تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 356 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام .لطف كنيد براي خريد ماشين راهنمائيم كنيد.به نظرتون 206 تيپ 5 بهتره يا پژو پارس.اگه ممكنه معايب و مزايا هر كدوم رو بنويسيد.به تجربه شما بسيار نيازمندم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام .لطف كنيد براي خريد ماشين راهنمائيم كنيد.به نظرتون 206 تيپ 5 بهتره يا پژو پارس.اگه ممكنه معايب و مزايا هر كدوم رو بنويسيد.به تجربه شما بسيار نيازمندم.
    اگه برای خودت و استفاده خودت میخوای فقط تیپ 5 ولی اگه خانواده هست فقط پارس

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

هم براي خودم و هم خانواده.حالا چيكار كنم؟.از لحاظ فني ميخوام.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

206 تیپ 5 ماشینی هست با 110 اسب بخار قدرت و وزنی سبک تر از پارس / دارای 16 سوپاپ هست و بیشترین قدرتش تو دور 5500 به دست میاد . شتاب بسیار فوق العاده ای داره جوری که میتونه ظرف 10 ال 11 ثانیه به 100 کیلومتر سرعت برسه . در بعضی موارد با زانتیا تو شتاب برابری میکنه . دارای 2 کیسه هواست . سیستم ترمزش ای بی اس هست و چهر چرخش دیسک ه که از قدرت ایستایی بالایی برخورداره . سیستم تهویه اتومات هم از دیگه امکانات برتریه که نسبت به پارس داره . تنها اشکال تیپ 5 اینه که جادار نیست و من برای 2 نفر و نه بیشتر توصیه نمیکنم ...

پارس شتاب صفر تا 100 پایین تری داره ... تاپ اسپید کمتری داره ... ایربگ نداره .... ای بی اس نداره ... 2 چرخ جلو دیسکه ... سیستم تهویه اتومات نداره ...وزن سنگین تری داره ... ولی ماشین جاداریه ...

پیشنهاد من ... اگه خواستی بری پارس بگیری یا برو 405 بگیر چون هیچ فرقی نداره جز اختلاف در عرض محور هاش یا اینکه بزار رو پولت و یه مزدا بخر ... حالا مدل 83 یا 4 تمیز گیر بیار با 16 تا 17 تومن و سگش میرزه به محصولات ایران خودرو

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

206 تیپ 5 ماشینی هست با 110 اسب بخار قدرت و وزنی سبک تر از پارس / دارای 16 سوپاپ هست و بیشترین قدرتش تو دور 5500 به دست میاد . شتاب بسیار فوق العاده ای داره جوری که میتونه ظرف 10 ال 11 ثانیه به 100 کیلومتر سرعت برسه . در بعضی موارد با زانتیا تو شتاب برابری میکنه . دارای 2 کیسه هواست . سیستم ترمزش ای بی اس هست و چهر چرخش دیسک ه که از قدرت ایستایی بالایی برخورداره . سیستم تهویه اتومات هم از دیگه امکانات برتریه که نسبت به پارس داره . تنها اشکال تیپ 5 اینه که جادار نیست و من برای 2 نفر و نه بیشتر توصیه نمیکنم ...
    موفق باشید
    در مدل های اواخر 85 به بعد زیاد روی این دو مورد حساب نکنید(یعنی انتخابتون فقط واسه این دو مورد نباشه در حالت استاندارد)

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض پرايد

سلام بروبچ p30 بخش ماشين
    اقا من ميخوام هاچ بك صفر تحويل فوري بخرم نظر خودم مشكي متاليك هست نظر شما چيه؟
    اقا رفتم تو سايت سايپا اين نسیم 122 فول انژکتوری جريانش چيه؟
    قيمت هم زده مگه امد تو بازار من كه نديدم جايي؟
    قبلا يه عكس ازش ديدم هرچي سرچ كردم نتونستم پيداش كنم اگه داريد برام بزاريد لطفا فوري چون وقت ندارم فوري دارم ميخرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بروبچ p30 بخش ماشين
    اقا من ميخوام هاچ بك صفر تحويل فوري بخرم نظر خودم مشكي متاليك هست نظر شما چيه؟
    [وب شما تصمیمت رو گزفتی دیگه !!!! من اصلا از خانواده سایپا جز سیتروئن خوشم نمیاد . ولی رنگ فکر کنم همون مشکی قشنگ تر باشه و اسپرت خورش بهتره/

از مدل دبگه سایپا اطلاعای ندارم .

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

پراید مساویست با یک جا کلیدی
    کمتر از پژو 405 به هیچی فکر نکن

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

پارس شتاب صفر تا 100 پایین تری داره ... تاپ اسپید کمتری داره ... ایربگ نداره .... ای بی اس نداره ... 2 چرخ جلو دیسکه ... سیستم تهویه اتومات نداره ...وزن سنگین تری داره ... ولی ماشین جاداریه ...

پیشنهاد من ... اگه خواستی بری پارس بگیری یا برو 405 بگیر چون هیچ فرقی نداره جز اختلاف در عرض محور هاش یا اینکه بزار رو پولت و یه مزدا بخر ... حالا مدل 83 یا 4 تمیز گیر بیار با 16 تا 17 تومن و سگش میرزه به محصولات ایران خودرو

موفق باشید
    با نظرت کاملا موافقم

یعنی کسی که میره پارس میخره فکر کنم یا پولش زیادی هست یا مخش عیب داره
    چون پارس و405 اصلا فرقی با هم ندارن

به ویژه اینکه 405 تو بعضی موارد از پارس هم جلو تر هست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

پس به نظر مياد 206 تيپ 5 بهتره.حالا 206 تيپ 5 صندوق دارش هست يا نه در ضمن قيمتش حدودا چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •