![]()
p30world هم فیلتر شده ؟!چون این سایت هم درست باز نمیشه !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
![]()
p30world هم فیلتر شده ؟!چون این سایت هم درست باز نمیشه !
شاشتل رسماً گند زده با این سرویس دادنش.
برای فسخ قرارداد باید چکار کنم؟
تا اخر دوره استفاده کن یا اگه دوست داری حجمتو تموم کن برو یجا دیگه بگیر ولی بدون جاهای دیگه هم مشکلات خودشون رو دارن وقتی رقابتی وجود نداره همشون گند میزنن به اینترنت
مخابرات هم پینگش خداست همش بالای ۵۰۰ همین جا بمون سنگینتره
دردسر یه ماه نت نداشتن رو هم داره
حال خود دانی عزیزدل![]()
دوستان برای من یک موردی الان 3 بار تکرار میشه.
هر چند هفته یک بار, سرعت شبانه ی من میشه 2 مگابیت یعنی با حدود 230 کیلوبایت دانلود میکنم اما باز دوباره از فرداش سرعت کم میشه. مثلا همین دیشب, حدود 4 گیگ دانلود کردم اما امشب دوباره سرعتم شده همون 128 کیلوبیت !
این اتفاق حدود 6 هفته ی پیش هم اتفاق افتاد و یک بار دیگه هم قبلش این مورد پیش اومده بود برام .
قضیه چیه ؟ مشکله اینکه فقط یک شب اینطوری میشه چیه ؟ نمیشه شب های دیگه هم از این سرعته طوفانی استفاده کنم ؟
اینم بگم که مرکز مخابراتیه ما جزو خلوت ترین های مشهد هست![]()
حالا خوبه شما با خط 128 یک شب در میون 4 گیگ دانلود می کنی من با اکو 2 مگ چند وقتی هست که سرعتم از 10 کی هم بیشتر نمیشه
یه بار دیگه پست قبلیم رو بخونمن کی گفتم یک شب در میون ؟؟ این قضیه هر 1.5 یا 2 ماه یک بار اتفاق میوفته
![]()
اشتباه شد،اینم سرعت دانلود من با خط اکو 2مگ،لذت ببرید از این سرعت!!!
![]()
Last edited by mdk20; 17-01-2011 at 03:49.
:o
دان استریمتو مگه رو چند بستن ؟
دان استریمم مشکلی نداره تو روز 257 کی تو دان میده ولی از یک به یعد الان چند شبه سرعتم همینه(تو شب دان استریم خطم مثل روز هست)وقتی هم زنگ میزنی میگن ترافیک مرکز شما بالا هست در صورتی که مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته من از مخابراتم خط دارم و هیچ مشکلی با هاش ندارم شب و روز هم در حال دانلودم و تا حالا با 256 مخابرات توی یک ماه بیشتر از 55 گیگ دانلود کردم اسم مخابرات بد در رفته من دیگه شاتلم رو تمدید نمی کنم می خوام برم پارس
Last edited by mdk20; 17-01-2011 at 13:12.
یعنی شب های دیگه هم رو همین 2 مگ دانلود میکردی ؟
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)