تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2862 از 4105 اولاول ... 1862236227622812285228582859286028612862286328642865286628722912296233623862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,611 به 28,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز، با توجه به اینکه به اول اردیبهشت اعزامم هستش، چند تا سوال ازتون داشتم، ممنون میشم اگه دوستان نظرشون رو بدن:

1- اول اینکه قبل از اعزام باید موها رو کوتاه کرد یا وقتی اونجا برسیم خودشون موهای همه رو کوتاه می کنن؟؟ اگه قراره خودمون کوتاه کنیم، چقدر باید کوتاه کنیم؟؟؟
    2- دوم در مورد لباس رزم سوال داشتم، خودمون باید قبلش بخریم، یا وقتی برسیم خودشون میدن بهمون؟؟ اگه باید خودمون بخریم، چه لباسی باید بخریم؟؟ چه کارهایی باید روی لباس انجام بدیم؟؟ منظورم نوشتن اسم و نمی دونم اگه درجه داره، نصب درجه و این حرفا؟؟و...
    3- سوم برای پوتین چی؟ خودمون باید قبلش بخریم؟؟ یا خودشون میدن؟؟ اگه قراره خودمون بخریم، چه مشخصاتی باید داشته باشه که اذیت نشیم؟؟ چه نوع پوتینی؟؟ چه نوع واکسی؟؟ و...
    4- چهارم اینکه اون روز چه ساعتی باید پادگان باشیم؟؟ اگه راه دور باشه، نمیشه شب قبلش اونجا برسیم؟؟ بهمون جا میدن؟؟؟
    5- پنجم با توجه به اینکه تک پسرم و توی فرستادن دفترچه قسمتی مربوط به تک پسری نبودش، کی باید مدارک تک پسری ارائه کنیم؟؟ چه مدارکی می خوادش که همراهمون باشه؟؟؟
    6- ششم اینکه من الان ارتودنسی دارم، و باید هرماه دکتر مربوطه معاینه کنه، با توجه به این موضوع، آیا مرخصی میدن؟؟ اصلا کلا آموزشی مرخصی داره؟؟
    ممنون میشم از اینکه راهنماییم کنید..... خدا خیرتون بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز، با توجه به اینکه به اول اردیبهشت اعزامم هستش، چند تا سوال ازتون داشتم، ممنون میشم اگه دوستان نظرشون رو بدن:

1- اول اینکه قبل از اعزام باید موها رو کوتاه کرد یا وقتی اونجا برسیم خودشون موهای همه رو کوتاه می کنن؟؟ اگه قراره خودمون کوتاه کنیم، چقدر باید کوتاه کنیم؟؟؟
    2- دوم در مورد لباس رزم سوال داشتم، خودمون باید قبلش بخریم، یا وقتی برسیم خودشون میدن بهمون؟؟ اگه باید خودمون بخریم، چه لباسی باید بخریم؟؟ چه کارهایی باید روی لباس انجام بدیم؟؟ منظورم نوشتن اسم و نمی دونم اگه درجه داره، نصب درجه و این حرفا؟؟و...
    3- سوم برای پوتین چی؟ خودمون باید قبلش بخریم؟؟ یا خودشون میدن؟؟ اگه قراره خودمون بخریم، چه مشخصاتی باید داشته باشه که اذیت نشیم؟؟ چه نوع پوتینی؟؟ چه نوع واکسی؟؟ و...
    4- چهارم اینکه اون روز چه ساعتی باید پادگان باشیم؟؟ اگه راه دور باشه، نمیشه شب قبلش اونجا برسیم؟؟ بهمون جا میدن؟؟؟
    5- پنجم با توجه به اینکه تک پسرم و توی فرستادن دفترچه قسمتی مربوط به تک پسری نبودش، کی باید مدارک تک پسری ارائه کنیم؟؟ چه مدارکی می خوادش که همراهمون باشه؟؟؟
    6- ششم اینکه من الان ارتودنسی دارم، و باید هرماه دکتر مربوطه معاینه کنه، با توجه به این موضوع، آیا مرخصی میدن؟؟ اصلا کلا آموزشی مرخصی داره؟؟
    1-خودت قبل اینکه اعزام بشی بری کوتاه کنی بهتره البته توی پادگان کوتاه میکنن ولی در کل گفتم قبل رفتن بزنی بهتره با نمره 4
    2-لباس خودشون میدن اگه اندازت نبود یا از بیرون خیاط میاد درست میکنه یا مرخصی دو روزه میدن برین لباساتون رو درست کنید و برگردید
    3-پوتین هم خودشون میدن فقط اگه بزرگ یا کوچیک بود سعی کن همونجا با کسی عوضش کنی تا به مشکل نخوری
    4- برگه ی سفید شما یک هفته قبل اعزامتون میاد و مینویسه ک کجا برید و چکار بکنید معمولا جایی شمارو میبرن و از اونجا سوار اتوبوس میشید و میبرنتون جایی ک باید خدمت کنید ضمنا نظام خونه ی خاله نیست ک راه بدن چون هنوز پذیرش نشدین باید برسید اونجا همه با هم تا دژبان اجازه حضور به شما بده
    5- قسمتی از دفترچه باید اعضای خانواده رو وارد کنی ک حتما وارد کردی.نه لازم نیست مدرکی ارائه کنی موقع تقسیم بر اساس پروندت اگه تک پسری باشی میندازن استان خودت برای اونجا کپی شناسنامه و کارت ملی لازمت میشه اگه گواهینامه داری اصلش رو ببر یا مدرک فنی حرفه ای
    6- بله مرخصی میدن ولی آموزشی کمتر مرخصی داره با توجه به مشکلی هم ک داری حتما مدرک و پرونده ای چیزی داری اون رو به بهداری بده یا اینکه از پزشک مربوطه نامه ای بگیر و به بهداری تحویل بده

3. 2 کاربر از mohamads1375 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام داداش، حالا تا اردیبهشت زمان زیاده و هنوزم مشخص نشده کدوم ارگان هستی. چون ممکنه یکم فرق کنه. من که ارتش بودم با توجه به چیزی که تجربه کردم جوابتو میدم، ایشالا که به کارت بیاد.

1- ببین داداش بالاخره که باید موها رو کوتاه کنی پس بهتره که خودت قبل از اعزام کوتاهش کنی. دیگه داری میری خدمت بیخیال مو! مو رو قانونا باید با 4 بزنی و بهترم هست که با همون 4 بزنی. اونجا یا برات کوتاه نمیکنن و میگن برو شهر کوتاه کن یا اینکه با یه ماشنی که موی 100 نفرو زدن واسه شما رو هم میزنن!
    2- به ما که لباس نظامی دادن ولی از ساک خبری نبود! اون کارایی که باید رو لباس انجام بدی رو هم بعدا خودشون روز اول بهت میگن و معمولا روز اول میرید لباس رو بهتون میدن حدود 3 روزی بهتون مرخصی میدن تا هم لباسا رو اندازه کنید و هم آرم و علائم رو بزنید.
    3- پوتینم بهتون میدن لازم نیست بخرید. واکس رو هم باید بدن ولی احتمالا بهتون دیر میدن و مجبور میشید خودتون زودتر بخرید!
    4- ساعت حضور در روز اول و همچنین تاریخش و آدرس اون پادگان رو تو همون برگه ای که پست براتون میاره مینویسه. حدود 10 روز مونده به اعزامتون (که واسه شما میشه حدود 20 فروردین) این برگه به دستتون میرسه.
    5- مدارک تک پسری رو با خودت بری همون پادگان آموزشیت. بعد از شروع آموزشیت یا همون هفته اول یا چند روز بعدش میان بهتون میگن که مدارک شرایط داری از جمله تک پسری رو بیارید پس همراهتون باشه تا گفتن بهشون تحویل بدی.
    6- قانونا آموزشی مرخصی خاصی نداره ولی معمولا بیشتر جاها مرخصی آخر هفته میدن. ما که تو ارتش 02 بودیم آخر هفته مرخصی میدادن و هر روزم از 4 تا 6 صبح مرخصی میدادن. ولی اینکه بخوای روزهای وسط هفته مرخصی بگیری به این سادگیا نیست!
    ایشالا که جوابام به کارت بیاد، موفق و سلامت باشی

5. 2 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

.............
    Last edited by حسین-; 17-04-2015 at 09:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان من دفترچه رو فرستادم و روی برگه زده 19 اردیبهشت اعزامم
    حالا برای اینکه بدونم کجا افتادم کد سخا لازمه الان چند بار به از طریق برنامه تظام وظیفه یا از طریق اس ام اس هر چی میزنم هیچ جوابی نمیده یعنی باید تا همون 10 اردیبهشت صبر کنم تا برگه بیاد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته ببخشید که میپرسم وسط حرفتون، ولی
    کانادا جای بسیار خوبیست، البته به پای ایران عزیز! نمیرسه..
    به نظر شما کسی که پدرش سرهنگ سپاه بوده، خودشم سابقه بسیج فعال داره، چقدر امکان داره با پناهندگی اونم از نوع سیاسیش بره کانادا؟! کانادا مگه به این سادگی اونم به چنین فردی با این سوابق پناهندگی سیاسی میده! همین فرد توی پروسه مهاجرت ممکنه با یک سری موانع برخورد کنه، اونوقت شما حرف از پناهدگی سیاسی میزنید!
    ایشون به احتمال قوی یا با پول پدرشون یا خودشون! از یکی از دانشگاه های پولی پذیرش گرفتن، یا اینکه خودشون زحمت کشیدن و پوزیشن گرفتن..
    خیلی چیز ها هستش که نمیشه اینجا گفتن به علت پیگیری

در جوابتون باید بگم که بله به این گونه افراد خیلی راحت تر پناهندگی سیاسی میدن

نمونش هم نماینده های مجلس دور ها های قبل و رئیس و روئسای دوره های پیشین دولت هستش که الان همگی در کانادا انگلیس و سویس هستند

و هر روز با شبکه های بی بی سی و........... مصاحبه میکننن نیازی به نام بردن نیستش

سعی کنید اپدیت باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام
    ممنون از دوستای خوبم ، اینجا کلید تشکر نداره؟ به هرحال تشکر از جواب هاتون به سوال هام
    1-دوستان برگ سفید چطوریاست؟؟ فقط یه برگه اس یا دفترچه ای هستش؟؟ چی توش نوشته میشه؟؟
    2-راه دیگه ای نیست که زودتر از وقتی که برگه سفید میاد، از روی کدی چیزی بفهمیم کجا میفتیم؟؟
    3-برگه آبی چیه؟؟ تو برگه آبی چی نوشته میشه؟؟ فرق برگه آبی با برگه سفید چیه؟؟ هردوشون میاد دم خونه؟؟
    برگه ی سبز که یه برگه بیشتر نبود و توش فقط زمان اعزام نوشته بود و من همون روزی و همون لحظه ای که مدارک رو فرستادم، مسئولش تو پلیس 10+ برگه سبز رو پرینت گرفت و بهم داد!!!
    حالا برگ سفید و آبی هم همونجوریاست؟؟
    پیشاپیش ازتون ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

من دوره كدم تموم شد وبا توجه به شرايطي كه تحويل داده بودم.(برادر در حال خدمت) و انتخاب شيراز افتادم شيراز فرماندهي آماد و پشتيباني منطقه دو جنوب شرق با توجه به اين كه من ساكن بندرعباسم.

چطور جاييه؟؟ سخت ميگيرن اونجا؟؟ شنيدم امكان داره دوباره تقسيم بشم؟؟؟ يه شهر ديگه؟؟ يه پادگان ديگه؟؟
    سلام دوست عزیز

شما دوره کد کجا بودی ؟ اموزشی کجا بودی ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من دفترچه رو فرستادم و روی برگه زده 19 اردیبهشت اعزامم
    حالا برای اینکه بدونم کجا افتادم کد سخا لازمه الان چند بار به از طریق برنامه تظام وظیفه یا از طریق اس ام اس هر چی میزنم هیچ جوابی نمیده یعنی باید تا همون 10 اردیبهشت صبر کنم تا برگه بیاد؟؟؟
    هنوز كه كد اموزشى شما مشخص نشده ، تا ابتدا ارديبهشت صبر كن

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هنوز كه كد اموزشى شما مشخص نشده ، تا ابتدا ارديبهشت صبر كن

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    ممنون پس اگه بخوام تعجیل بزنم داستانش چجوریه مثلا بشه 19 فروردین؟ اصلا میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •