تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 286 از 983 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

پروفشنال mohammadgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    اصلا تو consol دستور bot_add رو نمی شناسه.
    نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکی راهنمایی کنه.
    دوست عزیز تو پتچ که نمی شه bot ساخت

داره خودمونی میشه peace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یه کانتر 1.19 داشتم و پچ 1.29 رو دانلود کردم و ریختم روش ... وقتی تو گیم نت سرور میشم هیچ کس دیگه ای نمی تونه به من join شه . (کانتر همه سیستم ها همینه) invalid cd key میده ... یه فایل رجیستری واسه 1.19 داشتم به اسم regserial که اونم مشکلم رو حل نکرد ... با notepad که دیدم سریال داخل اون فایل رجیستری این بود
    "ValveKey"="5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY"
    تو خود رجیستری هم دنبال valvekey گشتم نه با تغییرش نه با پاک کردنش مشکل حل نشد . وقتی پاکش می کردم موقع اجرای بازی سریال می خواست که من همش رو A زدم ، تو بازی رفت ولی بازم همون مشکل بود .

الان هم این فایلی که شما با اسم fix invalid cd key گذاشتید رو دانلود کردم و دقیقا همون فایل رجیستری که خودم داشتم ...

در ضمن CS 1.19 هم که دارم رو سرور لگ می زنه یا اینکه با سرعت راه میره کاراکتر

خواهشا کمک کنید ، واقعا کارم گیره ...
    ممنون
    بچه ها مشکل من حل نشد ومجبور شدم 1.19 نصب کنم ولی مشکل اینه که سرعت بازی زیاد میشه وقتی رو شبکه بازی می کنیم . چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
    ممنون

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

دوستان عزيز لينك دانلود بهترين پچ براي كانتر 1.6 را كه خودتون ازش استفاده ميكنيد را برام بزاريد ممنون ميشم .

راستي لينك دانلود كانتر 1.6 را بزاريد ...سر يه اشتباه بچه گانه كه از خودم سر زد هر چي پچ و غيره واسه كانتر دانلود كرده بودم به باد رفت حالا دوباره بايد از اول اين همه دانلود كنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

راستي دوستان من يه هك واسه sxe 3.9 پيدا كردم اگه خواستين براتون بزارم خودم امتحان كردم كار ميكنه aim,crosshire و غيره داره ....

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نيكي و پرسش
    بذار كه من ميخوام برا بازي آنلاين
    طرز كارش هم بگو
    پچ هم از gamezone.ir بگير

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

دوست عزيز منم ميدونم gamezone داره ولي براي من بالا نمياد ارور ميده سايتش.... از سايت ديگه اي برام لينك بزارين ممنون ميشم .

در مورد هك sxe 3.9
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دانلود از لينك بالا [Valve] Petroleum for sXe را اجرا كن بعدش اينا رو تايپ كن CS 1.6 DIR = ExGame.org

STEAM DIR = the best community وقتي اينا رو جاي خالي تايپ كردي دكمه ي play را فعلا نميزني اول sxe 3.9

را اجرا كن بعدش cs1.6.exe را اجرا كن بعدش وارد ويندوز شو حالا دكمه ي play را بزن بعدش وارد server شو

حالشو ببر ......وارد بازي شدي بايد همون اول دكمه insert را بزن تنظيم كن بعدش بازي كن .

نكته : در مورد aim بهت بگم كه فقط auto aim را بزن اگر shoot & aim را بزني هدف قاطي ميكنه امتحان كردم .

راستي با دكمه جلو فعال ميشه هكش قاطي نكني . اگر num lock را off كني با numpad 6 هم ميتوني كار كني .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

دوستان عزيز يكي هم به داد ما برسه چرا كانتر بازي ميكنم اين همه حساب دانلودم ميره بالا من 128 با ترافيك 2 گيگ دارم . براي همين سريع تموم ميشه بعدش بايد بشينم سماغ بمكم ........

كسي نيست يه ترفندي ...برنامه اي .... چيزي بلد باشه اين مشكل حل بشه .

پروفشنال mohammadgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال فنی دارم
    می خوام بدونم چه طوری می شه record گرفتن از بازی رو قفل کرد که کسی نتونه با سیستم از بازی record بگیره ؟

داره خودمونی میشه hamid7stick's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

2 counter strike condition zero

salam jone bache hatun yeki javab bede man tomor maghzi gereftam az baz to in bazi to marhalae morocade assults baraye koshtane VIP ke poshte ye shishe zede golole ba hefaz hast to un mohavate dore khodam charkhidam 1haftast man dore khodam unja micharkham yeki bege akhe man chekar konam

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

salam jone bache hatun yeki javab bede man tomor maghzi gereftam az baz to in bazi to marhalae morocade assults baraye koshtane VIP ke poshte ye shishe zede golole ba hefaz hast to un mohavate dore khodam charkhidam 1haftast man dore khodam unja micharkham yeki bege akhe man chekar konam
    دوست عزیز ؛
    اول از همه لطف کن فارسی تایپ کن (‌ جز قوانین هست )
    دوم اینکه شما برای اینکه اونو بکشید باید نارنجک انفجاری داشته باشید . اگه ندارید یکمی اونورتر ( سمت چپ پنجره ) بعد که گرفتی باید بندازیش اونجایی که VIP هست . حالا چطوری : یه قسمتی از شیشه ای که جلوی VIP هست شکسته . میتونی نارنجک رو از اونجا پرت کنی تو . بعد که پرت کنی میمیره . بعد سمت چپتو بگیر و ....
    اگه باز هم سئوالی بود در خدمتیم .
    سلام
    یه سوال فنی دارم
    می خوام بدونم چه طوری می شه record گرفتن از بازی رو قفل کرد که کسی نتونه با سیستم از بازی record بگیره ؟
    آقا محمد عزیز شرمنده من جواب این سئوالتونو نمیدونم .
    منظورتون اینه که توی یه سرور که چند نفر بهش متصل هستند نتونند Demo ذخیره کنند ؟
    دوستان عزيز يكي هم به داد ما برسه چرا كانتر بازي ميكنم اين همه حساب دانلودم ميره بالا من 128 با ترافيك 2 گيگ دارم . براي همين سريع تموم ميشه بعدش بايد بشينم سماغ بمكم ........

كسي نيست يه ترفندي ...برنامه اي .... چيزي بلد باشه اين مشكل حل بشه .
    دوست عزیز شما حتما یه برنامه ای نصب کردی که سرعتتو گرفته .
    صفحه ی قبل رو نگاه کن . من یه سری توضیحات واسه اون دوستمون گذاشتم که شاید به کار شما بیاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •