سروش
داداش مسخره میکنی مارو؟
سروش نصف کاربرای تلگرامم نداره ملت صداشون در اومد اپراتورا اوکی کردن
سروش
داداش مسخره میکنی مارو؟
سروش نصف کاربرای تلگرامم نداره ملت صداشون در اومد اپراتورا اوکی کردن
برای من که فعاله هم ایرانسل و هم مودم خونه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
اره اختلالات برطرف شد
همراه اول هم اوکی شد
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه
مهم نیست که گوشی ها چه باندهایی رو ساپورت می کنن و تعدادشون مهم اینه که باند 3 و 7 رو داشته باشن یعنی 1800 و2600 رو که به نسل چهارم ایرانسل وصل بشن
درسته و اون کت 4 هم از نهایت سرعت استفاده نمی کنه مثلا سرعت متوسط می ره و کت 6 که اخرین نسله سرعت بالا
من با ایفون 6 اس که کت 6 داره شبا تا 4 مگ دریافت می کنم
اونوقت بیام و یه گوشی کت 4 بگیرم چقدر توی سرعتم تاثیر می زاره !؟
ممنون می شم کمکم کنید
دوستان من بسته ۲ ماهه ۳۰ گیگ رو فعال کردم، اگه بخوام شبها نامحدود دانلود کنم بستشو بزنم حجم از بسته ساعتی کم میشه یا اول از این دوماهه؟
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
از ساعتی.....
با سلام، یک مشکلی واسه من پیش اومده میخواستم ببینم دوستان تاحالا چنین اتفاقی براشون افتاده که راهنمایی کنن یا خیر
من روز ۳شنبه ۱۹۱ هزار تومن شارژ کردم سیم کارتمو و بسته ۱۰۰گیگ ۶ماهه خریداری کردم و در همون لحظه که برنامه ایرانسل من رو چک کردم، پول از حساب برداشته شده بود و ۳۰۰ تومن در حساب باقی مونده بود. فردا بعد از ظهرش (یعنی کمتر از ۲۴ ساعت) اینترنت قطع شد (سیمکارت تو مودم بود) و وقتی ایرانسل من رو چک کردم مانده حساب صفر شده بود. بعد از تماس با ایرانسل گفت که بسته براتون ثبت نشده بوده و کل شارژ حسابتون بصورت آزاد کم شده!!! اگر واقعا این اتفاق افتاده بوده باشه هم امکان نداره ۵ گیگ مصرف کرده باشم (چون ۱۹۰ تومن حدودا میشه ۵گیگ مصرف آزاد) و از اون ۱۷-۱۸ ساعتی که حساب شارژ شده بوده ۷-۸ ساعتش شب بوده و همه خواب بودن! کسی از دوستان نظری داره؟
به
اس ام اس هات نگاه کن ببین مسیچ ثبت بسته اومده برات یا نه؟!
اگه اومده به 195 شکایتت رو ثبت کن درست میشه
شما برنامه ایرانسل رو نصب کن و طرح من رو بذار رو مصرف آزاد
من خودم همیشه با کد *7# اکانت میخرم با کارت بانکی
البته بعضی ها رو باید با برنامه خودش بخری
من دقیقا 8 اسفند بسته یک ساله 24 گیگ برای دوستم فعال کردم که از حساب من کم شد و برای دوستم فعال نشد هنوز هم شارژم رو برگشت ندادن با اینکه از همون روز اول قبول کردن که شارژ کم شده و بسته فعال نشده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)