با اجازه بزرگترا بله.
درست وارد کردید از اسمش پیداست که باید جایگزین چی بشه تو بازی دو مدل تاکسی هست یکی قدیمی و یکی جدید فکر کنم جایگزین قدیمی می شه .![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
با اجازه بزرگترا بله.
درست وارد کردید از اسمش پیداست که باید جایگزین چی بشه تو بازی دو مدل تاکسی هست یکی قدیمی و یکی جدید فکر کنم جایگزین قدیمی می شه .![]()
خدارو شکر بله رو گفتی مگر نه حیرون میشدم
سلام
کسی به فریاد ما جواب نمی ده .
لطفا ماشین ریو و پلیس 110 رو اگه درست کردید بزارید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه ماشین پیدا کردم که شبیه فولکسه اگه یه کم تغییر توش بدید می شه فولکس خودمون
از این جا دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behdeh3000; 16-03-2008 at 23:06.
بلاخره وقت کردم آپلود کنم ماشین تاکسی رو ببینید حالشو ببرید
این عکسش :
اینم خودش واسه دانلود :
به زودی کارای جدید رو انجام میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mmezrab; 17-03-2008 at 00:32.
سلام
پیکان قشنگی شده
ولی بهتر نبود اون خطهای هاشوری رو برجسته می ساختی؟
چون اونا برجسته هست من می خواستم مثل شما بزارم ولی گفتم اونطوری بهتره (همونطوری که الامن رو پیکانی که گذاشتم هست)ولی مال من همون خطها یک اشکالی داره که دورهاش زائده داره خودت فکر کنم دیدی که دوراشو سفید کردم .می خواستم رو پیکان معمولی هم همون کار رو بکنم ولی پیکان معمولی رنگهاش هی عوض می شه و اون کار شدنی نیست.
فکر کنم باید با روش شما درست کنم!.
او در های جلو که خیلی تابلو شده ،نمیشه که در جلو شیشه داشته باشه در عقب نداشته باشه.!!
ولی خیلی قشنگ شده .شاید بعدا دانلودش کردم.
ای بابا نمیدنم چرا هر وقت پست میدم دو تا میشه (دوقلو پست میده)اینم این بالایی بود اوناشو پاک می کنم بعدن توش چیزی می نویسم
Last edited by majid_sd2009; 17-03-2008 at 11:41.
مجيد جان ، سلام. ميشه اون تاكسي بي سيم خودت رو توي سايتآپلود كني؟آخه اونجا كه هست نميتونم دانلود كنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نكنه.![]()
ايول خيلي باحاله اما يه خط قرمز يا شطرنجي روش ميزاشتي باحال تر بود . همينطور اون باربند رو هم بر ميداشتي . يه سوال : راهي هست كه يه تاكسي به بازي اضافه كنيم ؟ يعني يه ماشين ديگه مثلا peren هم مثل تاكسي ها باهاش بشه تاكسي راني كرد ؟ يعني بجاي دو تا تاكسي يكي ديگم اضفه كنيم ؟بلاخره وقت کردم آپلود کنم ماشین تاکسی رو ببینید حالشو ببرید
این عکسش :
اگه كسي ميدونه كمك كنه ...
كسي جواب منو نداد. اگه كسي فايل هاي txd , dff مود cj_coin_op اگه داره بذاره. خيلي حياتيه.
من ميخواستم txd رو جايگزين كنم اما dff هم پاك شد. حالا هر وقت به يه مغازه وارد ميشم بازي قفل ميشه.
كمك!!!!!!!!!!!!!![]()
شاید هیچکس فایل دستنخورده را ندارد تنها کسی که اینجا از همه فایلها بکاپ داشت من بودم (به احتمال 77.77%) که منم دیگه gta بازی نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)