تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2869 از 4428 اولاول ... 1869236927692819285928652866286728682869287028712872287328792919296933693869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,681 به 28,690 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

راحت شدم از این پارس .
    الان آسوده ام.

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

دوستان قبلا ها میشد با یوزر نیم و پسورد یکی دیگه از یک موقعیت دیگه کانکت کرد ولی الان دیگه نمیشه مثل اینکه محدودش کردن درسته ؟
    بله خیلی وقته محدود شده ...
    یادش بخیر یک زمانی کسایی که یوزر پسورد مودمشون Admin بود و عوض نکرده بودن چه بلاهایی میشد سرشون اورد

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بله خیلی وقته محدود شده ...
    یادش بخیر یک زمانی کسایی که یوزر پسورد مودمشون Admin بود و عوض نکرده بودن چه بلاهایی میشد سرشون اورد
    نه منظورم اون نبود
    من یک اشتراک دیگه دارم ولی تو اون موقعیت زیاد نیستم و ترافیک سرویس دست نخورده مونده و نهایت استفاده ای که بشه ازش تو هر دوره 6 ماهه 2 گیگابایت هست و مابقی ترافیک میسوزه خواستم ببینم نمیشه ازش استفاده کرد؟

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

نه منظورم اون نبود
    من یک اشتراک دیگه دارم ولی تو اون موقعیت زیاد نیستم و ترافیک سرویس دست نخورده مونده و نهایت استفاده ای که بشه ازش تو هر دوره 6 ماهه 2 گیگابایت هست و مابقی ترافیک میسوزه خواستم ببینم نمیشه ازش استفاده کرد؟
    یوزر و پسورد هر خط و فقط روی همون خط میشه استفاده کرد (در پارس) حدود 2 سالی میشه (قبلا میشد) ...به طور مثال شما و دوستتون پارس داشته باشید یوزر پسورد همدیگه روی خط هاتون Response نمیده

5. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

سلام سرويس 128 نامحدود پارس آنلاين رو گرفتم سرعتم از همون روز اول 16 كيلوبايته جريان چيه؟ حالا چكار كنم؟
    صبح بین ساعات 7 تا 12 سرویس های نامحدود سرعتشون خوبه بعدش

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان پارس محدود اگه هر شب رایگان دانلود کنی محدود میشی ؟؟
    قبل از این که نت بگیری میشه بری نمایندگی ببینی یه سرویس خاص روی خط تو حدودا چه سرعتیه ؟؟؟
    Last edited by sam09ft; 12-02-2014 at 01:55.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز. اگه یه همچین ISP شما پیدا کردی به ما هم خبر بده بریم اونجا.

فکر نکنم با شرایطی که شما خواستی، پیدا بشه. پارس‌آنلاین به شرطی که خط تلفنت بکشه سرعت تا 9 مگابیت رو بهت می‌ده. اما برای حجم 15 تا 20 گیگ در ماه فقط باید سرویس‌ 512-30GB رو بگیری که سرعت دانلود رایگان شبانه‌اش ظاهراً خیلی دلچسب نیست. بعضی از دوستان که شبی به زحمت 1 گیگ دانلود می‌کنن با این سرویسا. شبانه رایگان سرویس‌های 1مگابیت و 2 مگابیت پارس‌آنلاین بهتره ولی اونم حجم سرویسش فقط 3گیگ در ماهه که برای شما اصلاً کفایت نمی‌کنه.

پشتیبانیش چندان راضی‌کننده نیست. اما اصولاً پشتیبانی راضی‌کننده که وجود خارجی نداره.
    آسیا تک با این شرایطی که من گفتم سرویس داره اما همگی گفتند که اصلا سمتش هم نرو.میخواستم ببینم که پارس آنلاین چنین سرویسی نداره؟

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا گیج شدم
    من الان تقریبا سرویس 512 دو گیگ دارم که سه ماهست و مجموعا شیش گیگ داشتم
    الان بعد یک ماه یهو واسم اس ام اس اومده که 80 درصد ترافیکت مصرفشده
    اصلا این امکان نداره
    من قبلا که شاتل داشتم که اوم سه ماهش 6 گیگ بود من سه ماه و حدودا 5.5 گیگ مصرف می کردم بعضی وقتام کمتر
    روند وب گردیمم هم نسبت به شاتل اصلا تغییرنکرده و شایدم کمتر شده

رسما ترافیکم و این پارس انلاین دزدیده
    الان راهی هستکه ثابت کنم چقدر مصرف کردم؟
    مثلا پارس انلاین بهم ریز مصرف ترافیکمو میده؟

لطفا راهنماییم کنین

راستی سرویسم رو 9 مگ بسته شده و ممکنه به این ربطی داشته باشه؟
    من که مصرفم تو روز با 9 مگ و 4 مگ فرقی نداره
    اگه بگم رو 4 بزارن امکان دارهخه ترافیک و کمتر بدزدن؟

منتظر راهنماییتون هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آسیا تک با این شرایطی که من گفتم سرویس داره اما همگی گفتند که اصلا سمتش هم نرو.میخواستم ببینم که پارس آنلاین چنین سرویسی نداره؟
    نه دیگه. خودت می‌گی همه گفتن سراغش نرو. یعنی شرایطی رو که می‌خوای نداره. من خودم قبل از این که بیام پارس‌آنلاین، از آسیاتک سرویس 2مگ محدود با 10 گیگ ترافیک ماهیانه داشتم. ساعت‌های رایگانشم از 1 بامداد تا 8 صبح بود. سرویسمم روی 7مگابیت بسته بودن. با این حال تو ساعت‌های شلوغی عصر و روزهای پنج‌شنبه (ساعت‌های غیررایگان) که وب‌گردی تعطیل بود.

دانلود شبانه رایگانشم فیکس می‌شد روی 128 کیلوبایت که نصف سرعت اسمی سرویسم بود و من حداکثر 3 گیگ می‌تونستم تو اون 7 ساعت رایگانش دانلود کنم. البته بعضی شبا از دستشون در می‌رفت و تا 8 گیگ هم دانلود شبانه نصیب من می‌شد، اما این جور شبا به ندرت اتفاق می‌افتاد.

واسه همین چیزاست که دوستان گفتن سراغ آسیاتک نرو.

پارس‌آنلاین هم که سرویس مد نظرت رو نداره. مگه این که یه سرویس 1 مگ یا 2 مگ نامحدود بگیری، و مابقی ترافیک روزانه‌ات رو هم به صورت حجم اضافه بخری. شما اگه 15 تا 20 گیگ ترافیک ماهیانه داشته باشی، سر 6 ماه نزدیک به 100 تا 120 گیگ مصرف می‌کنی. خوب می‌تونی این حجم رو یه جا بخری. مثلاً 100 گیگ به قیمت 215 هزار تومن. چون حجم اضافه هم هست، قابل انتقال به دوره‌های بعدیه و سوخت نمی‌شه.
    Last edited by bilmazlar; 12-02-2014 at 09:57.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا گیج شدم
    من الان تقریبا سرویس 512 دو گیگ دارم که سه ماهست و مجموعا شیش گیگ داشتم
    الان بعد یک ماه یهو واسم اس ام اس اومده که 80 درصد ترافیکت مصرفشده
    اصلا این امکان نداره
    من قبلا که شاتل داشتم که اوم سه ماهش 6 گیگ بود من سه ماه و حدودا 5.5 گیگ مصرف می کردم بعضی وقتام کمتر
    روند وب گردیمم هم نسبت به شاتل اصلا تغییرنکرده و شایدم کمتر شده

رسما ترافیکم و این پارس انلاین دزدیده
    الان راهی هستکه ثابت کنم چقدر مصرف کردم؟
    مثلا پارس انلاین بهم ریز مصرف ترافیکمو میده؟

لطفا راهنماییم کنین

راستی سرویسم رو 9 مگ بسته شده و ممکنه به این ربطی داشته باشه؟
    من که مصرفم تو روز با 9 مگ و 4 مگ فرقی نداره
    اگه بگم رو 4 بزارن امکان دارهخه ترافیک و کمتر بدزدن؟

منتظر راهنماییتون هستم
    ببین. اگه خودت قبلاً نرم‌افزار کنترل ترافیک اینترنت مثل NetWorx‌ نداشته باشی، نمی‌تونی مطمئن بشی که چه اتفاقی افتاده. به هر حال ترافیک 4 تا 5 گیگ در ماه با سرعت 9مگابیتی که بهت دادن زیاد نیست. من خودم هم که ریز به ریز مصرف اینترنتم رو کنترل می‌کنم، ماهی حداقل 4 گیگ مصرف دارم.

پارس‌آنلاین یه گزارش مصرف داره که یه خورده احمقانه است. یعنی فقط مصرف تو فاصله‌هایی رو نشون می‌ده که مودم روشن و خاموش شده یا خود سرویس قطع و وصل شده و ریز مصرف روزانه و ساعتی رو نداره. () به نظرم یه کمی بیشتر از حدی که واقعاً مصرف می‌کنی نشون می‌ده. اما اونقدری نیست که مثلاً به جای 1.5 تا 2 گیگ مصرف ماهیانه 5 گیگ مصرف بزنه. حداکثرش 5 درصد اختلاف داره با چیزی که NetWorx نشون می‌ده (البته به نقع خود پارس‌آنلاین). ولی این حدی که شما می‌گی بعید می‌دونم.

شما سرویس شاتلت رو چه سرعتی بسته شده بود؟ طبیعیه که وقتی شما مثلاً سرعت سرویست روی 2 یا 4 مگ بسته شده باشه، نسبت به وقتی که روی 9 مگ بسته شده، تو یه بازه زمانی مشخص وبگردی، مصرفت پایین‌تر باشه.

13. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •