اقا رو تبلت ترى جى من انتن و سيگنال مدام درhو +h در حال تغيير و نوسانه... درصورتى ک بامودم اينجورى نيس و رو3جى قفلش کردم اما باز بازى درمى اره، مشکل از کجاس؟ بامودم سرعت عاليه و مشکلى ندارم...
ممنون مى شم راهنماييد کنيد
اقا رو تبلت ترى جى من انتن و سيگنال مدام درhو +h در حال تغيير و نوسانه... درصورتى ک بامودم اينجورى نيس و رو3جى قفلش کردم اما باز بازى درمى اره، مشکل از کجاس؟ بامودم سرعت عاليه و مشکلى ندارم...
ممنون مى شم راهنماييد کنيد
اینکه همون کد دستوری یا ussd هست، من توی مودم کد دستوری نمیتونم بزنم !
اگه کد میشد بزنی با همون *555# خود ایرانسل میزدم .
این خریدشارژ هست ، من بسته اینترنت میخوام بخرم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپ که کد نیست نرم افزارشم هست البته باید با گوشی خرید که ظاهرا شما با پی سی قصد فعالسازی دارید که
اگر بسته میخوایید تو خود سایت ایرانسل برای هر شماره ایی میشه بسته خرید از لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته بودی خرید شارژ .
برای خرید بسته هم میتونی از سایت ایرانسل آنلاین بخری. بسته های شبانه رو فقط از طریق ایرانسل من میتونی بخری.
اینا هم در نهایت به اپلیکشن مای ایرانسل رجوع میدن ، احتمالا باید مای ایرانسل رو با شبیه ساز اندروید توی ویندوز اجرا کنم که اونم معلوم نیست با سیمکارت مچ بشه یا نه .
درست میفرمایید اشتباه نوشتم ،
اما "خرید بسته اینترنت بصورت آنلاین" همون چیزی هست که من دنبالشم ، لینک میگذارید ؟ دوست بالایی هم لینک گذاشتن ولی در نهایت باید اپلیکشن ایرانسل رو نصب کرده باشیم و بدرد گوشی میخوره ، من با مودم و pc میخوام این کار رو بتونم انجام بدم .
بسته های شیانه 2-8 رو فقط از طریق اپلیکیشن میتونی بخری . اکثر بسته های دیگه رو میتونی ازطریق سایت ایرانسل بخری .
امکانش هست تو ی گوشی دوتا مای ایرانسل نصب کنم؟
والا ما که میریم تو این لینک چه با پی سی چه با گوشی بسته ها غیر شبانه میخریم شما برو تو سایت ایرانسل قسمت خرید بسته 4g/3g ،
میشه هم تو android هم ios اما بکار نمیاد اگر میخواین دوتا خط تعریف کنید میتونید حساب جدید ایجاد کنید هر چندتا خط ایرانسل خواستید وارد کنید.
همونطور که دوستمون گفتن بسته های غیر شبانه رو فقط میشه . من هم چک کردم همینطوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)