تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2865 از 3017 اولاول ... 18652365276528152855286128622863286428652866286728682869287529152965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,641 به 28,650 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

حالا شما بگو بهترین شرکت باشه با دان استریم 2مگ چطور میشه 600 کیلوبایت بگیری؟!

با عرض معذرت از این جمله تون بوی تعفن به مشام میرسه!
    هرکسی سواد کلاس اول ابتدایی هم داشته باشه میدونه دان استریم = سرعت دانلود! ( البته منهای برخی موارد که مخابرات شاملش نمیشه )
    مهمترین مورد توی سرعت دان استریمه که به شماها و فقط بعضی ها که بالا عرض کردم میرسه ولاغیر
    شما بیا دان استریم همه بچه ها رو بذار روی 10 مگ (‌مثل اکانت خودتون ) بقیه هم فیضش رو ببرن
    لطفا دیگه از اینجور جملات تعفن آمیز استفاده نکنین چون توهین به شعور کاربره

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والله تاپیک رو زیر و رو کنید شاید 3 نفر هم نباشین که اینطور سرعتی دارین!
    ضمناً یکی از مشکلات همین دان استریم هست! وقتی ریت خط و دان استریم استاندارد 20480 هست! یا مثلا 3072 آیا مسئولین میبرن بالا!؟ خیر
    چون بند پ میخواد برادر، بند پ
    شکایت هم بکنی میگن استاندارد 2 مگ همون 230-40 کیلوبیت دانلوده!

(بنده خودم بارها زمانی که مخابرات بودم - و همینطور ده دوازده نفر از دوستانی که میشناختم و دان استریمشون مثل من بود - تماس میگرفتیم پشتیبانی و بالا نمیبردن این رو! ) - جالبته یه بار بالا که نبردن هیچ! نصفش کردن بعد گفتن ما دسترسی نداریم

حرف زیاده ولی ...
    بهتره دوستان تاپیک رو چک کنن تا متوجه بشن چی میگم خدمتشون
    اینجا هر کی که دان استریمش بالاست اول یه سرویس 10 مگ گرفته بعد که بالا بردن واسش سوزوندش رفته رو 2مگ که الان دان استریمش بالاست شما انتظار داری با سرویس 2مگ زنگ بزنی به پشتیبانی بگی دان استریمو ببرید بالا اونا هم بگن چشم؟!مشخصه که این کارو برای هیچکی انجام نمیدن و همه اعضای این تاپیک برای بالا بردن دان استریمشون هزینه دادن و با بند پ و ... که شما فکر میکنید نبوده قبلا هم به شما گفتم که باید سرویس 10مگ بگیرید که دان استریمو بالا ببرن ولی شما انتظار داری 2مگ بگیری به پشتیبانی زنگ بزنی واست رو 10 مگ بزاره!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اینجا هر کی که دان استریمش بالاست اول یه سرویس 10 مگ گرفته بعد که بالا بردن واسش سوزوندش رفته رو 2مگ که الان دان استریمش بالاست شما انتظار داری با سرویس 2مگ زنگ بزنی به پشتیبانی بگی دان استریمو ببرید بالا اونا هم بگن چشم؟!مشخصه که این کارو برای هیچکی انجام نمیدن و همه اعضای این تاپیک برای بالا بردن دان استریمشون هزینه دادن و با بند پ و ... که شما فکر میکنید نبوده قبلا هم به شما گفتم که باید سرویس 10مگ بگیرید که دان استریمو بالا ببرن ولی شما انتظار داری 2مگ بگیری به پشتیبانی زنگ بزنی واست رو 10 مگ بزاره!
    این کار رو انجام داده بودیم!!!
    این که مشخصه
    ولی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

سلام ا
    اینترنت رایگان شبانه از چه ساعتی شروع میشه؟
    مشترک سیمی هستم
    برای دانلود محدودیت داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این کار رو انجام داده بودیم!!!
    این که مشخصه
    ولی ...
    من انجام دادم یک سرویس ۵ مگ گرفتم اول زنگ زدم نبردن بالا ، قطع کردم دوباره زنگ زدم با شخص دیگه ای حرف زدم بردش بالا
    در کلیت حرف های شما و فرشاد رو قبول دارم ، هر کسی از منظره خودش به ماجرا نگاه میکنه...

6. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ا
    اینترنت رایگان شبانه از چه ساعتی شروع میشه؟
    مشترک سیمی هستم
    برای دانلود محدودیت داره؟
    از ساعت ۱.۲۰ الی ۶ صبح
    برای مشترکین مسی خیر محدودیتی وجود نداره

8. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

من انجام دادم یک سرویس ۵ مگ گرفتم اول زنگ زدم نبردن بالا ، قطع کردم دوباره زنگ زدم با شخص دیگه ای حرف زدم بردش بالا
    در کلیت حرف های شما و فرشاد رو قبول دارم ، هر کسی از منظره خودش به ماجرا نگاه میکنه...
    بحث روی اینه که مثلا شما اگه الان دوباره سرویس یک مگ بگیری و ۵ مگت رو بسوزونی ، دان استریمت رو کاهش نمیدن و روی همون ۵ مگ میمونه !!!!!!

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بحث روی اینه که مثلا شما اگه الان دوباره سرویس یک مگ بگیری و ۵ مگت رو بسوزونی ، دان استریمت رو کاهش نمیدن و روی همون ۵ مگ میمونه !!!!!!

الان شما دوست داری 2مگ گرفتی دان استریمتو بزارن رو 2مگ و 5مگ گرفتی بزارن رو 5مگ و بعدش دوباره 2مگ گرفتی کمش کنن بزارن رو 2مگ ؟یعنی اینجور دیگه از مخابرات راضی میشی؟
    راه بازه شما هم بیا اینکارو انجام بده دلیل نمیشه چون شما نمیخوای هزینه بدی بابت دان استریم بقیه هم مثل شما باشن
    Last edited by farshad0123; 27-06-2016 at 01:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا جایی که یادمه شما هم مثل آقافرشاد بودین و همیشه راضی

به هر حال من از دید کلی و جمع نگاه میکنم و نه دید چندنفر خاص

سپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه ، نمونه خوده من راه دور نمیرم ، اول باید ریت بالا بگیرید یک ماه بعدش ۱ مگ یا ۲ مگ بگیری
    الان من با ۵ مگ دانلود دارم ، ولی ناراضیم چون باید در اختیار همه باشه ، من سه ماه تمام با ای پی های ۱۷۸ذو ۸۷ دست و پنجه نرم کردم حدودا ۵ روز طول کشید تا بفهمم ای پی ۱۷۸ روی کدام اپلودسنتر سرعت فول رو میده، چون مشکل اصلی تو شبه بنابراین تست روز فایده ای نداره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •