تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2860 از 4105 اولاول ... 1860236027602810285028562857285828592860286128622863286428702910296033603860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,591 به 28,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    آقا یه سوال
    بعد از آموشی و تقسیم غیر از اونایی که صبح تا ظهر هستن معمولا چند ساعت در روز از سرباز کار میکشن؟
    بیشتر از 10 ساعته؟
    سربازهای راهنمایی رانندگی چی؟چند ساعت در روز شیفت هستن؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه دیگه کسی که اعزامی برج 92/6 سه ماه از خدمتش مونده ..... بعد گفتن از 92/6 تا 93/6 که خیلیا رو شامل میشه !!

اصلا شما بگو یه ماه بگو 10 روز ...هر چی باشه خوبه ....مثلا من که اعزامی 92/7 هستم از الان 4 ماه و 10 روز مونده که اگه این قانون بیاد
    من دیگه میرم تو پایان دوره
    به نظر خود من غیر منطقی هستش

چون اگر بنا به کم کردن خدمت بودش چرا سال 94 خدمت رو کردن 24 ماه خوب میزاشتن همون 21 ماه بمونه

اگر بنا به کسری دادن 3 ماهه باشه اینا حاضر نشدن به متاهل های سال 92 و 93 کسر 3 ماهه رو بدن فقط گفتن اونایی که بچه دارن اونم 2 ماه

به نظر من اگر یک همچین چیزی عملی بشه که نمیشه در حد 1 الی 2 ماه هستش

بد هم الان اعزامی های 4/19 سال 92 هفته دیگه میرن پایان دوره دیگه 50 روز دیگه هم برج 6 ها میرن پایان دوره پس منطقی نیستش

به برج 6 سال 92 بدن اگر هم باشه برای برج 8 ها هستش

ولی روش حساب نکنید در حده 1 هزارم درصد هستش

3. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه داداش اینا همش الکیه . طرف پدرش سرهنگ سپاه بوده . خودشم بسیجی فعال بوده و خدمتش نو سپاه گذرونده الان تو کانادا داره دکتری می خونه
    به نظر شما کانادا جایهه خوبی هستش؟

باید ببینید از چه طریقی رفته

از طریق پناهندگی سیاسی یا بورس دکتری

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

به نظر شما کانادا جایهه خوبی هستش؟

باید ببینید از چه طریقی رفته

از طریق پناهندگی سیاسی یا بورس دکتری
    البته ببخشید که میپرسم وسط حرفتون، ولی
    کانادا جای بسیار خوبیست، البته به پای ایران عزیز! نمیرسه..
    به نظر شما کسی که پدرش سرهنگ سپاه بوده، خودشم سابقه بسیج فعال داره، چقدر امکان داره با پناهندگی اونم از نوع سیاسیش بره کانادا؟! کانادا مگه به این سادگی اونم به چنین فردی با این سوابق پناهندگی سیاسی میده! همین فرد توی پروسه مهاجرت ممکنه با یک سری موانع برخورد کنه، اونوقت شما حرف از پناهدگی سیاسی میزنید!
    ایشون به احتمال قوی یا با پول پدرشون یا خودشون! از یکی از دانشگاه های پولی پذیرش گرفتن، یا اینکه خودشون زحمت کشیدن و پوزیشن گرفتن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید
    یه بنده خدایی الان دانشجو ترم 4 هستش و تصمیم گرفته یک رشته دیگه بخونه یعنی از صفر شروع کنه . ولی اگه درسشو بخواد از صفر شروع کنه مسلما نمی تونه و سرباز محسوب میشه و باید خودشو معرفی کنه. حالا سوال اینجاست که ایشون می خواد کفالت مادر بگیره، من شنیدم اگه شرایط کفالت اوکی باشه بهش کفالت موقت میدن . بعدش با کفالت موقت می تونه بره دانشگاه ثبت نام کنه ؟ یا باید صبر کنه کفالت دائمی بیاد ؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

نه دیگه کسی که اعزامی برج 92/6 سه ماه از خدمتش مونده ..... بعد گفتن از 92/6 تا 93/6 که خیلیا رو شامل میشه !!

اصلا شما بگو یه ماه بگو 10 روز ...هر چی باشه خوبه ....مثلا من که اعزامی 92/7 هستم از الان 4 ماه و 10 روز مونده که اگه این قانون بیاد
    من دیگه میرم تو پایان دوره
    سلام
    منم شنیدم سه ماه کم میشه از خدمت اعزامیای ۶/۹۲ الی ۶/۹۳
    کسی چیزی میدونه؟؟؟؟
    من اعزامی ۲/۹۳ هستم

سلام دوستان کسی خبر داره اعزامی های 92/6 تا 93/6 قراره سه ماه کسری بهشون تعلق بگیره ؟؟ این صحت داره ؟؟
    این چیزی که شما گفتید خیلی خبر عجیبی است من که در ستاد دارم خدمت می کنم حتی در حد شایعه هم همچین چیزی نشنیدم.ببینید خدمتو 24 ماه کردند حتی اونایی که متاهل بودند و حین خدمت هم بهشون کسری ندادند.پس شما به این فکر کن بر چه اساسی می خوان اینکارو بکنند دلیل این کارشون چیست؟اونم چقدر 3 ماه
    شما از کی شنیدید این حرفو؟

به نظر خود من غیر منطقی هستش

چون اگر بنا به کم کردن خدمت بودش چرا سال 94 خدمت رو کردن 24 ماه خوب میزاشتن همون 21 ماه بمونه

اگر بنا به کسری دادن 3 ماهه باشه اینا حاضر نشدن به متاهل های سال 92 و 93 کسر 3 ماهه رو بدن فقط گفتن اونایی که بچه دارن اونم 2 ماه

به نظر من اگر یک همچین چیزی عملی بشه که نمیشه در حد 1 الی 2 ماه هستش

بد هم الان اعزامی های 4/19 سال 92 هفته دیگه میرن پایان دوره دیگه 50 روز دیگه هم برج 6 ها میرن پایان دوره پس منطقی نیستش

به برج 6 سال 92 بدن اگر هم باشه برای برج 8 ها هستش

ولی روش حساب نکنید در حده 1 هزارم درصد هستش
    کاملا تایید میشه احتمالش درحد صفر است.دیگه گذشت اون زمانی که میومدند کسری میدادند

8. 3 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چیزی که شما گفتید خیلی خبر عجیبی است من که در ستاد دارم خدمت می کنم حتی در حد شایعه هم همچین چیزی نشنیدم.ببینید خدمتو 24 ماه کردند حتی اونایی که متاهل بودند و حین خدمت هم بهشون کسری ندادند.پس شما به این فکر کن بر چه اساسی می خوان اینکارو بکنند دلیل این کارشون چیست؟اونم چقدر 3 ماه
    شما از کی شنیدید این حرفو؟

کاملا تایید میشه احتمالش درحد صفر است.دیگه گذشت اون زمانی که میومدند کسری میدادند
    والا تو پادگان ما خیلی پیچیده منم در حد شایعه میدونم خودم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام به اعضای انجمن . اونایی که غیبت دارن میتونن تو سپاه خدمت کنند ؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

والا تو پادگان ما خیلی پیچیده منم در حد شایعه میدونم خودم .
    ببخشید شما آموزشی هستید در پادگان؟اگه پادگان آموزشی باشید که دارید دوره آموزشی تونو در اون می گذرونید باید بگم شایعه است در حد لالیگا و اصلا حتی یک هزارم هم نباید دلتونو خوش کنید بهش موقعی که پایه شهریور اومده بودند واسه تقسیم همشون می گفتند واسه لیسانس 2 ماه کسری وجود داره و تو پادگان شنیدیم مام می گفتیم بابا اگه خبری باشه اول ما خبردار میشیم قبول نمی کردند.کلا این دوران آموزشی دوران جالبی است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

ببخشید شما آموزشی هستید در پادگان؟اگه پادگان آموزشی باشید که دارید دوره آموزشی تونو در اون می گذرونید باید بگم شایعه است در حد لالیگا و اصلا حتی یک هزارم هم نباید دلتونو خوش کنید بهش موقعی که پایه شهریور اومده بودند واسه تقسیم همشون می گفتند واسه لیسانس 2 ماه کسری وجود داره و تو پادگان شنیدیم مام می گفتیم بابا اگه خبری باشه اول ما خبردار میشیم قبول نمی کردند.کلا این دوران آموزشی دوران جالبی است.
    تو کشوری مثل ایران همه چیز ممکنه

یک سری میگفتند که امکان نداره خدمت 24 ماه بشه و شایعست ! اما دیدید که همه چی ممکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •