تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2866 از 4428 اولاول ... 1866236627662816285628622863286428652866286728682869287028762916296633663866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,651 به 28,660 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من 3 روزه سرویس 2 مگ-3 گیگ م وصل شده
    یعنی دهن ما رو سرویس کرده
    چرا اینجوریه؟
    اولاً که mtu باید چند بذارم؟1292؟
    بعد اینکه با مقادیر مختلف امتحان کردم،سرعتم تو روز که به زور به 500 میرسه که اغلب نمیرسه، در حالی که 9 مگ بسته شده
    تو ئشب هم 140 اینا میچرخه !!!
    مشکل بزرگ من نوسان سرعته،هم روز و هم شب.خیلی نوسان داره
    و بزرگتر از اون اینه که یهو اصلاً 0 میشه،بعد میره بالا مجدداً
    پکت لاست هم داریم به اندازه کافی
    خطم نویز نداره و snr روی 13 هست
    دوستان نظری ندارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی از مشهد و به خصوص مرکز نبوت پارس داره؟ممنون میشم جواب بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه مشکل از پارس انلاین نیست پس چرا تو ساعات عادی روز که ترافیک حساب میشه سرعت دانلود از راپیدباز میاد روی 500 کیلوبایت در ثانیه
    من زنگ زدم باهاشون صحبت کردم و بهشون هم گفتم شما محدودیت قائل میشید پشتیبانی هم قبول کرد و گفت پیگیری میکنم و شماره منم گرفت گفت تماس میگیرم باهاتون ولی فعلا که خبری نشده
    من فکر می‌کنم علت اصلیش بار ترافیکی هست که روی سرورهای خود رپیدباز وارد می‌شه. خوب وقتی کسایی که دانلودهای حجیم می‌کنن (مثل خود من)، اغلبشون تو ساعت‌های رایگانی که شرکت‌های ISP می‌دن یعنی بین ساعت 1 بامداد تا 7 بامداد هجوم می‌آرن به سرورهای سایت‌هایی مثل رپیدباز، اون سرورها به طور طبیعی دچار محدودیت پهنای باند می‌شن.

اگه شما کلاً تو ساعت‌های رایگان شبانه سرعت دانلودت از هر سایتی که باشه روی همین 10 کیلوبایت محدود شده. اون وقت مشکل می‌تونه از محدودیتی باشه که ISP برای کنترل حجم ترافیک اعمال می‌کنه. کاری که آسیاتک انجام می‌داد، اون موقع که من ازش سرویس داشتم و شبانه رایگان سرعتم فیکس می‌شد روی نصف سرعت اسمی سرویسم.

یه مسأله دیگه‌ای هم که به نظرم به شدت روی این پایین اومدن نسبی سرعت اینترنت تو ساعت‌های رایگان به ویژه از سایت‌های خارجی تأثیر می‌ذاره اینه که پهنای باند اینترنت کشور اگه اشتباه نکنم نسبت به سال گذشته حدوداً 25 درصد اضافه شده اما ISPها با کارهایی تبلیغاتیی مثل همین 9مگابیت Burst پارس‌آنلاین که برای جذب مشتری انجام می‌شه، توی این 5 - 6 ماه گذشته سرعت اغلب کاربرا رو (یا بهتر بگم پهنای باند مجاز اونا رو) چند برابر کردن. به همین خاطر فشار روی پهنای باند اینترنت کشور تو ساعت‌های رایگان واقعاً خیلی بالا رفته تو این چند وقته و همین باعث شده سرعت دانلود از این سایت‌ها برای بعضی کاربرا به شدت پایین بیاد.

البته من منکر این نیستم که پارس‌آنلاین برای مدیریت ترافیک اینترنتش تو این ساعت‌ها محدودیت‌هایی اعمال کرده. اما این جور محدودیت‌ها در صورتی که اعمال بشن معمولاً برای کل سرویس اینترنت کاربر اعمال می‌شن نه روی یه سرورهای خاصی. امیدوارم که پشتیبانی مشکل شما رو حل کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هم گفتم که محدودیت تکنولوژیک در ADSL هست.

ولی در بسیاری از کشورها، در نقاطی که هنوز اینترنت کابلی ارائه نمیشه و هنوز از کابل های مسی خط تلفن استفاده میکنن، اتصال روی تکنولوژی VDSL عرضه میشه که سرعت 52/16 مگابیت (آپلود/دانلود) میتونه برسه.

همچنین VDSL2 هست که تا 100 مگابیت در هر دو کانال میتونن ارائه بدن که نیازمند رساندن ارتباط با فیبر نوری تا نزدیک محله هست و از اونجا به بعد میندازنش روی خط تلفن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تکنولوژی VDSL2 که شما می‌گی سرعت تئوریش خیلی بالاست. اما همین طور که خودت گفتی، فقط تو مسافت‌های کوتاه (زیر 300 متر) کابل مسی جواب می‌ده و اینترنت پرسرعت باید با یه روشی مثل همین فیبر نوری بیاد به نزدیکی محل مصرف. خوب این کار سرمایه‌گذاری خیلی زیادی می‌خواد و از طرف دیگه این تکنولوژی هم عمرش کمتر از 10 ساله تو دنیا، که با این انحصار دولتی تو ارائه این قبیل سرویس‌ها تو ایران، بعید می‌دونم حالا حالاها به ما دست بده.

شما در نظر داشته باش که تو ایران هنوز هم اینترنت دایال آپ کلی استفاده کننده داره و از نظر قانون‌گذار اینترنت 128 کیلوبیت در ثانیه اینترنت پرسرعت حساب می‌شه () و کاربرای خانگی بیشتر از این سرعت مجاز نیستن به اینترنت دسترسی داشته باشن.

5. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا چرا اینطوری شده من از سه شنبه هفته پیش به این ور زرتو زرت خطم قطعو وصل میشه سرعت افتضاح . دانلود همش رو 50 میچرخه به زور یهو تا 100 میره دوباره برمیگرده همه اینطوری شدن ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اقا چرا اینطوری شده من از سه شنبه هفته پیش به این ور زرتو زرت خطم قطعو وصل میشه سرعت افتضاح . دانلود همش رو 50 میچرخه به زور یهو تا 100 میره دوباره برمیگرده همه اینطوری شدن ؟!!
    منم همین مشکلو دارم . قبلا هم مبین نت داشتم هم مخابرات هیچکدوم چنین مشکلی نداشتن البته پارس تو سایتای ایرانی مشکلی نداره ولی به محض این که چیز شکن رو فعال می کنم و دانلود می کنم یهو رو 200 وایمیسه بعد میاد رو 30-40 دیگه هم بالا برو نیست.
    کار، کار خود پارس آنلاینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من از دو روز پیش به شدت داره از حجمم کم میشه!
    این درحالیه که گزارش مصرف روزهای قبل رو چک میکنم میبینم که خیلی مصرف کمتر از این سه روزه!
    من مثل روزهای قبل بودم و دانلود هم توی روز نداشتم.
    از مواردی مثل ...پی ان و ... هم زیاد استفاده نمیکنم.در کل میگم مثل روزهای قبل بودم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من 3 روزه سرویس 2 مگ-3 گیگ م وصل شده
    یعنی دهن ما رو سرویس کرده
    چرا اینجوریه؟
    اولاً که mtu باید چند بذارم؟1292؟
    بعد اینکه با مقادیر مختلف امتحان کردم،سرعتم تو روز که به زور به 500 میرسه که اغلب نمیرسه، در حالی که 9 مگ بسته شده
    تو ئشب هم 140 اینا میچرخه !!!
    مشکل بزرگ من نوسان سرعته،هم روز و هم شب.خیلی نوسان داره
    و بزرگتر از اون اینه که یهو اصلاً 0 میشه،بعد میره بالا مجدداً
    پکت لاست هم داریم به اندازه کافی
    خطم نویز نداره و snr روی 13 هست
    تا جایی که من دیدم حداکثر mtu واسه سرویس‌های پارس‌آنلاین 1300 بایته. یعنی تو مودم، موقع تنظیم MTU‌ بیشتر از این عدد رو نباید ست کنی. کمتر اگه بذاری مشکلی پیش نمی‌آد. اما نباید خیلی هم کوچیک بذاریش چون باعث می‌شه اورهد زیادی ایجاد بشه. برای این که مطمئن بشی mtu‌ خطت دقیقاً چنده این دستور رو تو پنجره cmd تایپ و اجرا کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه اجرا شد و پیغام:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو نشون نداد به اون عدد 1272 (که اندازه بسته‌های ارسالی بدون احتساب هدر بسته است که همیشه 28 بایته) یه واحد اضافه کن ببین نتیجه چی می‌شه. به احتمال زیاد باید پیغام خطای بالا رو بهت نشون بده. به هر حال تا هر عددی که تونستی و بهت این پیغام خطا رو نشون نداد، این عدد رو اضافه کن. آخرین عدد بدون پیغام خطا هر چی که بود بهش 28 واحد رو اضافه کن عدد mtu سرویست در می‌آد. واسه من که تو دو تا سرویس مختلف پارس‌آنلاین امتحان کردم حداکثر همین عدد 1272 رو بدون خطا داد که با 28 تا هدر می‌شه 1300.

مشکل قطعی مکرر رو چند وقت پیش من تو شبانه رایگان داشتم. البته نوسان سرعت نداشت اما هر 3 دقیقه تقریباً یه بار اینترنتم قطع می‌شد و بعد از چند لحظه دوباره خودش وصل می‌شد. مال من خود به خود درست شد. اگه این مشکلت ادامه پیدا کنه باید با پشتیبانی تماس بگیری. سرویس 2 مگ محدود باید بهترین کیفیت رو داشته باشه.

10. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من از دو روز پیش به شدت داره از حجمم کم میشه!
    این درحالیه که گزارش مصرف روزهای قبل رو چک میکنم میبینم که خیلی مصرف کمتر از این سه روزه!
    من مثل روزهای قبل بودم و دانلود هم توی روز نداشتم.
    از مواردی مثل ...پی ان و ... هم زیاد استفاده نمیکنم.در کل میگم مثل روزهای قبل بودم.
    شما از یه نرم‌افزار کنترل ترافیک مثل NetWorx یا قویتر از اون NetLimiter استفاده کن. اگه تا حالا از این نرم‌افزارها استفاده نکردی، پیشنهاد می‌کنم اون NetWorx رو که ساده‌تر و مجانیه نصب کنی. با اون می‌تونی مصرف روزانه و ساعتی اینترنتت رو ببینی. تازه مصرف لحظه‌ای رو هم بهت نشون می‌ده. بین مصرفی که این نشون می‌ده و مصرفی که خود سایت پارس‌آنلاین گزارش می‌کنه نباید خیلی اختلاف باشه. اگه اختلافش زیاد بود زنگ بزن پیگیری کن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دو شبه شبانه افتضاح شده با سرویس 512 شبی 200 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •