شاتلیه چرت گفته و هیچ کاری نمیتونه بکنه! شما الان برو تو پنل و درخواست تخلیه خط رو بزن و بعد با 1544 تماس بگیر و بگو که تخلیه رو تایید و اوکی کنن و بلافاصله بعدش برو سایت 195 و اون مواردی که در پست قبلی گفتم رو انجام بده...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شاتلیه چرت گفته و هیچ کاری نمیتونه بکنه! شما الان برو تو پنل و درخواست تخلیه خط رو بزن و بعد با 1544 تماس بگیر و بگو که تخلیه رو تایید و اوکی کنن و بلافاصله بعدش برو سایت 195 و اون مواردی که در پست قبلی گفتم رو انجام بده...
تهران نیستم، به 1544 زنگ زدم گفت سرویست 6 مگ است ما 10 مگ بستیم، 12 مگ برای سرویسهای اختصاصی است.
فردا باید زنگ بزنم نمایندگی شهرمان ببینم چه میگویند.
10 مگ رو روی 12 میبندن ولی بنظرم هیچ فرقی از لحظ سرعت نمیکنه تو روزانه سرویس ها همشون رو 10 مگ هستند توی شبانه هم که پایینتر میاد نصف میشه
سلام دوستان. کسی سرویس نامحدود داره ؟ الان 4 مگ دارم که 6 گیگی ماهیانه اش با توجه به حجم خوری آسیا تک زودتر از نیمه ماه تموم میشه. میخواستم ببینم اگه نامحدود 512 برنزی بگیرم سرعت چقدر افتضاح میشه ؟ محدودیت دانلود نداره ؟ استفاده از اینستاگرام و بازی های آنلاین ( مثلا کلود ریدرز ) راحته یا نه ؟ ممنون
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
بالاخره زنگ زدم نمایندگی شهرمان و 12 مگ بستند، بالاتر از 12 هم میبندند؟ آپلود را هم بالاتر از 509 میبندند؟
snr هم از 16 به 13 رسید، خوب است یا مشکل ایجاد میکند؟
من یک بار گرفتم سرعت دانلود حداکثر 60 کیلو بود گاهی وقتا تا 30 هم پایین میومد زنگ زدم گفتن محدوده سرعت شما از 8 کیلو تا 64 کیلو هستش
همیشه سرعتم اینجوری بود محدودیتی ندیدم
وب گردی باهاش یکمی سخته بازی آنلان نمیکنم نمیدونم بازی باهاش خوبه یا نه. البته فک کنم اگه پینگ خوب باشه با 128 هم بشه بازی کرد.
سرعت سایتهایی که سرورشان آسیاتک هست هم فرقی نمیکند؟
محدودیت سرعت دانلود از سرورهای خود آسیاتک در همه سروریسهای محدود برداشته شده چه 128 داشته باشی چه 10 مگ فرقی نمیکند. برای من که اینجوری بود بقیه دوستانو نمیدونم.
ما که هر روز محدودتر از دیروزیم خوش به حال شماها و خاک تو سر آسیافاــ با این عدالتش![]()
دوستان اگه درخواست تخلیه رو از پنل ثبت کنم بهش توجه میکنن یا حتما باید تلفنی زنگ بزنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)