میترسم 10 مگ هم تغییر زیادی نکنه. میشه رو 5 مگ ببندن؟ یه بار زنگ زدم بهشون گفتم که دان استریمم 22 مگه. درستش نکرد فک کنم بلد نبود
میترسم 10 مگ هم تغییر زیادی نکنه. میشه رو 5 مگ ببندن؟ یه بار زنگ زدم بهشون گفتم که دان استریمم 22 مگه. درستش نکرد فک کنم بلد نبود
چرا رو 10مگ تغییر میکنه قطع و وصلی برطرف میشه رو همون 10مگ عالیه
سلام ساعت شبانه ازچه زمانی شروع میشه؟
الان هم تغییر خاصی نکرده
عجیبه
من از 9 مگ میارمش روی 1 مگ کلی snr تغییر میکنه
مودم شما فقط 1دونه تغییر کرده
ممکنه اشکال از سمت مخابرات باشه،
چند روز با همین مود g.dmt ببینید وضعیت قطعی چطوریه
اگر تغییر خاصی نداشت به خودشون بگید براتون پهنا رو کم کنند
snr به نسبت rate و attainable rate تغییر میکنه خط ایشون پورت خیلی با کیفیت و خوبی دارن فقط چون دان استریم روی اتوماتیکه باعث میشه که rate مودم خودشو به attainable rate برسونه بخاطر همین snr تغییر نمیکنه
حالا اگه خطو بزارن رو 10مگ قضیه فرق میکنه اونموقع attainable rate ثابت میمونه رو 23مگ و rate روی 10239 تغییر خیلی زیادی توی snr ایجاد میشه
با 2020 تماس گرفتم که ریت خطمو کم کنه میگه "شما زیر نظر شرکت اوآسیس هستین و من دسترسی به سیستم پشتیبانی شما ندارم". معلوم نیست کی باید جوابگو باشه شرکت اوآسیس که خدابیامرزتش
منم همین مشکل رو داشتم دوست عزیز که با کم کردن ریت از نظر ظاهری همه چی خوب شده ولی قطع و وصلی همچنان پابرجاست : با 2020 تماس گرفتم و گفتم قطعی دارم و بعد از چند روز ریت خط رو از 24مگ به 4مگ تغییر دادن که نویز خیلی بهتر شده ولی قطعی همچنان ادامه داره ...
خب فقط اعداد تغییر کردن و همچنان قطع و وصل داری؟ پس کم کردن ریت در اصل هیچ فایده ای نداشته. البته این نکته رو بگم که من همیشه ریت خطم 22 بوده و همیشه snr کم بوده ولی همیشه قطع و وصل نداشتم و حدود مثلا 2 ماه پیش مشکلی نداشتم. قبل تر هم ریت و snr همین بوده ولی قطعی نداشتم! این قطع و وصل دلیل دیگه ای داره
دقیقا .. فقط اعداد بهتر شدن . منم اول که آسیاتک ثبت نام کردم ریت رو روی 24مگ بسته بودن و توی 1.5 سال هیچ قطعی نبود ولی ازوقتی بالاجبار اومدیم مخابرات این قطعی بوجود اومده . حتی با تغییر ریت خط
شبانه دوباره سرعتو آوردن پایین، واقعا مخابرات یه سرویس دهنده آشغاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)