تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2861 از 4105 اولاول ... 1861236127612811285128572858285928602861286228632864286528712911296133613861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,601 به 28,610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

تو کشوری مثل ایران همه چیز ممکنه

یک سری میگفتند که امکان نداره خدمت 24 ماه بشه و شایعست ! اما دیدید که همه چی ممکنه .
    بله همه چیز ممکنه ولی نه در جهت بهتر شدن و اغلب می بینیم خیلی اتفاقات ناگواری که حتی احتمالش صفر است هم در نهایت می افته چون اینجا ایرانه

2. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید شما آموزشی هستید در پادگان؟اگه پادگان آموزشی باشید که دارید دوره آموزشی تونو در اون می گذرونید باید بگم شایعه است در حد لالیگا و اصلا حتی یک هزارم هم نباید دلتونو خوش کنید بهش موقعی که پایه شهریور اومده بودند واسه تقسیم همشون می گفتند واسه لیسانس 2 ماه کسری وجود داره و تو پادگان شنیدیم مام می گفتیم بابا اگه خبری باشه اول ما خبردار میشیم قبول نمی کردند.کلا این دوران آموزشی دوران جالبی است.
    نه اموزشی نیستم بابا 18 ماه خدمتو زیر سوال بردی

به هر حال شایعه یا واقعیت که الان سوژه داغه همه شده برا بحث کردن تو پادگان به هر کی برسی ازش سوال میکنی یه چیز جدید میشنوی
    یکی میگه رفته مجلس باید منتظر موند ، یکی میگه 80 درصد قطعیه ، یکی میگه اومده ولی نمیخوان صداشو در بیارن خلاصه داستانیه

4. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

نه اموزشی نیستم بابا 18 ماه خدمتو زیر سوال بردی

به هر حال شایعه یا واقعیت که الان سوژه داغه همه شده برا بحث کردن تو پادگان به هر کی برسی ازش سوال میکنی یه چیز جدید میشنوی
    یکی میگه رفته مجلس باید منتظر موند ، یکی میگه 80 درصد قطعیه ، یکی میگه اومده ولی نمیخوان صداشو در بیارن خلاصه داستانیه
    آقا ما مخلص پایه بلندا هستیم بهرحال باید نشست و دید ولی ای کاش واسه موقعی نیفته که ما خدمتمون تموم میشهولی یه مساله ای هم هست اینه که نزدیک عید این شایعات داغ میشه همیشه

6. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با عرض سلام خدمت بزرگواران فوروم.
    یه سوالی داشتم و امیدوارم عزیزی لطف کنه و پاسخ بده.
    من می خوام دفترچه رو اینور سال بفرستم که 21 ماه باشه. اما به خاطر بعضی مشکلات جسمی پیش دکتر که برم منو می فرسته شورا برای تایید معافیت پزشکی یا رزمی (یعنی می خوام ببینم معاف پزشکی می شم یا نه). آیا ممکنه اونقدر طول بکشه که بیفته اونور سال و مدت خدمتم زیاد بشه؟ اگه آره چه راه حلی براش وجود داره؟
    خیلی ممنون

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت بزرگواران فوروم.
    یه سوالی داشتم و امیدوارم عزیزی لطف کنه و پاسخ بده.
    من می خوام دفترچه رو اینور سال بفرستم که 21 ماه باشه. اما به خاطر بعضی مشکلات جسمی پیش دکتر که برم منو می فرسته شورا برای تایید معافیت پزشکی یا رزمی (یعنی می خوام ببینم معاف پزشکی می شم یا نه). آیا ممکنه اونقدر طول بکشه که بیفته اونور سال و مدت خدمتم زیاد بشه؟ اگه آره چه راه حلی براش وجود داره؟
    خیلی ممنون
    شما براى حضور در كميسيون پزشكى بايد مداركتون به طور كامل در سامانه نظام وظيفه ثبت بشه ، پس از ان نامه حضور در كميسيون به ادرس شما ارسال مي شود پس اگر شما مداركتون را تا پايان سال قبت كنيد ٢١ ماه خواهيد شد انا ممكنه تاريخ كميسيون در سال بعد باشه ، معاف شدن شما بستگى به نوع بيمارى شما دارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما براى حضور در كميسيون پزشكى بايد مداركتون به طور كامل در سامانه نظام وظيفه ثبت بشه ، پس از ان نامه حضور در كميسيون به ادرس شما ارسال مي شود پس اگر شما مداركتون را تا پايان سال قبت كنيد ٢١ ماه خواهيد شد انا ممكنه تاريخ كميسيون در سال بعد باشه ، معاف شدن شما بستگى به نوع بيمارى شما دارد

مطمئنی شما؟ من دارم می رم برای معاینه قبل از اعزام ها! اونجا میخوام اقدام کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مطمئنی شما؟ من دارم می رم برای معاینه قبل از اعزام ها! اونجا میخوام اقدام کنم.
    بله پروسه كار همينه ابتدا واكس رو مي زنيد سپس براى معاينه به نزد پزشك مى رويد در صورت لزوم و صلاحديد پزشك او شما را به كمسيون معرفى مي كند سپس با همراه داشتن مدارك لازم مشخصاتتون را در سامانه پليس +١٠ ثبت مى كنيد و بعد از درخواست كميسيون مى دهديد كه بايد يك وجهي نيز پرداخت كنيد بعد از منتظر نامه دعوت به كميسيون خواهيد شد اگر نتيجه كميسيون منفى باشه يا معاف از رزم شديد بعد از ان تر يخ اعزام براى شما در نظر گرفته خواهد شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله پروسه كار همينه ابتدا واكس رو مي زنيد سپس براى معاينه به نزد پزشك مى رويد در صورت لزوم و صلاحديد پزشك او شما را به كمسيون معرفى مي كند سپس با همراه داشتن مدارك لازم مشخصاتتون را در سامانه پليس +١٠ ثبت مى كنيد و بعد از درخواست كميسيون مى دهديد كه بايد يك وجهي نيز پرداخت كنيد بعد از منتظر نامه دعوت به كميسيون خواهيد شد اگر نتيجه كميسيون منفى باشه يا معاف از رزم شديد بعد از ان تر يخ اعزام براى شما در نظر گرفته خواهد شد

دکمه تشکر رو پیدا نکردم.
    خیلی ممنون. واقعا لطف کردید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

من دوره كدم تموم شد وبا توجه به شرايطي كه تحويل داده بودم.(برادر در حال خدمت) و انتخاب شيراز افتادم شيراز فرماندهي آماد و پشتيباني منطقه دو جنوب شرق با توجه به اين كه من ساكن بندرعباسم.

چطور جاييه؟؟ سخت ميگيرن اونجا؟؟ شنيدم امكان داره دوباره تقسيم بشم؟؟؟ يه شهر ديگه؟؟ يه پادگان ديگه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

من دوره كدم تموم شد وبا توجه به شرايطي كه تحويل داده بودم.(برادر در حال خدمت) و انتخاب شيراز افتادم شيراز فرماندهي آماد و پشتيباني منطقه دو جنوب شرق با توجه به اين كه من ساكن بندرعباسم.

چطور جاييه؟؟ سخت ميگيرن اونجا؟؟ شنيدم امكان داره دوباره تقسيم بشم؟؟؟ يه شهر ديگه؟؟ يه پادگان ديگه؟؟
    بهتون تبريك ميگم ف اماد و پش لز بهترين ها براى خدمته، بله ممكنه به پادگان هاى زير مجموعه تقسيم بشيد فاصله پادگان هاى زير مجموعه ميتونه متفاوت باشه، نسبت به اينكه در چه يگانى باشيد سختى ان متفاوته اما نسبت به لشكر و يگان هاى عملياتى خدمت راحتري خواهيد داشت

14. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •