تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2869 از 4105 اولاول ... 1869236927692819285928652866286728682869287028712872287328792919296933693869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,681 به 28,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دقیقا به خاطر همین مورد میتونه باشه چون هر کس اینور سال برای اعزام اقدام کنه اونور سال خدمتش 21 ماه یشه به همین خاطر افراد خیلی زیادی ثبت نام کردن ..

همین موضوع باعث افزایش سرباز میشه .
    قرار نیست که همه ی این سرباز هایی که گرفته میشه در یک ماه اعزام بشن که شما می گید سرباز زیاد شده
    نظام وظیفه ای که می دونه پس فردا تعداد سرباز ها کاهش پیدا می کنه حالا به هر دلیل مثل : کاهش تعداد موالید و افزایش افراد تحصیل کرده و.. چرا باید بیاد یه همچین کاری بکنه
    می تونه سرباز ها رو در ماه های مختلف تقسیم کنه تا بهترین بهره را ببره ، تاریخ اعزامو نظام وظیفه تعیین میکنه کسی هم نمی تونه بگه چرا تاریخ اعزامه من فلان ماه شده

2. 2 کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

این حرف کسری 3 ماه به نظر من بیشتر شبیه جوک است.کلا بخوان کسری بدن باید دلیلی برای این کسری دادشته باشن مثلا بگن 3 ماه کسری رو برای چی میدیم؟
    زیاد شدن سربازا هم هیچ تاثیری نداره چون اونام قراره 21 ماه خدمت کنند سرباز زیاد شده خب اینم در نظر بگیرید سرباز قبلا کم بوده و الان زیاد شده و به اون حدنصاب مورد نظر اونا رسیده.ابنا 24 رو کشیدن وسط که سرباز زیاد بشه حالا بیان 3 ماه کسری بدن خوب چه کاری بود از همون اول بحث 24 رو اصلا مطرح نمی کردند ا
    گه بحث کسری باشه میان مثلا به متاهل ها میدن چون الان دور دوره ازدواج و بچه دار شدنه و این چیزا بیشتر رو بورسه
    امیدوارم دوستان از حرفای من قانع شده باشند

4. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

1: توضیح داده شد

2: خیر

3: دوره تکمیلی 45 روزه اگر خدمت شما سپاه باشه دوره آموزشی حذف میشه و اگر ارتشش یا نیروی انتظامی باشه شامل 2 ماه کسر خدمت میشه

4ک نمیدونم

دوستان ممنون حالا واسه دیپلم و کاردانی یا فوق دیپلم ارتش یا سپاه راحت تره و سخت نمیگیرن یا فرقی نداره
    با این درجه هایی که میدن به دیپلم و فوق دیپلم با سرباز سفر چه فرقی داره چه کاری مکنن چه کارایی نمیکنن با درجه لیسانس چه فرقی داره
    Last edited by poyyesh; 06-03-2015 at 19:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام
    من 94/4/1 اعزامم.
    ولی در حال انجام پروژه کسری هستم و لازمه که تا 94/6/1 عقب بندازم تا بتونم پروژه رو به انجام برسونم.
    حالا از شرایط تعویق هیچ کدوم رو ندارم. کسی راه حلی سراغ داره؟ خیلی برام ضروری هست...

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان ممنون حالا واسه دیپلم و کاردانی یا فوق دیپلم ارتش یا سپاه راحت تره و سخت نمیگیرن یا فرقی نداره
    با این درجه هایی که میدن به دیپلم و فوق دیپلم با سرباز سفر چه فرقی داره چه کاری مکنن چه کارایی نمیکنن با درجه لیسانس چه فرقی داره

ببین داداش من تو ارتش بودم از جاهای دیگه خبر ندارم ولی چیزی که تو ارتش هست درجه خیلی اهمیت داره چه تو برخورد کادری ها با هاتون چه تو کار هایی که انجام میدین....

اونجا حتی یه دونه آجر اضافه هم خیلی تاثیر داره

8. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliandre09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا من انشاالله یکشنبه میخام پست کنم
    خیلی دوست دارم بیوفتم برج ۲، ولی شانس بیارم نیوفتم برج ۶ !
    همون موقع که پلیس + ۱۰ بهم تاریخ اعزاممو میگه دیگه؟
    همون موقع باید تعجیل بزنم؟
    جوابش کی میاد ؟
    یکی میگفت میتونی دوباره دفترچه پست کنی، بعد فک میکنن اعتراض داری، لج میکنن و جات میکنن تو برج ۲ مثلا اگه برج ۴ افتاده باشی. صحت داره؟
    کلا به غیر از تعجیل، راهی ترفندی چیزی هست؟
    که زودتر بیوفتم
    داره خودمونی میشه aliandre09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا من انشاالله یکشنبه میخام پست کنم
    خیلی دوست دارم بیوفتم برج ۲، ولی شانس بیارم نیوفتم برج ۶ !
    همون موقع که پلیس + ۱۰ بهم تاریخ اعزاممو میگه دیگه؟
    همون موقع باید تعجیل بزنم؟
    جوابش کی میاد ؟
    یکی میگفت میتونی دوباره دفترچه پست کنی، بعد فک میکنن اعتراض داری، لج میکنن و جات میکنن تو برج ۲ مثلا اگه برج ۴ افتاده باشی. صحت داره؟
    کلا به غیر از تعجیل، راهی ترفندی چیزی هست؟
    که زودتر بیوفتم
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن ما رو راهنمایی کنند

بنده لیسانس IT هستم و فارغ التحصیلیم به تاریخ 13/10/93 هست...
    متاسفانه امسال با اینکه کنکور ارشد ثبت نام نکردم، ولی چون نخونده بودم شرکت نکردم:|

حالا به نظر شما قبل از عید و با توجه به اینکه میگن 21 ماه هست!! دفترچه رو پست کنم یا بزارم سال دیگه برای کنکور بخونم و اگه ارشد قبول شدم، بعد از ارشد اقدام کنم

راستی سنم رو هم بگم که عید 24 ساله میشم! اگه به فرض ارشد هم قبول شدیم و 2 سال تونستیم تموم کنیم 27 سالگی تموم می کنیم که به نظرتون دیگه سنمون نرفته بالا؟! تازه وقت پیدا کردن کارمون شده باید بریم سربازی اونم 2 سال!!

در کل الان برم سربازی و وقتی تموم شدم بیام بچسبم به زندگی و پیدا کردن کار یا از الان کنکور ارشد سال دیگه رو دریابم و سربازی رو بزارم بعدش؟؟؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ضمنا بنده که الان ساکن استان فارس هستم، مشخص نیست آموزشی کجا باشه؟؟؟

خود استان فارس یا استان های هم جواره یا ممکنه خارج از اون ها هم باشه؟؟؟
    Last edited by Milad_Sky; 07-03-2015 at 02:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به احتمال زياد اگه پارتي نداشته باشي،آموزشي ناجا دستغيب جهرم ميوفتي..بعدش هم جهرم اكثرا ميندازه مرزباني سيستان!!!يا نهايتا هرمزگان و خراسان جنوبي و كرمان..خوش شانس هم باشي خود فارس شايد بيوفتي

13. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به احتمال زياد اگه پارتي نداشته باشي،آموزشي ناجا دستغيب جهرم ميوفتي..بعدش هم جهرم اكثرا ميندازه مرزباني سيستان!!!يا نهايتا هرمزگان و خراسان جنوبي و كرمان..خوش شانس هم باشي خود فارس شايد بيوفتي
    یا خدا،آموزشی دستغیب جهرم رو هم که گفتید، یه سرچ براش زدم بهش میگن جهنم سبز...!
    خدا آخر و عاقبت همه ی ماهایی که باید بریم اجباری رو ختم به خیر کنه...
    Last edited by Milad_Sky; 07-03-2015 at 09:42.

15. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •