تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2864 از 4428 اولاول ... 1864236427642814285428602861286228632864286528662867286828742914296433643864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,631 به 28,640 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

فکر کنم 25 درصد آپلود رایگان حساب میشه بقیش از ججم کم میشه
    تا حالا خودتون محاسبه کردینش؟

چون برخی از شرکتا بیخیال نوشتن یه کد و برنامه ی جدید برای انجام این عمل شدن و آپلود کلاً رایگان داره حساب میشه...

شرکت ها، پهنای باندی که روی فیبر نوری میخرن، دانلود/آپلود روش متقارن و مساوی هست.

ولی در ADSL و تکنولوژی داخل ایران روی خط تلفن، بهترین و بالاترین upstream ـی که میتونن ببندن، 1024 کیلوبیت بر ثانیه (1 مگابیت بر ثانیه) هست.

به نظرم باید آپلود کلاً رایگان بشه چون به دلیل محدودیت تکنولوژیک، به کاربر سرعت به اندازه ای که حقشه داده نمیشه و حتی downstream رو براتون 24 مگ هم ببندن، آپلودتون همون 1 مگه و گرفتن 75 درصد هزینه برای این سرعت کم، ستم به مشتریه و این قانون جدید برای محاسبه نکردن 25 درصد، خیلی کمه...

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من آپلود هر 1 گیگی که میخری 250 مگ میتونی آپلود رایگان داشته باشب حالا بازم دقیق نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من 3 روزه سرویس 2 مگ-3 گیگ م وصل شده
    یعنی دهن ما رو سرویس کرده
    چرا اینجوریه؟
    اولاً که mtu باید چند بذارم؟1292؟
    بعد اینکه با مقادیر مختلف امتحان کردم،سرعتم تو روز که به زور به 500 میرسه که اغلب نمیرسه، در حالی که 9 مگ بسته شده
    تو ئشب هم 140 اینا میچرخه !!!
    مشکل بزرگ من نوسان سرعته،هم روز و هم شب.خیلی نوسان داره
    و بزرگتر از اون اینه که یهو اصلاً 0 میشه،بعد میره بالا مجدداً
    پکت لاست هم داریم به اندازه کافی
    خطم نویز نداره و snr روی 13 هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان پارس آنلاین، آپلود رو هم جزء ترافیک حساب میکنه در سرویسای محدود یا فقط دانلود رو؟
    فکر کنم 25 درصد آپلود رایگان حساب میشه بقیش از ججم کم میشه
    به نظر من آپلود هر 1 گیگی که میخری 250 مگ میتونی آپلود رایگان داشته باشب حالا بازم دقیق نمیدونم
    دقیقاً به ازای هر گیگ حجم دانلود که تو سرویست یا به عنوان حجم اضافه می‌خری، 25 درصد اونو به عنوان ترافیک آپلود به صورت رایگان بهت می‌دن. تو گزارش مصرف هم یه ستون مجزا داره که نشون می‌ده چقدر از این حجم آپلود رایگان مصرف شده.

در حالت عادی این 25 درصد زیاد هم می‌آد. مگه این که اهل آپلود کردن فایل و فیلم و این جور چیزا باشین. و گر نه برای استفاده معمولی شما بین 10 تا 15 درصد ترافیک دانلودتون ترافیک آپلود ایجاد می‌کنین که این ترافیک رایگانی که می‌دن کفایتش رو می‌کنه.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا حالا خودتون محاسبه کردینش؟

چون برخی از شرکتا بیخیال نوشتن یه کد و برنامه ی جدید برای انجام این عمل شدن و آپلود کلاً رایگان داره حساب میشه...

شرکت ها، پهنای باندی که روی فیبر نوری میخرن، دانلود/آپلود روش متقارن و مساوی هست.

ولی در ADSL و تکنولوژی داخل ایران روی خط تلفن، بهترین و بالاترین upstream ـی که میتونن ببندن، 1024 کیلوبیت بر ثانیه (1 مگابیت بر ثانیه) هست.

به نظرم باید آپلود کلاً رایگان بشه چون به دلیل محدودیت تکنولوژیک، به کاربر سرعت به اندازه ای که حقشه داده نمیشه و حتی downstream رو براتون 24 مگ هم ببندن، آپلودتون همون 1 مگه و گرفتن 75 درصد هزینه برای این سرعت کم، ستم به مشتریه و این قانون جدید برای محاسبه نکردن 25 درصد، خیلی کمه...
    محدودیت آپلود تو تکنولوژی ADSL‌ ربطی به ایران نداره. همه جای دنیا حداکثر سرعت آپلودی که شما می‌تونی از ADSL بگیری به شرطی که فاصله‌ات هم با مرکز مخابراتی زیاد نباشه حدود 3 مگابیته اونم تو ADSL2 با Annex J یا ADSL2+ با Annex M. در بقیه حالت‌ها حدود 1مگابیت.

این قانون 25درصد رایگان هم منظورش این نیست که 25 درصد ترافیک آپلودت رایگانه و برای 75 درصدش باید هزینه بدی. منظورش اینه که شما هر سرویس حجمی که می‌گیری هر چقدر که ترافیک دانلود بهت بدن باید 25 درصد اون رو هم به عنوان ترافیک آپلود و بدون هزینه بهت تخصیص بدن. چون در اغلب موارد (منظورم برای کاربرایی هست که استفاده معمولی از اینترنت می‌کنن)، کمتر از 15 درصد ترافیک دانلود برای آپلود استفاده می‌شه، عملاً شما هزینه بابت آپلود نمی‌دی.

سرویس خود من که 2مگ محدود 1 ساله است، 36 گیگ ترافیک دانلود داشت. با اون قانون 25 درصد به من 9 گیگ هم ترافیک آپلود به صورت رایگان دادن. تا الآن که حدود 80 روز می‌شه از سرویسم استفاده کردم، تقریباً 15 گیگ ترافیک دانلود مصرف کردم اما از ترافیک آپلودم فقط 1 گیگ مصرف شده. یعنی با این سرعت 4 ماه دیگه باید حجم اضافه بخرم. اما همون ترافیک 9 گیگ آپلودم احتمالاً تا آخر قراردادم بسه و کم نمی‌آد.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام کدوم سرویس پارس انلانی هست که میزان دانلود شبانش زیاده(مثلا 10 گیگ)
    دوستان لطفا پاسخ بدین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

محدودیت آپلود تو تکنولوژی ADSL‌ ربطی به ایران نداره. همه جای دنیا حداکثر سرعت آپلودی که شما می‌تونی از ADSL بگیری به شرطی که فاصله‌ات هم با مرکز مخابراتی زیاد نباشه حدود 3 مگابیته اونم تو ADSL2 با Annex J یا ADSL2+ با Annex M. در بقیه حالت‌ها حدود 1مگابیت.

این قانون 25درصد رایگان هم منظورش این نیست که 25 درصد ترافیک آپلودت رایگانه و برای 75 درصدش باید هزینه بدی. منظورش اینه که شما هر سرویس حجمی که می‌گیری هر چقدر که ترافیک دانلود بهت بدن باید 25 درصد اون رو هم به عنوان ترافیک آپلود و بدون هزینه بهت تخصیص بدن. چون در اغلب موارد (منظورم برای کاربرایی هست که استفاده معمولی از اینترنت می‌کنن)، کمتر از 15 درصد ترافیک دانلود برای آپلود استفاده می‌شه، عملاً شما هزینه بابت آپلود نمی‌دی.

سرویس خود من که 2مگ محدود 1 ساله است، 36 گیگ ترافیک دانلود داشت. با اون قانون 25 درصد به من 9 گیگ هم ترافیک آپلود به صورت رایگان دادن. تا الآن که حدود 80 روز می‌شه از سرویسم استفاده کردم، تقریباً 15 گیگ ترافیک دانلود مصرف کردم اما از ترافیک آپلودم فقط 1 گیگ مصرف شده. یعنی با این سرعت 4 ماه دیگه باید حجم اضافه بخرم. اما همون ترافیک 9 گیگ آپلودم احتمالاً تا آخر قراردادم بسه و کم نمی‌آد.
    من هم گفتم که محدودیت تکنولوژیک در ADSL هست.

ولی در بسیاری از کشورها، در نقاطی که هنوز اینترنت کابلی ارائه نمیشه و هنوز از کابل های مسی خط تلفن استفاده میکنن، اتصال روی تکنولوژی VDSL عرضه میشه که سرعت 52/16 مگابیت (آپلود/دانلود) میتونه برسه.

همچنین VDSL2 هست که تا 100 مگابیت در هر دو کانال میتونن ارائه بدن که نیازمند رساندن ارتباط با فیبر نوری تا نزدیک محله هست و از اونجا به بعد میندازنش روی خط تلفن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان خط تلفن ما رو میخوان به فیبر نوری تغییر بدن، بدبختی اینجاس پارس آنلاین میگه که ما نمیتونم دیگه روی فیبر نوری خدمات بدیم و باید دوباره برگردم به این مخابرات آشغالی که توی منطقم دارم
    خواستم بدونم واقعا پارس آنلاین نمیتونه روی فیبر نوری خدمات بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من الان 16 روزه سرویس 2 مگ محدود 3 گیگ رو دارم تقریبا تا الان 90 گیگ بصورت شبانه باهاش دانلود کردم، اوایل سرعت دانلود شبا به 850 هم می رسید ولی الان دیگه از 600 بالاتر نمیره!

ولی پینگش عالیه، قطع و وصلی نداره، سرعت توی روز و شب تفاوت زیادی نداره و نسبت به قیمتش بصرفه هست.

اینم یه تست که همین الان گرفتم:

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من الان 16 روزه سرویس 2 مگ محدود 3 گیگ رو دارم تقریبا تا الان 90 گیگ بصورت شبانه باهاش دانلود کردم، اوایل سرعت دانلود شبا به 850 هم می رسید ولی الان دیگه از 600 بالاتر نمیره!

ولی پینگش عالیه، قطع و وصلی نداره، سرعت توی روز و شب تفاوت زیادی نداره و نسبت به قیمتش بصرفه هست.

اینم یه تست که همین الان گرفتم:

شما میتونی با ۴.۲.۲.۴ و سرور فرانکفورت تست پینگ بگیرین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •