سرویس صبحانه سرویس یکساله با سرعت 6 مگ و حجم 12 گیگ است و از ساعت 6 تا 10 صبح رایگان است و سرعتش ساعات رایگان برای سرورهای داخلی و خارجی 2 مگ و برای سرورهای آسیاتک 10 مگ است و قیمتش برای تمدید 26000 تومان است.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرویس صبحانه سرویس یکساله با سرعت 6 مگ و حجم 12 گیگ است و از ساعت 6 تا 10 صبح رایگان است و سرعتش ساعات رایگان برای سرورهای داخلی و خارجی 2 مگ و برای سرورهای آسیاتک 10 مگ است و قیمتش برای تمدید 26000 تومان است.
چرا آدرس سایت saman724 نیست؟؟
برای مشترکین جدیده فقط؟؟؟ ما چه گناهی کردیم آخه؟؟؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
چطوری میشه از این طرح استفاده کرد؟از کجا فعالش کنم؟
چند گیگ رو باید تو 5 روز تموم کرد؟
Last edited by david-ebi; 17-05-2016 at 07:00.
ممنون دوست عزیز.
تو 1544 واسه من این سرویس رو میآره:
این یعنی، در طول ساعتهای غیررایگان کلن برای 12 ماه، 12 گیگ ترافیک داریم که مابقی ترافیک مصرفی رو هم باید آزاد بخریم. ساعت رایگانش هم بد نیست. شبی 3.5 تا 4 گیگ با این قیمت 20000 تومن برای خیلیا میتونه خوب باشه. فقط امیدوارم که سرعت ساعت رایگانش رو زیر 250کیلوبایت نیارن. من که الآن شهاب 10مگابیت دارم، تو ساعت رایگان سرعتم معمولن همین 250تاست، مگه بعضی شبا که سرعتم دو برابر میشه.(اینترنت حجمیصبحانه آسیاتکـی ) 12گیگ +12ماه با سرعت 6مگ + از ساعت6 تا 10 صبح 1395 گیگ رایگان 20,000 ريال
2000 تومان ماهانه هست که برای یکسال 24000 میشود و با مالیات 26160 تومان. برای خرید ترافیک هم عجله نکنید، منتظر باشید تا در مناسبتهای مختلف با قیمتهای پایینتر بخرید. اگر بعدا سرویس بهتری هم برای تمدید گذاشتد، میتوانید بعد از تمام شدن ترافیک به آن سرویس تمدید کنید. برای اطلاع از طرحهای جدید آسیاتک میتوانید کانال asiatechclub در تلگرام را دنبال کنید.
Last edited by 971971; 17-05-2016 at 12:01.
این ارور Service unavailable هنوز هم برطرف نشده است و همچنان پا بر جاست
دیگه دلیلی ندارم که تو آسیاتک بمونم
تنها مزیت آسیاتک این بود که سرعت شبانه رایگان به نسبت خوبی داشت البته از سرور داخلی که اون هم متاسفانه افت شدید کرده
باید به فکر یه سرویس دهنده اینترنتی دیگه باشیم
خسته شدم از این وضع اینترنت خدایی
هر روز بدتر از دیروز
اره متاسفانه هنوز هست و بعضی مواقع هم خیلی بیشتر میشه !این ارور Service unavailable هنوز هم برطرف نشده است و همچنان پا بر جاست
بله هست در بعضی ساعت ها واقعا خیلی عذاب اوره چند بار باید رفرش کنی چند بار باید تلاش کنی ولی به محض اینکه متصل میشی به چیز شکن درست میشه.
از دیروز تا حالا اسیاتک داغون شده همش تایم اوته از روتر اولی تا اخری تایم اوت و کلی پکت لاست داره قطع و وصلیش هم بالا رفته پیج به زور باز میکنه دارن چیکار میکنن الان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)