الان زنگ زدم گفتند بالاتر از 10 مگ نداریم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان زنگ زدم گفتند بالاتر از 10 مگ نداریم.
تا 12 مگ میبندن
اگه تهران نیستین با نمایندگی شهرتون تماس بگیرین براتون میزارن رو 12 مگ
سلام
مشترکینی که اکانت ۱۲۸-۲۵۶-۵۱۲ خریداری کردند چه سرعتی دارن؟
هنوز ۷۲ ساعت نشده . میشه شکایت کرد ؟
بعد از شاتل یا آسیاتک ؟
برای اینکه خطت سریع تخلیه شه ، بعد از اینکه درخواست تخلیه رو به آسیاتک دادی ( از طریق پنل و تماس ) ، بلافاصله میری سایت 195 و یه شکایت میکنی با موضوع عدم جمع آوری سرویس و در متنش ذکر میکنی که مسئولین شرکت بهت گفتند که 2هفته طول میکشه تا تخلیه شه و طبق قانون باید 72 ساعت بعد از فرستادن درخواست به مخابرات ، تخلیه شه و از این حرفا ( اگه مسئولین شرکت بهت این 2هفته رو نگفته بودند ، باز هم الکی از خودت این مورد رو بنویس ) ؛ بعد از ثبت این شکایت سریع کار تخلیه خطتو انجام میدن ! البته این نکته رو هم ذکر کنم که آسیاتک خیلی دیر به شکایتا رسیدگی میکنه و تا آخر اون مهلت 3 روزه برای پاسخ گوییشون ، معطل میکنن!
من با آسیاتک تماسی نگرفتم
خود شاتل گفت جمع می کنم . حالا هم باید شکایت کنم ؟؟؟
تو این مملکت کسی برای کسی کاری انجام نمیده خودت باید تخلیه کنی بعدش اونا هر وقت وصل کردن خودم برای قطع و وصل کردن سرویس فن آوا کارم به شکایت و شکایت کشی رسید
خب باید شما مشخص کنی منظورت سرویس حجمیه یا نامحدود ، ساعات رایگان یا غیر رایگان ، تا دوستان بتونن راهنماییت کنن !
من خودم تا اونجایی که اطلاع دارم سرویس حجمی توی ساعات غیر رایگان محدودیت سرعت نداره و هرچقدر خطت بکشه سرعت میده و فرقی نمیکنه کدام اکانت داشته باشی 128 یا 10مگ !
الان شما از شاتل میخوای تخلیه کنی یا از آسیاتک؟!!
آسیاتک
میخواهم برم شاتل
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)