واقعا افتضاح شده
هر کی بیاد شاتل کاملا پولش رو ریخته تو آب
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا افتضاح شده
هر کی بیاد شاتل کاملا پولش رو ریخته تو آب
امروز تو سایت صبانت به نکته جالبی بر خوردم
من از شاتل راضی نیستم یکی از دلایل پینگ افتضاحش هست اماشاتل موندم چون از شرکت های دیگه بهتر هست شبانه هم که بک روز در میون خوب هست.» چرا سرویس های Sabanet.ir محدودیت حجمی دارند ؟
همانطور که از کاربران فعلی ما شنیده اید ، یکی از محاسن خوب Sabanet.ir ، سرعت بسیار بالای سرویس هاست . و یکی از بهترین سیاسـت ها جـهت حفظ کـــیفــیت اعمال محدودیت های حجمی است شاید بپرسید چرا بعضی از دیگر شرکتها محدودیت حجمی ندارند ، در جواب باید گفت چون از برنامه های مدیریت کیفیت و حجم ترافیک به دلایل شرایط سخت افزاری و نرم افزاری نامناسب نمی توانند استفاده کنند
راستی من چون ماه قبل سرویسم کمی مشکل داشت این ماه 6500 باید می ریختم
سلام العلیکم و رحمت ال.. و برکاته
شاتل ریده
با تشکر
من دقیقا" چند روزه که با همین داستان دست به گریبانم! ما یه سرویس ART8 با سرعت 2Mbps/512Kbps و یه سرویس Dedicated با سرعت 384Kbps/384Kbps داریم. الان چند روزیه که روی سرویس ART8 با --- (چه L2TP و چه PPTP) مشکل کندی سرعت و پکت لاست بالا داریم (با سرویس ECO512 تو منزل هم به همین منواله). روی سرویس Dedicated هم با PPTP اوضاع خوبه ولی با L2TP سرعت در حد 4KB/s هست! ما از این سرویس Dedicated فقط جهت برقراری --- بین دو شعبه در تهران و دوبی استفاده میکنیم که فعلا" اوضاش خرابه!
لطفا" دوستان دیگه ای هم که شاتل دارن و از --- استفاده میکنن یه پینگ یاهوی 30 تایی بگیرن و نتیجه رو اعلام کنن. ظاهرا" این یه مشکل جدید و سراسری تو همه سرویس های شاتله.
با تشکر
"برخلاف ادعای وزیر ارتباطات، توسعه اینترنت پرسرعت متوقف شده است
چکیده :در حالی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادعای افزایش 5 برابری ظرفیت پهنای باند اینترنت تا پایان سال را مطرح کرده، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت اعلام می کنند به دلیل عدم تامین پهنای باند مورد نیاز از سوی مخابرات ناچار به توقف توسعه ADSL در کشور هستند...."
ما که مدت هاست از دانلود شاتل و اینترنت پر سرعت در جمهوری اسلامی گذشتیم، با این دیال آپی که شاتل از طریق مودم ADSL بهم داده فقط سایت گردی میکنم اونم با مرورگر opera و بدون لود تصویر و انیمیشن و موسیقی و هرچی که نشان از پویایی داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کـــیه کیـــه کــــی ریده؟! اهان شاتل ریده...
یه روز خوب میاد
یه اینترنت خوب میاد
یه ر...
اقا از بچه هاي مشهد يكي بياد جواب بده مال شما هم هي قطع و وصل ميشه بابا اينجوري كه خيلي ناجوره دهن اين شاتل....
امروز یک ساعت از 18 تا 19 قطع بود ، شبانه هم کلاً . . .
برای من خیلی از سایت های ایرانی باز نمیشن !
وقتی از V P N استفاده میکنم باز میشن ! :ی
خسته نباشی فیاترن دیگه![]()
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)