تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2863 از 4428 اولاول ... 1863236327632813285328592860286128622863286428652866286728732913296333633863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,621 به 28,630 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

چرا بین ساعات 7 تا 11 صبح سرعت 70 ولی بعدش میاد زیر 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شما مختاری هر حرفی بزنی ولی دروغ گو خطاب کردن بقیه اصلا کار شایسته ای نیست ...
    اگه سرویسی در ساعات خاصی در منطقه ی شما مشکل داره هیچ تضمینی وجود نداره در مناطق دیگه هم همینطور باشه.
    اصلا بحث دروغگویی اشخاص (یعنی توده های مردم) نیست دقیقا منظور از تبلیغات کاذب افراد و باندهای دزد ISPها در تایپیک هاست.
    و بنظرم افشای اینها کار بسیار شایسته ای هست
    شما اگر یک یوزر معمولی باشی منظور من رو درک خواهی کرد و سریعا موضع عوام پسند نمیگیری زیرا مطمئنا خودت زخم خورده ای
    ا

تمام مناطق در سرتاسر ایران با مشکل افت سرعت در ساعات مختلف از طریق پارس آنلاین مواجه هستند
    هیچ منطقه ای وجود نداره که شما در تمام ساعت بتونی با نهایت سرعت دانلود داشته باشی در برخی ساعات سرعت به کمتر از نصف میرسه
    و اینرو تنها کسانی میفهمند که 24 ساعته پای نت باشند
    این بحث قبلا در همین تایپیک بصورت تخصصی انجام شده و افشا شده است
    مشکل من دانلود نیست مشکل شخص من و تمام دوستانم تایم اوت های فراوان در یک سری ساعات هست که سرعت دانلود هم اتفاقا در همون زمانها پایین میاد و این مشخص میکنه که پارس داره دزدی میکنه از حقوق شخصی من برای داشتن پهنای باند بیشتر

من بتازگی در زمینه ی بورس فعالیت میکنم و چندین نفر از کل مناطق تهران و جاهای کمی از شهرستانها زیرمجموعه هام هستند و از بخت بد همشون رو برای پارس ثبت نام کردم چون 24 ساعته پای نت هستیم و تازه فهمیدم پارس افلاین چه افتضاحی در زمینه ی فعالیت های کاری هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چرا بین ساعات 7 تا 11 صبح سرعت 70 ولی بعدش میاد زیر 10

این مشکل همه هست فقط چون بعضی ها 24 ساعته پای نت نیستند نمیفهمند و البته برخی بخاطر اینکه سرعت بالا دارند متوجه این موضوع نمیشن که سرعتشون در برخی ساعات چند برابر کم میشه مثلا اونی که حجمی استفاده میکنه و سرعتش 800 هست نمیفهمه که بعضی از ساعتها سرعتش میاد روی 100 همیشه هم که دان نمیکنه چون حجمیه
    شما زنگ بزن و بگو چه ساعتهایی رو ازت دزدی نکنند و چه ساعتهایی رو بکنند اگر پیگیر باشی حدود 10 درصد از حقت رو احتمالا برمیگردونن

4. این کاربر از Arash Behroozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود شبانه من از سرور راپیدباز اومده روی 10 کیلوبایت ، کسی از دوستان مشکلی مشابه مشکل من داره یا نه ؟ نظر بدید
    ممنون

منم همین مشکل رو از دانلود از رپیدباز پیدا کردم خیلی سرعت دانلود ازش پایین اومده

پس احتمالا محدودیت قائل شدند برای سرورها چون از سرورهایی که معروف نیستن من سرعتم خیلی بالاس و سرورهای نیمه معروف هم سرعت بدک نیست ولی راپیدباز در طول روز خیلی خوبه ولی شبا کلا میره تو کما
    بعید می‌دونم مشکل ربط به پارس‌آنلاین داشته باشه. من از این سایت اکانتی ندارم و تا حالا ازش استفاده نکردم. اما این سایت سرورش تو انگلیسه. همین طوری یعنی سرعت دانلود ازش اونم تو ساعات رایگان بالا نیست. ضمن این که این جور سایت‌ها هم چون خودشون کاربرای خیلی زیادی دارن، بعضی وقتا سرعت دانلود رو برای هر فایل پایین می‌آرن.

من مشابه این مشکل رو این اواخر از یه سایت دانلود دیگه داشتم. این سایت سروراش تو فرانسه است. قبلاً سرعت دانلود ازش خیلی بالا بود و اصلاً محدودیتی نداشت. اما تازگی‌ها خودشون اومدن واسه هر فایل محدودیت 1مگابیت رو گذاشتن. یعنی من هر کاری هم که می‌کنم سرعت دانلودم از حدود 130 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمی‌ره. فرقی هم نمی‌کنه که من مستقیم روی کامپیوتر خودم دانلود کنم فایل رو یا از اون سایت روی یه سایت دیگه بارگذاری کنم. قبلاً تو این حالت دومی یعنی سرعت بارگذاریش تا 30 مگابایت (یعنی معادل 240مگابیت) در ثانیه بالا می‌رفت و می‌تونستم یه فایل 1 گیگی رو کمتر از 1 دقیقه تو سرورهای سایت filefactory آپلود کنم. ولی الآن با محدودیتی که گذاشتن، همون سرعت 130 کیلوبایت (یا 1مگابیت) در ثانیه رو بیشتر اجازه نمی‌ده.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان من مدتی بین انتخاب isp ها موندم.دنبال isp هستم که پهنای باند بالا مثل 8 یا 9 با 10 مگ بهم بده و اکانت شبانه رایگان هم داشته باشه و حداقل در ماه بهم بین 15 تا 20 گیگ حجم بده و مشترکینش هم از سرعتهاش و پشتیبانیش و مخصوصا سرعت دانلود رایگان شبانه اش راضی باشند.دوستان پارس آنلاینی آیا این isp این خصوصیات رو داره؟
    از عزیزان کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من پارس آنلاین داشتم اصلن سرعتش خوب نیست و راضی نبودم . شاتل گرفتم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من مدتی بین انتخاب isp ها موندم.دنبال isp هستم که پهنای باند بالا مثل 8 یا 9 با 10 مگ بهم بده و اکانت شبانه رایگان هم داشته باشه و حداقل در ماه بهم بین 15 تا 20 گیگ حجم بده و مشترکینش هم از سرعتهاش و پشتیبانیش و مخصوصا سرعت دانلود رایگان شبانه اش راضی باشند.دوستان پارس آنلاینی آیا این isp این خصوصیات رو داره؟
    از عزیزان کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟
    دوست عزیز. اگه یه همچین ISP شما پیدا کردی به ما هم خبر بده بریم اونجا.

فکر نکنم با شرایطی که شما خواستی، پیدا بشه. پارس‌آنلاین به شرطی که خط تلفنت بکشه سرعت تا 9 مگابیت رو بهت می‌ده. اما برای حجم 15 تا 20 گیگ در ماه فقط باید سرویس‌ 512-30GB رو بگیری که سرعت دانلود رایگان شبانه‌اش ظاهراً خیلی دلچسب نیست. بعضی از دوستان که شبی به زحمت 1 گیگ دانلود می‌کنن با این سرویسا. شبانه رایگان سرویس‌های 1مگابیت و 2 مگابیت پارس‌آنلاین بهتره ولی اونم حجم سرویسش فقط 3گیگ در ماهه که برای شما اصلاً کفایت نمی‌کنه.

پشتیبانیش چندان راضی‌کننده نیست. اما اصولاً پشتیبانی راضی‌کننده که وجود خارجی نداره.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام کدوم سرویس پارس انلانی هست که میزان دانلود شبانش زیاده(مثلا 10 گیگ)

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

الان پارس آنلاین، آپلود رو هم جزء ترافیک حساب میکنه در سرویسای محدود یا فقط دانلود رو؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان پارس آنلاین، آپلود رو هم جزء ترافیک حساب میکنه در سرویسای محدود یا فقط دانلود رو؟
    فکر کنم 25 درصد آپلود رایگان حساب میشه بقیش از ججم کم میشه

14. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •