آقا یعنی بخوام گروه رو عوض کنم دیگه هزینه نداره؟
خیلی جای تعجب داره
مخابرات مهربون شده؟![]()
آقا یعنی بخوام گروه رو عوض کنم دیگه هزینه نداره؟
خیلی جای تعجب داره
مخابرات مهربون شده؟![]()
شما یه بار که ثبت نام کردی و تخلیه کردی دوباره خواستی ثبت نام کنی برا ثبت نام بعدی پارتاک اجازه ثبت نام نمیده و باید حضوری بری نمایندگی ثبت نام کنی
سلام.شما میدونیند چرا سرعت بنده شب و روز از هات شاتل فوله یعنی 250 تا 300 بقیه هاست ها سرعت کمه ؟فیبر هستم.باید چجوری این مسئله رو حل کنم.در واقع سرعتم از شاتل عالیه بعد میشه اسیاتک که بدک نیست ولی بقه همه افتضاح زیر 90 هستند.
Last edited by mohamad hosain; 26-06-2016 at 01:21.
سلام . بله الان یکساله که پینگ خوب شده البته بستگی به ای پی هم داره اگه خطتتون نویز نداشته باشه ای پی خوب هم واستتون میاد دقیقا چند روز پیش خطم مشکل داشت هر کار میکردم ای پی درست نمیگرفت همه بدرد نخور بودن خط رو که درست کردم سه سوته ای پی کار درست واسم میاد
مسی .............
فیبر نوری گیت وی هایی که دارن همشون بدرد نخورن و ipهای بی کیفیت سروش رسانه و اسیاتک دارن
گیت وی های شما هم روی 192.168.53.2 هست؟نمیشه گی وی مسی بزاریم واسه خودمون .یعنی هیچ راهی نیست واقعا؟
نه نمیشه گیت وی رو تغییر داد فیبر نوری کلا با مسی فرق داره
2 تا سوال داشتم
1-الان زنگ زدم 2020 گفتن 15 تومن هزینه راه اندازی داره
پس چجوری رایگانه؟؟؟
2-من قبلا مخابرات داشتم
اینترنت پایداری نداشت
مثلا با یه خاموش روشن شدن میرفت رو گیت وی بد
الان مثلا بره رو گیت وی بد دیگه ثابت می مونه؟؟؟باید دوباره 15 تومن بدم و تخلیه و برقرار کنم؟؟؟
و اینکه در بدترین حالت پینگ گیت وی بد چیه جوریه؟
گفتم شما اگه از طریق سایت ثبت نام کنی هزینه ثبت نام نداره ولی اگه حضوری ثبت نام کنی نمایندگی ازتون هزینه ثبت نام برا خودش میگیره
هر گروه هم یه گیت وی داره و گیت وی با خاموش روشن شدن مودم تغیبیری نمیکنه بخاطر همین گروه بد همیشه سرعتش بده و گروه خوب همیشه سرعتش خوبه مگر اینکه یه ای پی با کیفیت به یه گروه بد اضافه کنن که کیفیتش با اون ای پی بالا باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)