دوستان نظری ندارن؟
دوستان نظری ندارن؟
دوستان کسی از مشهد و به خصوص مرکز نبوت پارس داره؟ممنون میشم جواب بده![]()
من فکر میکنم علت اصلیش بار ترافیکی هست که روی سرورهای خود رپیدباز وارد میشه. خوب وقتی کسایی که دانلودهای حجیم میکنن (مثل خود من)، اغلبشون تو ساعتهای رایگانی که شرکتهای ISP میدن یعنی بین ساعت 1 بامداد تا 7 بامداد هجوم میآرن به سرورهای سایتهایی مثل رپیدباز، اون سرورها به طور طبیعی دچار محدودیت پهنای باند میشن.
اگه شما کلاً تو ساعتهای رایگان شبانه سرعت دانلودت از هر سایتی که باشه روی همین 10 کیلوبایت محدود شده. اون وقت مشکل میتونه از محدودیتی باشه که ISP برای کنترل حجم ترافیک اعمال میکنه. کاری که آسیاتک انجام میداد، اون موقع که من ازش سرویس داشتم و شبانه رایگان سرعتم فیکس میشد روی نصف سرعت اسمی سرویسم.
یه مسأله دیگهای هم که به نظرم به شدت روی این پایین اومدن نسبی سرعت اینترنت تو ساعتهای رایگان به ویژه از سایتهای خارجی تأثیر میذاره اینه که پهنای باند اینترنت کشور اگه اشتباه نکنم نسبت به سال گذشته حدوداً 25 درصد اضافه شده اما ISPها با کارهایی تبلیغاتیی مثل همین 9مگابیت Burst پارسآنلاین که برای جذب مشتری انجام میشه، توی این 5 - 6 ماه گذشته سرعت اغلب کاربرا رو (یا بهتر بگم پهنای باند مجاز اونا رو) چند برابر کردن. به همین خاطر فشار روی پهنای باند اینترنت کشور تو ساعتهای رایگان واقعاً خیلی بالا رفته تو این چند وقته و همین باعث شده سرعت دانلود از این سایتها برای بعضی کاربرا به شدت پایین بیاد.
البته من منکر این نیستم که پارسآنلاین برای مدیریت ترافیک اینترنتش تو این ساعتها محدودیتهایی اعمال کرده. اما این جور محدودیتها در صورتی که اعمال بشن معمولاً برای کل سرویس اینترنت کاربر اعمال میشن نه روی یه سرورهای خاصی. امیدوارم که پشتیبانی مشکل شما رو حل کنه.
این تکنولوژی VDSL2 که شما میگی سرعت تئوریش خیلی بالاست. اما همین طور که خودت گفتی، فقط تو مسافتهای کوتاه (زیر 300 متر) کابل مسی جواب میده و اینترنت پرسرعت باید با یه روشی مثل همین فیبر نوری بیاد به نزدیکی محل مصرف. خوب این کار سرمایهگذاری خیلی زیادی میخواد و از طرف دیگه این تکنولوژی هم عمرش کمتر از 10 ساله تو دنیا، که با این انحصار دولتی تو ارائه این قبیل سرویسها تو ایران، بعید میدونم حالا حالاها به ما دست بده.
شما در نظر داشته باش که تو ایران هنوز هم اینترنت دایال آپ کلی استفاده کننده داره و از نظر قانونگذار اینترنت 128 کیلوبیت در ثانیه اینترنت پرسرعت حساب میشه () و کاربرای خانگی بیشتر از این سرعت مجاز نیستن به اینترنت دسترسی داشته باشن.
اقا چرا اینطوری شده من از سه شنبه هفته پیش به این ور زرتو زرت خطم قطعو وصل میشه سرعت افتضاح . دانلود همش رو 50 میچرخه به زور یهو تا 100 میره دوباره برمیگرده همه اینطوری شدن ؟!!
منم همین مشکلو دارم . قبلا هم مبین نت داشتم هم مخابرات هیچکدوم چنین مشکلی نداشتن البته پارس تو سایتای ایرانی مشکلی نداره ولی به محض این که چیز شکن رو فعال می کنم و دانلود می کنم یهو رو 200 وایمیسه بعد میاد رو 30-40 دیگه هم بالا برو نیست.
کار، کار خود پارس آنلاینه
دوستان من از دو روز پیش به شدت داره از حجمم کم میشه!
این درحالیه که گزارش مصرف روزهای قبل رو چک میکنم میبینم که خیلی مصرف کمتر از این سه روزه!
من مثل روزهای قبل بودم و دانلود هم توی روز نداشتم.
از مواردی مثل ...پی ان و ... هم زیاد استفاده نمیکنم.در کل میگم مثل روزهای قبل بودم.
تا جایی که من دیدم حداکثر mtu واسه سرویسهای پارسآنلاین 1300 بایته. یعنی تو مودم، موقع تنظیم MTU بیشتر از این عدد رو نباید ست کنی. کمتر اگه بذاری مشکلی پیش نمیآد. اما نباید خیلی هم کوچیک بذاریش چون باعث میشه اورهد زیادی ایجاد بشه. برای این که مطمئن بشی mtu خطت دقیقاً چنده این دستور رو تو پنجره cmd تایپ و اجرا کن:
اگه اجرا شد و پیغام:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو نشون نداد به اون عدد 1272 (که اندازه بستههای ارسالی بدون احتساب هدر بسته است که همیشه 28 بایته) یه واحد اضافه کن ببین نتیجه چی میشه. به احتمال زیاد باید پیغام خطای بالا رو بهت نشون بده. به هر حال تا هر عددی که تونستی و بهت این پیغام خطا رو نشون نداد، این عدد رو اضافه کن. آخرین عدد بدون پیغام خطا هر چی که بود بهش 28 واحد رو اضافه کن عدد mtu سرویست در میآد. واسه من که تو دو تا سرویس مختلف پارسآنلاین امتحان کردم حداکثر همین عدد 1272 رو بدون خطا داد که با 28 تا هدر میشه 1300.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل قطعی مکرر رو چند وقت پیش من تو شبانه رایگان داشتم. البته نوسان سرعت نداشت اما هر 3 دقیقه تقریباً یه بار اینترنتم قطع میشد و بعد از چند لحظه دوباره خودش وصل میشد. مال من خود به خود درست شد. اگه این مشکلت ادامه پیدا کنه باید با پشتیبانی تماس بگیری. سرویس 2 مگ محدود باید بهترین کیفیت رو داشته باشه.
شما از یه نرمافزار کنترل ترافیک مثل NetWorx یا قویتر از اون NetLimiter استفاده کن. اگه تا حالا از این نرمافزارها استفاده نکردی، پیشنهاد میکنم اون NetWorx رو که سادهتر و مجانیه نصب کنی. با اون میتونی مصرف روزانه و ساعتی اینترنتت رو ببینی. تازه مصرف لحظهای رو هم بهت نشون میده. بین مصرفی که این نشون میده و مصرفی که خود سایت پارسآنلاین گزارش میکنه نباید خیلی اختلاف باشه. اگه اختلافش زیاد بود زنگ بزن پیگیری کن.
دو شبه شبانه افتضاح شدهبا سرویس 512 شبی 200 مگ
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)