تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 287 از 645 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای صبا نت کار نمیکنم. من از هر دو استفاده میکنم در منزل آسیاتک سرکار از صبا. من هیچ تبلیغی برا ی کسی نکردم و نمیکنم.فقط اطلاعاتی که درباره این شرکتها دارم رو در اختیار دیگران میگذارم.
    آسیاتک برای عدم محدودیت و صبا برای سرعت بالا
    اوکی.فقط یه سوال.صفحات قبل یکی گفتش که برای 256 آسیاتک 40 تومن پول داده ولی من قبلا خونده بودم فقط 24 تومن باید بدی.قضیه چیه؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوکی.فقط یه سوال.صفحات قبل یکی گفتش که برای 256 آسیاتک 40 تومن پول داده ولی من قبلا خونده بودم فقط 24 تومن باید بدی.قضیه چیه؟

قیمت 24000 تومان /قیمت 512 40000 تومان می باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای آگاهی همشهری های خودم و همچنین دیگر اعضای محترم این فروم از وضعیت ADSL در شهر رشت لازم دیدم توضیحاتی رو اینجا بنویسم شاید به درد کسانی که در رشت ساکن هستند بخوره. من برای خونه ی خودمون از نماینده ی پارس آنلاین در رشت ( شرکت پارس وی ) سرویس ADSLگرفتم. الان مدت شش روز هست که سیستم اینجا از DHCP به PPPOEتغییر کرده. از روزی که این اتفاق افتاد کاهش محسوس سرعت برای من اتفاق افتاد. همچنین دوستان من هم که 256 دارن هم همینطور بودند ( دلیلش رو هنوز نمی دونم ) و همچنین محدودیت ماهیانه حدودآ 8 گیگ برای سرعت 128 و ماهیانه حدودآ 20 گیگ برای سرعت 256 هم به تازگی اعمال شده. گفتنی هست که بیشتر مشتری های پارس وی در رشت به خاطر محدود نبودن پهنای باند ماهیانه از اینا سرویس می گرفتن. وگرنه کسی اینجا طرف قیمت های بالای پارس آنلاین ( پارس وی در رشت ) و تازه با این محدودیت و سرعت بد نمیره. جالب اینجاست که بدونید یک مودم Symphony SY800را به قیمت 60 هزار تومن فاکتور می کنند و به من هم به این قیمت قالب کردند ! در حالی که در سایت پارس آنلاین قیمت مودم رو زده 45 هزار تومن و به نظر من این یعنی دزدی ! چون مشتری اول میره سایت پارس آنلاین و قیمت ها رو مشاهده می کنه و بعد اقدام به خرید می کنه. و این عدم شفاف سازی فقط به ضرر مشتری هست و هر قیمتی دلشون میخواد مودم رو قالب می کنند.

در مورد برخورد این عزیزان و خیلی عذر می خوام، احمق فرض کردن مشتری هم باید نکته یی رو عرض کنم. پس از اعمال محدودیت، من به شرکت پارس وی زنگ زدم و نه تنها جواب من رو درست ندادن. تازه برای دلداری من گفتن : این محدودیت فقط واسه دانلود هست ! اپلود حساب نیست ! یعنی من حرف از این خنده دار تر نشنیدم. چطور ممکنه که فقط دانلود حساب باشه، حال اینکه من تو سایت پارس آنلاین دارم می بینم که چطور داره از پهنای باندم هر روز کم میشه. چه دانلود کنم و چه آپلود. و با توضیحات من هم زیر بار نرفتن. من بهشون گفتم لا اقل پهنای باند من رو در ماه زیادتر کنید و من پولش رو به شما میدم و در جواب گفتن که نه ممکن نیست !
    وقتی به پارس آنلاین تهران هم زنگ زدم به مشکل رو مطرح کردم به من جواب درست ندادن و گفتن ما نمی تونیم در این ضمینه کاری کنیم و نماینده ی ما در شهر شما تصمیم میگیره ! هرچی اونا بگن ...

حالا من از شما می پرسم این هست رسم مشتری مداری ؟ یا این شعارها که میدن حق همیشه با مشتریه ؟ واقعا متاسفم..
    فقط دوست دارم یکی از شرکت های ارایه ی خدمات پرسرعت از تهران در رشت نمایندگی بزنه تا ما از دست پارس آنلاین خلاص بشیم.

داره خودمونی میشه Armin-Scooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

آقا یه سوال:
    من در حال حاضر از Adsl2+ استفاده میکنم. با سرعت 128، سرعت دانلودم هم 17.5 هستش. می خواستم ببینم چقدر سرعتش با Adsl معمولی فرق می کنه؟ یعنی لطفا یکی که از Adsl معمولی استفاده میکنه به من بگه سرعت دانلودش چنده؟

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان لطفآ به من يك شركت سرويس دهنده adsl كه خوب هم باشه در مشهد معرفي كنين
    از ماهيانه 13-12 تومن تجاوز نكنه
    ممنون

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

آقا یه سوال:
    من در حال حاضر از Adsl2+ استفاده میکنم. با سرعت 128، سرعت دانلودم هم 17.5 هستش. می خواستم ببینم چقدر سرعتش با Adsl معمولی فرق می کنه؟ یعنی لطفا یکی که از Adsl معمولی استفاده میکنه به من بگه سرعت دانلودش چنده؟
    فرقی تو سرعت نداره اگر فاصلت زیاد نباشه

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    من یه اکانت Adsl میخوام بگیرم که با هاش روزانه 15 ساعت وبگردی کنم یه 50 60مگی هم شب دانلود کنم. Vpn هم داشته باشه ( نمیدونم چی هست )
    شما چی پیشنهاد میکنید .
    از هر کجا می گیری از صبا نگیر....فعلا اوضاش خرابه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم
    بهتریت سرویس adsl با قیمت خوب تو کرمان چیه؟
    اگه این پارس انلاین این قدر بده به نظرتون چرا از همه بیشتر رای اورده ؟ حتی من که صفحات قبلی رو میدم بعضی ها با چند اکانت ساختگی چند بار رای داده بودن به نظرتون دلیل خاصی داره
    ترافیک ماهانه پار انلاین با سرعت 64 چنده ؟ من شنیده بودم پارس ترافیک رو برداشته میخوام ببینم حقیقت داره؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام.
    میشه یکی لطف کنه یه سرویس Adsl خوب به من معرفی کنه.قیمتش رو هم اگه بفرمائید ممنون میشم.بیشتر برای دانلود میخوام و بازی آن لاین با XBOX 360
    پیش شمارم هم 2234
    نمیدونم ولی من شنیدم به این پیش شماره ها سرویس نمیدن.صحت داره به نظر شما؟
    Last edited by Anathema&sin; 30-10-2007 at 15:55.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    میشه یکی لطف کنه یه سرویس Adsl خوب به من معرفی کنه.قیمتش رو هم اگه بفرمائید ممنون میشم.بیشتر برای دانلود میخوام و بازی آن لاین با XBOX 360
    پیش شمارم هم 2234
    نمیدونم ولی من شنیدم به این پیش شماره ها سرویس نمیدن.صحت داره به نظر شما؟

آسیاتک ،افروزنت و شاتل شما رو پشتیبانی میکنند.
    اگه خططون بر روی خطوط فیبر نوری نباشه مشکلی نیست اگر هم باشه تقاضا کن تا بر روی خطوط عادی قرار بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •