تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2865 از 4105 اولاول ... 1865236527652815285528612862286328642865286628672868286928752915296533653865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,641 به 28,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    ممنون از دوستای خوبم ، اینجا کلید تشکر نداره؟ به هرحال تشکر از جواب هاتون به سوال هام
    1-دوستان برگ سفید چطوریاست؟؟ فقط یه برگه اس یا دفترچه ای هستش؟؟ چی توش نوشته میشه؟؟
    2-راه دیگه ای نیست که زودتر از وقتی که برگه سفید میاد، از روی کدی چیزی بفهمیم کجا میفتیم؟؟
    3-برگه آبی چیه؟؟ تو برگه آبی چی نوشته میشه؟؟ فرق برگه آبی با برگه سفید چیه؟؟ هردوشون میاد دم خونه؟؟
    برگه ی سبز که یه برگه بیشتر نبود و توش فقط زمان اعزام نوشته بود و من همون روزی و همون لحظه ای که مدارک رو فرستادم، مسئولش تو پلیس 10+ برگه سبز رو پرینت گرفت و بهم داد!!!
    حالا برگ سفید و آبی هم همونجوریاست؟؟
    پیشاپیش ازتون ممنونم
    سلام. کلید تشکر سمت راست پایین هر پست هست و نوشته "تشکر از کاربر"!
    1- برگ سفید تنها یک برگه مثل همون برگ سبز میمونه. برگ سفید مشخصات شما (نام، آدرس، شماره حساب و ...) رو نوشته، همچنین اطلاعات خدمتی (اینکه چند روز کسری گرفتید، معاف از رزم هستید یا نه، قبلا چقدر خدمت کردید، چقدر اضافه خدمت دارید و ...) و در آخر ارگانی که قراره براش خدمت کنید، نام پادگان، آدرس پادگان، تاریخ و ساعت حضور برای شروع آموزشیتون توش ذکر شده.
    2- میتونی 3 هفته یا 2 هفته مونده به تاریخ اعزامت بری پلیس +10 ممکنه بهت بگن کجا افتادی.
    3- فک کنم بعضیا به همون برگ سفید میگن برگه آبی چون کادرش آبی هست! کلا دوتا برگه بیشتر به ما نمیدن که یکی تاریخ اعزامو زده (سبز) و یکی مکان آموزش (سفید یا آبی).
    قدیما برگ سبز رو نمیدادن و بعدا پست میاورد دم در خونه ولی الان سرباز کمتره و تاریخ اعزام سریع مشخص میشه و همون روز بهتون میدنش که شما تحویل گرفتید.
    موفق باشی

2. 3 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام.
    نیروی دریایی تهران چجور جاییه؟راحت میگیرن /سخت میگیرن.چجوریاس؟

این دوره کد چی هست اصلا؟؟نقشه کشی صنعتی لیسانس دوره کد میخوره؟

جواب منم بدید

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اول اينكه ايا شما اموزشى رو سپرى كرديد و مى خواهيد در نيرو دريايي تهران منتقل بشيد؟ يا هنوز اعزام نشديد؟
    دوره كد هم در هر دوره متفاوته ، قانونى وجود نداره كه هر دوره يكوسرى رشته خاص دوره رو بگذرونن

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کسی از دوستان در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خدمت کرده. اطلاعاتی در مورد خدمت در این قرارگاه دارید لطفا بگید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام وعرض ادب
    خسته نباشید دوستان که راهنمایی میکنید مهمه لطفا

دوتا سوال دارم کاملا جدا فرض کنید دونفر با دو وضعیت مختلف و جدا :: ولی سوالا واسه هردو همینه

الف یه نفر که از لیسانس انصراف داده و مدرک معادل فوق دیپلم یا کارداتنی ( عمران )همون رشته رو گرفته

ب یه نفر که از لیسانس انصراف داده و با مدرک دیپلم اومده بیرون میخاد بره سربازی

1.بره سربازی تو 94 درجه ش چه تو سپاه و ارتش ؟

2.واسه این مدرک امریه میدن اصلا ( سپاه و ارتش هردو امریه دارن ///)؟

3.بسیج دشته باشه برگ سبز بگیره فقط به کار سپاه میخوره اگه شرایطشو میدونید یه کم توضیح بدین ممنون چند روزه کجا باید بریم اون چند روز چه کارای باید انجام بدیم ؟؟؟

واینکه واریکوسل درجه سه رو هنو معاف کامل میدن یا میفرستنت واسه عمل ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام وعرض ادب

دوتا سوال دارم کاملا جدا فرض کنید دونفر با دو وضعیت مختلف و جدا :: ولی سوالا واسه هردو همینه

الف یه نفر که از لیسانس انصراف داده و مدرک معادل فوق دیپلم یا کارداتنی ( عمران )همون رشته رو گرفته

3.بسیج دشته باشه برگ سبز بگیره فقط به کار سپاه میخوره اگه شرایطشو میدونید یه کم توضیح بدین ممنون چند روزه کجا باید بریم اون چند روز چه کارای باید انجام بدیم ؟؟؟

سلام داداش. من فقط سوال اولتو میدونم جواب میدم.
    اول اینکه یه نفر یه مقطعی بوده و انصراف داده اصلا مهم نیست و فقط با اون مدرکی که اعزام میشه مهم هست. یعنی بند الف با مدرک فوق دیپلم و بند ب با مدرک دیپلم اعزام میشه و دیگه نظام وظیفه کاری نداره چه مقطعی قبلا بوده و انصراف داده یا اصلا دانشگاه نرفته. تو ارتش در حال حاضر به فوق دیپلم گروهبان 2 میدن و به دیپلم سرجوخه میدن. البته اگه دوره کد بخورن احتمال اینکه درجشون یکی بیشتر بشه زیاده.

8. 2 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام وعرض ادب

1: توضیح داده شد

2: خیر

3: دوره تکمیلی 45 روزه اگر خدمت شما سپاه باشه دوره آموزشی حذف میشه و اگر ارتشش یا نیروی انتظامی باشه شامل 2 ماه کسر خدمت میشه

4ک نمیدونم

10. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

یه سوال از عزیزانم
    دوستان کسی از سرباز معلمی استان خراسان رضوی خبر داره؟؟؟ ثبت نامش چطوریه و کی هستش؟؟؟
    من اعزام اول اردیبهشتم و کسری هم دارم
    آیا کسری رو قبول می کنن یا مجبوریم که 24 ماهه خدمت کنیم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام.

من امریه دانشگاه امام حسین برام درست شده ولی میخوام بعد از خدمت خارج از کشور ادامه تحصیل بدم. به نظرتون با توجه به ثبت شدن محل خدمت روی کارت امکان داره محل خدمتم باعث بشه که بهم وبزا ندن؟ به نظرتون امریه رو برم؟ من تا شنبه باید تصمیم بگیرم ممنون میشم پاسخ بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان مرزبانی آ.ش چطور جاییه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •