سلام
گوشی من الجی v20 هستش در مشخصات شبکه،فرکانس و اینها رو ننوشته.چجوری بفهمم به کدوم فرکانس متصل هستم و ایا با این گوشی میشه تجمیع رو انجام داد؟
سلام
گوشی من الجی v20 هستش در مشخصات شبکه،فرکانس و اینها رو ننوشته.چجوری بفهمم به کدوم فرکانس متصل هستم و ایا با این گوشی میشه تجمیع رو انجام داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CA60 349,900 تومان
خوب منظورتون اینه !؟
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه
مهم نیست که گوشی ها چه باندهایی رو ساپورت می کنن و تعدادشون مهم اینه که باند 3 و 7 رو داشته باشن یعنی 1800 و2600 رو که به نسل چهارم ایرانسل وصل بشن
درسته و اون کت 4 هم از نهایت سرعت استفاده نمی کنه مثلا سرعت متوسط می ره و کت 6 که اخرین نسله سرعت بالا
من با ایفون 6 اس که کت 4 داره شبا تا 4 مگ دریافت می کنم
اونوقت بیام و یه گوشی کت 4 بگیرم چقدر توی سرعتم تاثیر می زاره !؟
دوستانی که از 4g استفاده می کنن . اینستاگرام واستون کند باز میشه؟؟ من یه مودم فورجی گرفتم رو گوشی هم تست کردم سرعت در حد ۶۰ تا ۱۰۰ کیلوبیت هست دوساعت باید رفرش کنی تا بازبشه عکس یا فیلم رو که باز کنه . زنگ زدم میگن به ما ارتباطی نداره به سرور مربوطه . واقعا ایرانسل یه کارشناس ها و سیاستی داره حال ادمو بهم میزنه . اگه از جای و سایتی کند باشه سرعتت میگن مربوط به سروره . درصورتی که با اینترنت adsl مشکلی نداره .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
من
همچین مشکلی ندارم اینستا راحت باز می شد.
مشکلی هم تو باز کردن سایتا تا به امروز نداشتم
مشکل بوده توی بعضی از سایت های خارجی که چیلتر مشکلم حل می شده
فقط مشکله اینترنت ایرانسل گاهی تو خرید های بانکی قطع و وصلی داشته
ممنون که پاسخ دادین تست سرعت و دانلود تا ۳۲ مگ هست . ولی خب اینستا افتضاحه با اس ۷ هم که 4g+ هست همین مشکل هستش .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
من
با 6s این مشکل رو ندارم شما یه کاری کن برو تو مرورگرت از اونجا برو تو سایت اینستا و ساین این کن اگه باز کند بود یعنی مشکل اینستا فقط نمی تونم بفهمم چرا من این مشکلو ندارم
یا اگه تو باروزرت اینستا راحت باز شد پس نرم افزارت مشکل داره از google play نصب کن یعنی پاک کن و دوباره نصب کن شاید مشکلت حل بشه
توی تاپیک مودم پرسیدم کسی جواب نداد.
کسی میدونه آیا مودم e8372 اصلا قابلیت تغییر باند داره یا ما الکی تو نت داریم دنبالش میگردیم؟
خب من تو خونه اینترنت بی سیم رادیوی یا همون وایرلس دارم این مشکل رو ندارم . فقط با ۴جی ایرانسل مشکل دارم که روی دوتا گوشی دیگه هم تست کردم همینطوره .
بله داره برنامه etoolbox رو دانلود کنید
اینجوری
که می گی قطعا مشکل از سرور خوده ایرانسله
فقطه فقط با اینستا مشکل داره !؟ اتفاقه عجیبیه
احتمالا هماهنگی نداره سرور شهرتون با اینستا من دانشجو شاهرود که بودم واقعا سرعت بالا بودش ولی مشکل داشت
بعضی سایتا باز نمی شد یادم نمی رفت برای ابزی های انلاین اصلا ایرانسل بدرد نمی خورد فقط دانلود
الان اومدم تهران بهتر شده بازی انلاین جواب می ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)