اموزشی هتل پنج ستاره 01 دور کد جهنم سرد پرندک مرکز اموزش تکاور شهید ابلفضل شبان نزاجا، الان هم افتادم فرماندهی آ ماد و پشتیبانی منطقه دو جنوب شرق شیراز امیدوارم که جای خوبی باشه و اگه تقسیم شدیم پادگان خوبی بیفتیم و شهر دیگه ای نباشه
اموزشی هتل پنج ستاره 01 دور کد جهنم سرد پرندک مرکز اموزش تکاور شهید ابلفضل شبان نزاجا، الان هم افتادم فرماندهی آ ماد و پشتیبانی منطقه دو جنوب شرق شیراز امیدوارم که جای خوبی باشه و اگه تقسیم شدیم پادگان خوبی بیفتیم و شهر دیگه ای نباشه
Last edited by fb20; 04-03-2015 at 12:25.
سلام.
نیروی دریایی تهران چجور جاییه؟راحت میگیرن /سخت میگیرن.چجوریاس؟
این دوره کد چی هست اصلا؟؟نقشه کشی صنعتی لیسانس دوره کد میخوره؟
اموزشی هتل پنج ستاره 01 دور کد جهنم سرد پرندک مرکز اموزش تکاور شهید ابلفضل شبان نزاجا، الان هم افتادم فرماندهی آ ماد و پشتیبانی منطقه دو جنوب شرق شیراز امیدوارم که جای خوبی باشه و اگه تقسیم شدیم پادگان خوبی بیفتیم و شهر دیگه ای نباشه :(
من امسال فارغ التحصیل میشم و می خام باز ارشد بدم،بعد از ارشد هم تا اعلام نتایج برم خدمت تا یه چند ماهی از خدمته کم بشه...
این پروسه شروع کارهای اعزامم رو باید از حدودا کی شرع کنم؟!
دوستان من برگه سبزم گم شده، اعزام اردیبهشتم
برم پلیس+10 بم المثنی میدن؟؟؟؟ یا دردسر داره؟
براى مدارك تحصيلى كسرى وجود ندارد حتى دكترا، حال اينكه سما مى خواهيد ارشد شركت كنيد بحثش جداست
شما تاريخ دقيق يا حدودى فارغ التصيلت را در نظر بگير تا يك سال بعد از ان فرجه داريد تا كارهاى اعزام به خدمت رو انجام دهيد بعد از يك سال هم وارد فاز غيبت ميشيد ، پروسه خاصى هم ندارد يك ماه مانده تا فرجه يك سالت تمام بسه دفترچه رو بگير و كارهاى اون رو انجام بده
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برگه سبز كه مهم نيست اصل برگه سفيده ، المثنى هم ميدن
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان بعد از ایننکه برکه اعزام که روش فقط تاریخ رو زده گرفتیم از پلیس +ده باید چیکار کنیم.؟ دفترچه که سایت پلیس میفروششه هشتصدد تومن چیه؟
ممنون
با توجه به اینکه امتحان ارشد بهمن ماه سال دیگه هست
شما اواخر آذر ماه دفترچتون رو پست کنید که اسفند ماهش اعزام بشید.
برگه سبز که یه پرینت عادی هست
هر چندتا بخوای بهت میده
300 تا تک تومنی ازت میگیرن یه پرینت و مهر میکنه میده دستت
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)