با کارت دانشجویی کافیه . بنده اکو 2 مگ داشتم ماهی 3 گیگ میداد که تا همین چند ماه پیش میشد با شبانه تا 6 گیگ هم دانلود کرد ولی از زمانی که شروع به دزدی کردن ماهی 15 گیگ به زور .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با کارت دانشجویی کافیه . بنده اکو 2 مگ داشتم ماهی 3 گیگ میداد که تا همین چند ماه پیش میشد با شبانه تا 6 گیگ هم دانلود کرد ولی از زمانی که شروع به دزدی کردن ماهی 15 گیگ به زور .
دوست عزیز می تونید بگید downstream شما روی چند بسته شده؟ من art6 دارم و downstream ام روی 1024 بسته شده و سرعت دانلودم 116. یعنی بالاتر از حد واقعی بسته شده(در حقیقت باید روی 512 بسته بشه و سرعت دانلودم باید 64 باشه) ولی اینجوری شما دارید می گید که سرعت دانلودتون 250 ه یعنی downstream شما روی همون 2048 بسته شده نه بالاتر. درسته؟ من می خوام آرت 7 بگیرم می خوام مقایسه کنم ببینم صرف می کنه برام یا نه. می خوام ببینم داون استریمم بالاتر می ره اصلا یا نه؟
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
نه پنج شنبه ها جمعه ها و شبانه جزو درصد حساب نمیشه. یعنی آرت 5و6 که من داشتم اینطوری بود حتما بقیه ارت ها هم همین طوره دیگه
من 915 دارم اما جالبه که اون اس ام اس رو واسه منم فرستادن
یعنی من اگه اون روز که سرعت رفت بالا, 800 مگ دانلود میکردم, دیگه کلاً محدودیت برداشته میشه یا هرشب باید کمتر از 1 گیگ دانلود میکردم ؟
حالا اگه همین الان که سرعت پایینه, چند روزی نذارم روی دانلود, امکان داره سرعت بره بالا ؟
راستش قبلا هم گفتم به قطع یقین نمی شه گفت
اما من هم یه مدت همین حالت رو داشتم
تو اون یه شبی که سرعت بالا بود کم دانلود کردم دیگه سرعتم کم نشده
وقتی سرعت زیر 10 باشه که به نظر من اصلا ارزش روشن موندن کامپیوتر واسه 200 مگ رو نداره
الان شبی 950 تا می گیرم و بعدم خاموش
این طوری هم حجم کمه هم تعداد ساعتی که استفاده می شه کمه که دیگه بهانه نیارن
سلام
الآن Downstream اکو 128 تو تهران روی چند بسته شده؟
سلام
Mr.lover شما که Art4 دارید سرعت دانلود شما چقدر هست؟من میخوام Art بگیرم میگن سرعت واقعی میده و سرعت رومثل سرویس اکو باز نیست مثلا سرعت 256kbsواسه دانلود 35KB هست درصورتیکه در سرویس اکو 128kbs سزعت دانلود 60KBs هست.
سلام دوستان من از دانشگاه نامه برای اینترنت پر سرعت بالاتر 128 گرفتم ولی اسم و فامیلش ماله خودم نیست برای گرفتن سرویس مشکلی پیش نمیاد که بگن تو نامه اسم تو رو ذکر نکردن با تشکر
با سلام
مشکل مذکور از امروز رفع شد. ولی دوامش معلوم نیست!
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)