اگه نظرتون اینه که گرافیکش خیلی توپه RE 5 رو بازی کنی میفهمی گرافیک یعنی چی !
این بازیها رو پیشنهاد میکنم که البته به صورت تاکتیکیه و داستان خوبی هم داره:
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas - 2006
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - 2008
سری WarCraft - ژانر Real-Time Strategy (استراتژی همزمان)
WarCraft: Orcs & Humans - 1994
WarCraft II: Tides of Darkness - 1995
WarCraft II: Beyond the Dark Portal - 1996 - نسخه تکمیلی
WarCraft II: Battle.net Edition - 1999 - نسخه اصلی + نسخه تکمیلی + قابلیت آنلاین در Battle.net
WarCraft III: Reign of Chaos - 2002
WarCraft III: The Frozen Throne - 2003 - نسخه تکمیلی
سری WarCraft - ژانر Online Role-Playing (نقش آفرینی آنلاین)
World of WarCraft - 2004
World of WarCraft: The Burning Crusade - 2007- نسخه تکمیلی اول
World of WarCraft: Wrath of the Lich King - 2008 - نسخه تکمیلی دوم
World of Warcraft: Cataclysm - 2010 - نسخه تکمیلی سوم
بستگی داره کدوم ژانر رو میپسندین. استراتژی باز باشین, دو بازی WarCraft III: Reign of Chaos و WarCraft III: The Frozen Throne... نقش آفرینی آنلاین میزنین, World of WarCraft و دو نسخه تکمیلیش...
دوستان
اگه میشه یه بازی نسبتا جدید معرفی کنین که داستان بسیار قشنگی داشته باشه مثله سری cod
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)