میدونم همه درگیر آپدیت جدیدن ولی جواب ماروهم بدین
چجوی فایلهای ویدئو و موسیقی و عکس رو انتقال بدیم رو فلش واسه ایکس باکس?
بعدش من هندزفری اصل ایکس باکس ندارم چجوری میتونم یه هندزفری به دسته وصل کنم؟ اصلا این سوراخه مال هندزفریه؟
میدونم همه درگیر آپدیت جدیدن ولی جواب ماروهم بدین
چجوی فایلهای ویدئو و موسیقی و عکس رو انتقال بدیم رو فلش واسه ایکس باکس?
بعدش من هندزفری اصل ایکس باکس ندارم چجوری میتونم یه هندزفری به دسته وصل کنم؟ اصلا این سوراخه مال هندزفریه؟
Last edited by CRIS Joon CR7; 08-12-2011 at 12:47.
این واسه بریتانیا هستش نه ظلم اباد
ولی عجب جوایزی داره !!!!!!
از روي تاريخ پشت دستگاه ميشه فهميد درايورش چيه؟
مثلاً 28-4-2011
با برنامه هوریزون و یه برنامه دیگه که اسمش یادم نیست میشه.
اون یکی برنامه کارش سخته و باید کد بنویسی ولی هوریزون راحته.
تو این لینک آموزش داده چه جور باهاش کار کنی ولی تو به جای تایتل آبدیت فبلم و اینا بریز:
راستی بعضی فایل ها کلا اجرا نمیشه و بعضیه هاشم باید بری لایو و یه کدکت دانلود کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره اون سوراخ مال هندزفری و فقط تو لایو کار میکنه فقط.
نمیدونم ماله یه شرکت دیگه رو چه جور وصل کنی ولی اگه لایو نمیری کلا به دردت نمیخوره.
---------------------------------------------------
نه دیگه نمیشه مایکروسافت فهمید و دیگه درایو های مختلف تو سال های مختلف میزنه و دیگه حتی بارکد ها هم جواب نمیده.
s.j-rez عزیز خیلی ممنونم که این چند روز راهنماییم کردی خیلی بدردم خورد خیلی زود هم جوابمو میدادی خیلی لطف کردی داداشی واسه استخراج کی هم دیگه صبر میکنم که lt+3 بیاد که اونم خبرشو از خودت میشنوم داداشی جونم فعلا که دارم به خوبی و خوشی بازی میکنم مشکلی بود دوباره مزاحمت میشم درضمن من هر بازی میگیرم 2 تومن فعلا یا حق![]()
دادا از کجا بازی 2 تومن میگیری ؟
دادا از کجا بازی 2 تومن میگیری ؟
-------------------------------------
دادا اصفهون هستم شما کجا؟
نمیخواستم پست بدم (خب نده)ولی مجبورم کردید
اراک اگه تو کاور پلاستیکی باشه با کاغذ روغنی میشه 3 تومن ولی اگه تو کاور معمولی کاغذی و کاغذ معمولی باشه 2 تومن دیسک هاشم یکیه
همه سالم و تست شدن اگه مشکل داری کنسولت خرابه(باع)
راستی مثلا که L.A noire که سه تاس و اگه بخوای سه تومنی بخری میشه 9 تومن طرف میده 7 تومن خیلی با انصافن (آره جون...)![]()
دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی XGD 3 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت اخرش ,این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
[some xbox live content is temporarily unavailable.you can still access your profile, communicate with other players, and play games online.
the content will automatically appear when its available.
status code:8b010008
دوستان ارور دستگاه من هست وقتی ایدی رو کانکت می کنم به لایو!بعد ارور محو میشه ومن عادی انلاین هستم تست فلگ هم کردم و کدم فلگ نبود!
خواهشا راهنمایی کنید!2 بار کانکت به انلاین هر دو دفعه این ارور اومده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)