دوستان روز اول یگان شدیدا ما رو از دژبان مرکز توی میدان رسالت ترسوندن
گفتن چب بری کلاهتو برداری سیگار بکشی خط ریش بلند و... میکننت تو ماشین زندانی ات میکنن حتی امیر پادگان هم نمیتونه کاری برات بکنه....اضاف و غیره هم روش
حقیقته؟انقدر گیر میدن؟؟![]()
دوستان روز اول یگان شدیدا ما رو از دژبان مرکز توی میدان رسالت ترسوندن
گفتن چب بری کلاهتو برداری سیگار بکشی خط ریش بلند و... میکننت تو ماشین زندانی ات میکنن حتی امیر پادگان هم نمیتونه کاری برات بکنه....اضاف و غیره هم روش
حقیقته؟انقدر گیر میدن؟؟![]()
اخه من از امیر یه قسمتی (منابع انسانی) تو نداجا برگه امریه خدمت تو دریایی دارم نمیدونم چرا کارم تو ستاد اجا پیچ خورد افتادم 01
حالا قرار شده با رایزنی بیام دریایی اگه بشه![]()
من الآن رفتم سایت نظام وظیفه دیدم افتادم 01. در حالی که من پارتی داشتم که بیفتم سپاه. امکان تغییر وجود داره؟ لطفا چواب بدید
تا قبل اعزام امکان تغییر وجود داره. پیگیر باش
سلام
چند تا از پست ها تو دیدم شما اعزامی 1/12 هستید و درخواست تمدید برای یک اردیبهشت دادید
فکر کنم 01 اعزام 1/12 شما باشه
شما تمدید کردید برای 1/2 و یک اردیبهشتی ها هنوز محل اعزامشون مشخص نشده
باید صبر کنید ممکنه تغییر کنه
Last edited by musican33; 05-03-2015 at 20:36.
سلام من هم برای خاتم اقدام کرده بودم و پذیرش گرفتم...به سایت نظام وظیفه مراجعه کردم ولی در قسمت اعزام جلوی واحد آموزشیم نوشته شده بود بدون مقدار...به این معنی که برای من مرکز آموزشیای مشخصی نشده بود...درضمن تاریخ آخرین به روزرسانی سایت هم 11 اسفند بود...فکر میکنم که هنوز برای مشخص شدن محل اعزام زود باشه...محل آموزشی معمولا بین 2 تا 3 هفته به تاریخ اعزام مشخص میشه
داداش درباره ی پذیرشت تو خاتم یه توضیح میدی؟؟ حقیقتش من اعزامی 1.2 هستم و خیلی وقت پیش تو سایت خاتم ثبت نام کردم ولی هنوز هیچ خبری نیست!
شما اعزامی کی هستید؟ کی به شما خبر دادن پذیرفته شدید تو خاتم؟ به نظرت اگه قرار باشه پذیرفته بشم کی خبر میدن؟؟
داداش اگر شرایط نوشته شده تو سایت خاتم رو داری حتما حتما با شماره ای که تو سایت خاتم نوشته شده تماس بگیر(قرب مرکز).....من خودم دوماه منتظر بودم باهام تماس نگرفتن آخرسر خودم باهاشون تماس گرفتن در جواب بهم گفتن خوبه تو شرایطش رو داری...بهشون گفتم پس چرا باهام تماس نگرفتید گفت فکر کردی ما وقت داریم چندهزار نفر رو بررسی کنیم...آخرسر هم شماره یکی از قرب ها رو بهم داد برای هماهنگی و تعیین پروژه...داداش نمیخوام موج منفی بدم ولی شنبه اول وقت حتما تماس بگیر...من هم اعزامی یک اردیبهشت هستم و تمام این اتفاقات 10 روز پیش برای من افتاد
Last edited by dezss; 05-03-2015 at 21:43.
به خاتم زنگ بزن بگو نتیجه کارم چی شد؟ اونا میگن پیگیری میکنم. بعدش یا همون روز یا فرداش بهت زنگ میزنن. به همین راحتی البته با اندکی شانس...
دوستان،کسی نظری نداره راجع به اعزام یک تیرماه ، آموزشی دقیقا میشه ماه رمضان، حتما همه باید روزه بگیرن دیگه!!
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)