سلام.
می تونی از حافظه گوشی بک آپ بگیری.
سلام.
می تونی از حافظه گوشی بک آپ بگیری.
N73behtare ya n82
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی با گوشی n73 دارم
اینه که تقریبا هر کاری میخوام انجام بدم ارور میده که : Memory is full , Delete some data
و همش آیکون دریافت پیام در حال چشمک زدن هست
من فقط میدونم که مموری خود گوشی Full هست ولی نمیدونم که چطوری باید خالی کنم من اصلا هیچ چیزی تو مموری نریختم وقتی هم که Memory Details میگیرم فقط 100Kb خالی هست و حدود 44 مگابایت پر هست و اون هم تو قسمت memory in use هست
لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم ؟
آقا من هم یه مشکلی با N73 دارم. بعضی وقتا هر چی سعی می کنم شماره گیری نمی کنه. باید حتماً خاموش روشن کنم تا راه بیفته. یعنی وقتی دکمه سبز یا voice call رو می زنم هیچ اتفاقی نمیفته.
کس دیگری این مشکلو داشته؟
سلام . .N73behtare ya n82
خوبی معلومه که N82 بهتره . . سرعت بالاتر و امکانات بیشتر . . میتونی مشخصات و کارایی هر دو گوشی رو از توی انجمن پیدا کنی . تا خوب توجیح بشی . .
موفق باشی .
من اینچنین مشکلی ندیدم!!
فرمت کنین!!اگه درست هم نشد اپدیتش کنین!!
هم فرمت و هم آپدیت انجام دادم. فایده نداره. این اتفاق بعضی وقت ها میفته. به نظرتون باید فلش کنم؟ چقدر می گیرن فلش کنن؟ من تو اینترنت یه چیزایی در مورد فلش کردن گوشی در منزل و بدون نیاز به کابل مخصوص خوندم. در این مورد چیزی می دونید؟
عزیز درست نمیشه مشکل از مخابراته من 3 تا n73 دیدم اینطوری شدن خودمم 2 ساله دارم اینطوری نبود 2 ماهه اینطوری شده.
یحتمل inbox شما full شده . بهتر messegingرو بندازی رو ram بعد اس ام اس ها رو هم cut کنی انجا ... اگه مشکلت حل نشد ... RESET
سلام دوستان آخرين ورژني كه برا اين گوشي اومده چنده و ميشه فايلهاش رو بزارين ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)