من سرعت عمم زیاده واسه خودم شبا 20کب و روز 100کب اما عمم سرعتش نوره ، عمم روزانه 200!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سرعت عمم زیاده واسه خودم شبا 20کب و روز 100کب اما عمم سرعتش نوره ، عمم روزانه 200!!!
دوستان کسی کرک و یا سریالی واسه برنامه bwmeter داره من هرچی گشتم چیزی بدرد بخوری پیدا نکردم((گفتم اینجا مطرحش کنم شاید کسی این برنامه رو واسه مدیریت پهنای باتدش استفاده میکنه))
موفق باشید
نه تو کافی نت نصبش میکنن واسه چی؟
بفرمایید
BWMeter-5.2.8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 2ساله از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند اینترنت استفاده میکنم.
به طوری شده که الان اگر برنامه مانیتورینگ اینترنت روی سیستم نباشه انگار یه چیزی توی کامپیوتر گم کردم.مثل چشم ادم توی پروسه ی کامپیوتر میمونه دوستان
من از دی یو متر استفاده میکردم.
الان بیشتر از cFos Traffic استفاده میکنم.خیلی هم دوسش دارم
اینم عکسش
اینم عکسش :
Last edited by imanparsa; 13-01-2011 at 22:48.
بله من هم مثل شما هستم از وقتی ADSL گرفتم CFOS رو نصب کردم و هنوز هم دارم از این برنامه استفاده میکنم
اگر میخواد سرعت بار کردن صفحه های اینترنت یکم بیشتر بشه این گزینه که در عکس مشخص کردم رو بزارید روی
HIGHER
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by h128; 13-01-2011 at 23:02.
دوستانی که سرویس 2 مگ اکو دارن در مورد سرعت دانلود شبانشون بگن چطوریه ؟ کسی محدود نشده ؟ سرعت دانلود شبانه رو چنده ؟
بنده 2 مگ اکو دارم ولی سرعت شبانه رو 20 کیلو بایت می باشد .![]()
منم اکو 2مگ دارم،سرعتم دانلودم تو ساعات فری از 26 کی بیشتر نمیشه و وقتی از وی . پی . ان استفده می کنم سرعتم از 10 کی بیشتر نمیشه!!!
به نظر من هم این تفاوت دانلود با چیزی که تو سایت شاتل می زنه یه کم از حالت عادی خارج شده
پکت لاست و ویست شدن نباید این همه باشه
الان من شبی 800 مگ دانلود می کنم اما تو سایت 1 گیگ می زنه
البته این هم هست که متاسفانه سایت های ایرانی شورشو در آوردن از بس که تو سایت هاشون تبلیغات می ذارن
دور تا دور سایت تبلیغات ، همه چی هم حتما باید عضو باشی تا بتونی ببینی
ولی سایت های خارجی که می ری حداکثر یه تبلیغ ، عضویت هم فقط تو سایت هایی هست که پولی باشن. بقیه همه آزاد
جالب تر بعضی سایت هاست که راست کلیک هم بسته که مطالب فوق عالیشون کپی نشه
بعد می ری تو 20 سایت دیگه عینا کلمه به کلمه همون مطلب هست. حالا کی از رو کی برداشته خدا داند
تو بازی Gta یه کم مشکل داشتم تو چند تا سایت خارجی سرچ کردم ، یکی نوشته بود بازی که 20 گیگه رو به 3 ساعت دانلود کرده بود
یعنی هر 10 دقیقه یک گیگ. بعد اینجا قراره توسط شاتل سرعت همه بشه 16 کیلو بایت
کلا تو چه بهشتی افتادیم خودمون خبر نداشتیم
افرین دوست من.
همه جا دران سرعت رو میبرن بالا.
بعد اینا هی واسه ما محدودیت میزارن . فقط کارشون لیمیت کردنه.
اخه چرا این بلا رو سر ما میارن ؟ از اون طرف گوشمونم میبرن![]()
Last edited by imanparsa; 14-01-2011 at 02:49.
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)