راحت شدم از این پارس .
الان آسوده ام.![]()
بله خیلی وقته محدود شده ...
یادش بخیر یک زمانی کسایی که یوزر پسورد مودمشون Admin بود و عوض نکرده بودن چه بلاهایی میشد سرشون اورد![]()
نه منظورم اون نبود
من یک اشتراک دیگه دارم ولی تو اون موقعیت زیاد نیستم و ترافیک سرویس دست نخورده مونده و نهایت استفاده ای که بشه ازش تو هر دوره 6 ماهه 2 گیگابایت هست و مابقی ترافیک میسوزه خواستم ببینم نمیشه ازش استفاده کرد؟
یوزر و پسورد هر خط و فقط روی همون خط میشه استفاده کرد (در پارس) حدود 2 سالی میشه (قبلا میشد) ...به طور مثال شما و دوستتون پارس داشته باشید یوزر پسورد همدیگه روی خط هاتون Response نمیده![]()
صبح بین ساعات 7 تا 12 سرویس های نامحدود سرعتشون خوبه بعدش![]()
دوستان پارس محدود اگه هر شب رایگان دانلود کنی محدود میشی ؟؟
قبل از این که نت بگیری میشه بری نمایندگی ببینی یه سرویس خاص روی خط تو حدودا چه سرعتیه ؟؟؟
Last edited by sam09ft; 12-02-2014 at 01:55.
آسیا تک با این شرایطی که من گفتم سرویس داره اما همگی گفتند که اصلا سمتش هم نرو.میخواستم ببینم که پارس آنلاین چنین سرویسی نداره؟
سلام دوستان
من واقعا گیج شدم
من الان تقریبا سرویس 512 دو گیگ دارم که سه ماهست و مجموعا شیش گیگ داشتم
الان بعد یک ماه یهو واسم اس ام اس اومده که 80 درصد ترافیکت مصرفشده
اصلا این امکان نداره
من قبلا که شاتل داشتم که اوم سه ماهش 6 گیگ بود من سه ماه و حدودا 5.5 گیگ مصرف می کردم بعضی وقتام کمتر
روند وب گردیمم هم نسبت به شاتل اصلا تغییرنکرده و شایدم کمتر شده
رسما ترافیکم و این پارس انلاین دزدیده
الان راهی هستکه ثابت کنم چقدر مصرف کردم؟
مثلا پارس انلاین بهم ریز مصرف ترافیکمو میده؟
لطفا راهنماییم کنین
راستی سرویسم رو 9 مگ بسته شده و ممکنه به این ربطی داشته باشه؟
من که مصرفم تو روز با 9 مگ و 4 مگ فرقی نداره
اگه بگم رو 4 بزارن امکان دارهخه ترافیک و کمتر بدزدن؟
منتظر راهنماییتون هستم
نه دیگه. خودت میگی همه گفتن سراغش نرو. یعنی شرایطی رو که میخوای نداره. من خودم قبل از این که بیام پارسآنلاین، از آسیاتک سرویس 2مگ محدود با 10 گیگ ترافیک ماهیانه داشتم. ساعتهای رایگانشم از 1 بامداد تا 8 صبح بود. سرویسمم روی 7مگابیت بسته بودن. با این حال تو ساعتهای شلوغی عصر و روزهای پنجشنبه (ساعتهای غیررایگان) که وبگردی تعطیل بود.
دانلود شبانه رایگانشم فیکس میشد روی 128 کیلوبایت که نصف سرعت اسمی سرویسم بود و من حداکثر 3 گیگ میتونستم تو اون 7 ساعت رایگانش دانلود کنم. البته بعضی شبا از دستشون در میرفت و تا 8 گیگ هم دانلود شبانه نصیب من میشد، اما این جور شبا به ندرت اتفاق میافتاد.
واسه همین چیزاست که دوستان گفتن سراغ آسیاتک نرو.
پارسآنلاین هم که سرویس مد نظرت رو نداره. مگه این که یه سرویس 1 مگ یا 2 مگ نامحدود بگیری، و مابقی ترافیک روزانهات رو هم به صورت حجم اضافه بخری. شما اگه 15 تا 20 گیگ ترافیک ماهیانه داشته باشی، سر 6 ماه نزدیک به 100 تا 120 گیگ مصرف میکنی. خوب میتونی این حجم رو یه جا بخری. مثلاً 100 گیگ به قیمت 215 هزار تومن. چون حجم اضافه هم هست، قابل انتقال به دورههای بعدیه و سوخت نمیشه.
Last edited by bilmazlar; 12-02-2014 at 09:57.
ببین. اگه خودت قبلاً نرمافزار کنترل ترافیک اینترنت مثل NetWorx نداشته باشی، نمیتونی مطمئن بشی که چه اتفاقی افتاده. به هر حال ترافیک 4 تا 5 گیگ در ماه با سرعت 9مگابیتی که بهت دادن زیاد نیست. من خودم هم که ریز به ریز مصرف اینترنتم رو کنترل میکنم، ماهی حداقل 4 گیگ مصرف دارم.
پارسآنلاین یه گزارش مصرف داره که یه خورده احمقانه است. یعنی فقط مصرف تو فاصلههایی رو نشون میده که مودم روشن و خاموش شده یا خود سرویس قطع و وصل شده و ریز مصرف روزانه و ساعتی رو نداره. () به نظرم یه کمی بیشتر از حدی که واقعاً مصرف میکنی نشون میده. اما اونقدری نیست که مثلاً به جای 1.5 تا 2 گیگ مصرف ماهیانه 5 گیگ مصرف بزنه. حداکثرش 5 درصد اختلاف داره با چیزی که NetWorx نشون میده (البته به نقع خود پارسآنلاین). ولی این حدی که شما میگی بعید میدونم.
شما سرویس شاتلت رو چه سرعتی بسته شده بود؟ طبیعیه که وقتی شما مثلاً سرعت سرویست روی 2 یا 4 مگ بسته شده باشه، نسبت به وقتی که روی 9 مگ بسته شده، تو یه بازه زمانی مشخص وبگردی، مصرفت پایینتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)