الان قیمت اسلیم چند شده با هارد و بدون هارد ؟
الان قیمت اسلیم چند شده با هارد و بدون هارد ؟
گفتم بازیرو گرفتم (یعنی تازه گرفتم) خودت حدس بزن ببین کدوم دیسکه؟
بعدشم تو خارج هم این مشکلو داشتن
چکار کنم؟
راستی یه کاری کنید که هرکی کاری داره زرتی نره تاپیک بزنه مثل این
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بخش مربوطه بپرس اینجا جاش نیست .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
یه عکس بزار ببینیم کدوم موارد نفله شدن.
منظور از RGH همون روش جدید Jtag یا Reset Glitch ---- هست. اگه درایو درست نشه تنها راه به دست آوردن DVD Key همین مورد هست.
ﭼﺸﻢ . ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺩﺳﺖ ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﻫﺴﺖ ﺍﺯﺵ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﻋﮑﺲ ﻣﯿﺬﺍﺭﻡ.
خوب ببین این جزو بازی هایxgd3نیست پس از اون بابت مشکلی نداره.
الان 3تا حالت بیشتر نداره:
1-درایو شما و یا کنسولت مشکل داره(و با توجه به اینکه با اونیکی بازی ها ظاهرا مشکلی نداری این گزینه صحیح نیست.
2-دیسک شما خرابه.حالا ممکن خرابی از رایت باشه.خرابی از دیسک بوده باشه.خرابی از خشی چیزی بوده باشه و...
البته بگم این مشکل فراگیر نیست.
ببین هر دفعه بعد یک ساعت میاد بیرون با نه کلا تو یه جای خاص بازی اینطوری میشه؟
اون قضیه کپ سیستم هم تو xgd3ها کاربرد داره و اصلا تو بازی های دیگه لازم نبوده ولی خوب حالا من میگم قضیش جیه:
باید بریsystem settingبعدmemoryبعدهاردتو انتخاب میکنی و روشyمیزنی بعد هم یه گزینه مربوط به پاک کردن cachکنسول میاره اونو بزن.
در ضمن پاک کردن کچ هیچ مشکلی برای کنسولت نداره
در مورد مشکل اونجور تاپیک ها باید گفت من خودم بدون اقرار کمش100بار به خیلی ها گفتم که اینجا جای این تاپیک یا سوال نیست و...
چارشم اینه که قوانین سایت رو بخونن و اول کارشون یه خورده تو فروم بچرخن تا یه چیزایی رو یاد بگیرن که اکثرا این کار رو نمیکنن و این مشکلا پیش میاد.
Last edited by s.j-rez; 14-12-2011 at 17:39.
سلام اساتید مخصوصا ساجدخان از کجا بفهمم لنزکنسولم خرابه یانه بعضی از بازیهارو سریع میگیره بعضیهارو اصلا.دیسکهای قدیمیم رو هم نمیگیره چه فنی روش پیاده کنم
سر بعضی لودینگ ها مثلا یه ماموریت رو میری بعد واسه لود ماموریت بعدی یه هو اینجوری میشه![]()
دوستان یه راهنمایی میکنید.
یکی از دوستام بازی ساکر 2012 رو گذاشته بود و آبدیت خواسته بود که ناقص نصب شده بود و کنسول بالا نمیومد من آبدیت 13599 فمر کنم بود رو نصب کردم درست شد بالا اومد ولی هیچ بازی ای رو نمیخونه فکر کنم هکش پریده درسته؟
باید lt2 بریزم؟
میشه lt هم ریخت؟
سلام
راستش میخاستم ببرسم که ایکس باکس انحصاری هاش چطوره؟ وقتم نشده بازی های -- شده Ps3 بازی کنم و اینکه کسی که ps داره بخاد ایکس باکس بگیره کار درستیه یا اینکه بیشتر بازی هاش مشترک هستند با هم؟ دنبال کینکتم نیستما فعلا. کلا اخرای درسمم هست نمیدونم بگیرم ارزش داره چون معلوم نیس بعد درس چی میشه اوضام دیگه . به نظرتون کی قیمتا میوفته اخه از بالا رسیده بود 410 420 250 گیگ الان 510 شده؟ بخاطره دلاره
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)