تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 942 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من ناراحتي من از اينکه اين يک تيکه خاک داره با همين طرفداريهاي کور بعضيها داره از بين ميره، شده مثل تيم آبي وقرمز ، خود بازيکناش ورئيس روسا دارن پولشون به جيب ميزنن وماشينهاي آنچناني ودست مزدهاي آنچناني شون رو ميگيرن ولي طرفدارانشون دارن توي سرو مغز همديگه ميزنن در ضمن دوست عزيز بعد از يک سال ديگه اگه ايرادي بود شکايتمونو به کجا ببريم ؟ بيشتر ناراحتي من از اينه که متاسفانه به مردم ياد دادن و ما مردم هم ياد گرفته ايم که از هر چي يک قديس بسازيم خوب معلومه بعد از قديس شدن گفتن هر ايرادي کفره
    این نکاتی که اشاره کردی حقیقت داره متاسفانه , طرفداری کور و قدیس سازی دو تا اهرم کنترل این ملت شده . دولت هم یاد گرفته مواقع ضروری چطوری استفاده کنه .
    ----------------
    برای شکایت هم میتونی از خود امور مشترکین ایرانسل کمک بگیری , وظیفه دارند کمکت کنند .
    در ضمن این طور بازیها خیلی بزرگه چون اگه بخوایی جدی بگیری باید مستقیما با بازرسی کل کشور تماس بگیری .

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این نکاتی که اشاره کردی حقیقت داره متاسفانه , طرفداری کور و قدیس سازی دو تا اهرم کنترل این ملت شده . دولت هم یاد گرفته مواقع ضروری چطوری استفاده کنه .
    ----------------
    برای شکایت هم میتونی از خود امور مشترکین ایرانسل کمک بگیری , وظیفه دارند کمکت کنند .
    در ضمن این طور بازیها خیلی بزرگه چون اگه بخوایی جدی بگیری باید مستقیما با بازرسی کل کشور تماس بگیری .
    در مورد شکایت قبلا خودت گفتی انگار خودت گفتی که اینجا ایرانه نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    در جریان باشید که 3 تا از دوستای من اعتباری دارن
    هم اس ام اس ها شون رایگان هست
    هم ام ام اس هاشون

50 تا جلو خودم زدن بدون اینکه 1 ریال کم بشه

مگه میشه ؟!؟

من خودم اعتباری دارم، به ازاء هر sms هم از اعتبارم کم میشه !

شایعست ، جدی نگیرید، وقتی ایرانسل دقیقه ای 85 تومن حساب میکنه، مگه بنگاه خیریه باز کرده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قيمتها به شرح زير است:

دقيقه اي:
    اعتباري: 620 ريال
    دائمي: 499 ريال

ثانيه اي:
    اعتباري: 852 ريال
    دائمي: 625 ريال

SMS:
    اعتباري: 160 ريال
    دائمي: 140 ريال

GPRS: كيلوبايتي 30 ريال

MMS: با توجه به حجم MMS محاسبه ميشود طبق تعرفه GPRS (كيلوبايتي 30 ريال)

و اگر قانون جديد اجرايي شود:

ايرانسل به ايرانسل ثانيه اي:
    اعتباري: 639 ريال(كاهش 25 درصدي)
    دائمي: 500 ريال(كاهش 20 درصدي)

GPRS و MMS : كيلوبايتي 15 ريال

در ضمن گيرنده MMS هم بايد جهت دريافت MMS مبلغي را بپردازد كه اين مبلغ با توجه به زمان اتصال به GPRS براي دريافت MMS محاسبه ميشود

ديگه امري نيست
    برای اعتباری ها اگه تعرفه ثانیه ای باشه میشه دقیقه‌ای 85 تومان
    اگه تعرفه دقیقه‌ای باشه میشه دقیقه‌ای 62 تومان!!!

موارد تصحیح شده :

sms برای اعتباری و دائمی هردو : 16 تومان

MMS : تا سقف 300 کیلو بایت 160 تومن !
    اصلاحیه !!!! :
    برای دائمی از ساعت 9 شب تا 8 صبح + کل تعطیلات قیمتش 12.8 تومن هستش !

مرسی از همه دوستان که جواب دادن

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه من بخوام سیم کارت اعتباریم رو به دائمی تبدیل کنم چقد هزینه داره و چی کار باید بکنم؟
    باید بری دفتر خدمات مشترکین.از 150000 تومن مقدار اعتبارتا کم کن همین قدر باید اضافه پول بدی.

منم همین کار و میخوام بکنم، اما تو سایتش نوشته که فعلاً این امکان نیست و به زودی راه انداری میشه !

جناب Vahooli اطلاعات شما تا چه حد صحت داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

مگه میشه ؟!؟

من خودم اعتباری دارم، به ازاء هر sms هم از اعتبارم کم میشه !

شایعست ، جدی نگیرید، وقتی ایرانسل دقیقه ای 85 تومن حساب میکنه، مگه بنگاه خیریه باز کرده ؟
    اين روزا همه كاري ميشه كرد
    من كه باور ميكنم
    چون يكي از همين اشتباهاتش براي يكي از فاميلام الان اتفاق افتاده
    همون 40 هزار تومن اضافي
    علت اين موضوعات هم برميگرده به نرم افزار هاي ضعيفي كه در ايران نوشته ميشه و ضعيف بودن سرورها

مثلا همين كارت هوشمند سوخت كه وزير نفت و اداره پست و ناجا هزار دفه گفتن كه كارت هاي هوشمند سوخت از امنيت بالايي برخوردار است
    و در مقابل اين سؤال كه آيا امكان جعل اين كارتها وجود دارد؟
    ((گفتند كه ما الان از بهترين تكنولوژي هاي روز دنيا در ساخت اين كارتها استفاده كرديم و در حال حاضر امكان جعل آن وجود ندارد و چون تكنولوژي هر روزه در حال پيشرفت است امكان دارد كه در آينده امكان جعل اين كارتها به وجود بيايد ولي پايگاه هاي ما اين قدر قوي است كه اگر يك كارت جعلي وارد دستگاه شود سريعا متوجه شده و اعلام جعلي بودن كارت ميكند))
    ولي هنوز يك ماه از اين مطلب نگذشته كه سر و كله كارتهاي جعلي سوخت در بازار پيدا شده
    و با قيمت 7 تا 8 هزار تومن به فروش ميرسه و به راحتي كار ميكنه!!!

پس هميشه نقص در برنامه نويسي و پروكسسينگ ديتا وجود داشته و هست
    بعضيها به اين دليل كه چون كارها به صورت ماشيني است و به طور خودكار انجام ميشود پس هيچ اشتباهي رخ نميدهد
    در حالي كه اشتباه است
    چون:
    1)اپراتوري كه با آن سيستم كار ميكند يك انسان است و ممكن است اشتباه كند
    2)سازنده آن برنامه و نرم افزار يك انسان است و ممكن است برنامه او در بعضي قسمتها باگ داشته باشد
    3)سيستم عاملي كه برنامه روي آن كار ميكند پر از باگ است(مثلا همين ويندوز XP)
    4)ممكن است در حين اجراي يك سري پارامترها كرنل CPU دچار خطا شود و باز هم سخت افزار ساخته دست انسان است
    5)و...

تازه مباحث مربوط به هكينگ و كركينگ هم به جاي خود

الان شركتهاي بزرگي همچون ياهو و مايكروسافت هم در برنامه هاي خود دچار اشتباه ميشوند چه برسد به نرم افزار و سرورهاي ايرانسل

و السلام

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 حالا درست شد

ايران براي سالم سازي فضاي MMS از چند كشور الگو گيري كرده و آن را عملياتي ميكند
    با اين گفته وفا غفاريان رئيس هيئت مديره شركت مخابرات مشتركان تلفن همراه ميتوانند مطمئن باشند كه در صورت دريافت هر گونه پيام مستهجن و غير اخلاقي از طريق MMS ميتوانند موضوع را پي گيري كنند
    چون تجربه ارسال SMS هاي غير اخلاقي از سوي برخي مشتركان تلفن همراه باعث شده تا اين بار پيش از ارائه اين سرويس مسئولان به فكر مقابله با اين پديده باشند و از امكان ----- MMS سخن گويند
    از اوايل ارديبهشت ماه در پي خبري مبني بر تصويب ----- شدن MMS در ارتباط با پيامهاي غير اخلاقي تلفن همراه توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي در رسانه ها واكنش به اين قضيه شروع شد
    طرح مسائلي چون ضرورت حفظ حريم خصوصي افراد و اين كه كنترل محتواي MMS و SMS جز مصاديق شنود است و تنها بايد با حكم قضايي صورت گيرد
    از يك سو و توجه به امكان فني كنترل محتواي اين پيامها از سوي ديگر از جمله اين واكنشها بود
    طرح اين مسائل تا آنجا پيش رفت كه روز دهم ارديبهشت دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد خبر ----- شدن MMS اطلاعيه اي صادر كرد
    در اين اطلاعيه آمده بود:اين مصوبه در هيئت نظارت بر اجراي مقررات و ضوابط شبكه ها اطلاع رساني رايانه اي و بر اساس درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مطرح شده است
    در جلسه اين هيئت مقرر شد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به منظور جلوگيري از تبادل داده ها و اطلاعات مغاير با قانون شرع و اخلاق عمومي در MMS دستور العمل تهيه سخت افزار و نرم افزار و تجهيزات لازم و ساير ساز و كارهاي مقتضي براي صيانت از فضاي شبكه هاي اطلاع رساني را به شركتهاي طرف قرار داد اعلام تا پس از فراهم آوردن تمهيدات بالا و تاييد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات MMS ايجاد و فعال شود
    اين تصميم به خوبي نشان ميدهد كه تدبير اتخاذ شده ناظر به استفاده نا صحيح از MMS است و به هيچ وجه به مفهوم ايجاد محدوديت براي استفاده مطلوب و مناسب از اين سيستم براي عموم كاربران نيست
    اما گفته هاي اخير وفا غفاريان هم مشخص ميكند كه در اين مرحله تلاش مسئولان مخابرات محدود به كنترل پيامهاي افرادي است كه شاكي خصوصي داشته باشند
    طبعا براي استفاده سالم كاربران از MMS اين فضا بايد كنترل شود
    طرح مخابرات چند بعد دارد
    نخست اين كه اپراتور ارائه كننده اين سرويس مركزي ايجاد كند تا افرادي كه مورد حمله MMS هاي نامطلوب و مستهجن قرار ميگيرند بتوانند با گرفتن يك كد مشخصات فرستنده را براي رسيدگي و پيگيري به آن ارجاع دهند
    معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزوده است:
    بعد ديگر اين است كه اگر مشتركي چندين بار مرتكب چنين خلافي شد در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط MMS او قطع شود و مرحله بعد معرفي فرد متخلف به مراجع قضايي خواهد بود
    به گفته رئيس هيئت مديره شركت مخابرات ايران براي سالم سازي اين فضا از كشورهايي مانند چين و مالزي الگو گيري كرده و آنچه مناسب فرهنگ ايران است انتخاب شده و در حال تبديل به طرحي عملياتي است.
    [

منبع:روزنامه جام جم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

تا ببينيم چي ميشه
    ايران توي -------- بعد از چين دست همه رو از پشت بسته
    امكانات نصفه و نيمه با محدوديت بالا
    آخه اصلا ميشه يه فيلم درست و حسابي با اين Mms ارسال كرد
    تبديلش ميكنه به Gif
    همش زير سر اون زهرس با اون فيلمش
    يكي ديگه كثافت كاري ميكنه ما بايد چوبشو بخوريم...

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

در مورد SMS:
    جناب vahooli مث اين كه شما هم مثل بنده مطالعه نداشتينا!!؟

در مورد MMS:
    نرخ 160 تومن براي هر MMS صحيح نيست
    شما ميتوني امتحان كني
    مثلا شما چندتا كلمه رو تايپ كن به حجم 1 كيلوبايت بعد از طريق MMS ارسالش كن ببين چند تومن ميشه؟
    تقريبا 2 و خورده اي
    و اگه 10 كيلوبايت ارسال كني تقريبا 25 تومن ميشه

وقتي كه شما ميگي هر MMS تا سقف 300 كيلوبايت و 160 تومن
    يعني اين كه مثل SMS چه 1 كاراكتر تايپ كني چه 160 كاراكتر يه مبلغ كم ميشه
    در صورتي كه MMS ايرانسل (مال كشوراي ديگه رو نميدونم) بر اساس حجم پولش رو محاسبه ميكنه
    يعني اگه يه حرف بنويسيم يا يه عكس بفرستيم يا دو تا عكس بفرستيم همه نرخش با هم فرق ميكنه
    چون بستر MMS با GPRS كنترل ميشه

در ضمن شما اين نرخ 160 تومن رو از كجا نوشتي؟؟؟؟؟؟
    نه عزیز اینکه میگن فلان ساعت 12 تومن فلان ساعت 16 تومن چرته.همیشه 16 تومن حساب میشه برا همینم من 16 تومن گفتم.
    بعدشم من نمی دونم سیستم موبایل شما چه جوریه ! اما ما به ازای هر mms 160 تومن میدیم ! خود ایرانسل هم همینا میگه ! حالا این که چقدر در مورد شما و دوستانتون معجزه رخ میده را نمی دونم !
    نرخ 160 تومنم عزیز می تونی بری سایت ایرانسل ببینی !!!!!!!! اگه سایتشا نداری اینم سایتش !!!!!!! بد نیست اگه هر دفعه یه سری بهش بزنی !!!!بهتره یه ذره هم بیشتر چرخ بزنی تو سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by vahooli; 29-05-2007 at 13:00.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

منم همین کار و میخوام بکنم، اما تو سایتش نوشته که فعلاً این امکان نیست و به زودی راه انداری میشه !

جناب Vahooli اطلاعات شما تا چه حد صحت داره ؟
    راستش این اطلاع من مال ماه اسفند که میگفتن این موردا.اما حالا این که الان این کارا میکنن یا مثل همه سرویساشون بزودیه را خبر ندارم.اما راهش همینه یعنی این مقدار باید پول بدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •