دوست عزیز تو پتچ که نمی شه bot ساخت
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوست عزیز تو پتچ که نمی شه bot ساخت
بچه ها مشکل من حل نشد ومجبور شدم 1.19 نصب کنم ولی مشکل اینه که سرعت بازی زیاد میشه وقتی رو شبکه بازی می کنیم . چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنون
دوستان عزيز لينك دانلود بهترين پچ براي كانتر 1.6 را كه خودتون ازش استفاده ميكنيد را برام بزاريد ممنون ميشم .
راستي لينك دانلود كانتر 1.6 را بزاريد ...سر يه اشتباه بچه گانه كه از خودم سر زد هر چي پچ و غيره واسه كانتر دانلود كرده بودم به باد رفت حالا دوباره بايد از اول اين همه دانلود كنم .
راستي دوستان من يه هك واسه sxe 3.9 پيدا كردم اگه خواستين براتون بزارم خودم امتحان كردم كار ميكنه aim,crosshire و غيره داره ....
نيكي و پرسش
بذار كه من ميخوام برا بازي آنلاين
طرز كارش هم بگو
پچ هم از gamezone.ir بگير
دوست عزيز منم ميدونم gamezone داره ولي براي من بالا نمياد ارور ميده سايتش.... از سايت ديگه اي برام لينك بزارين ممنون ميشم .
در مورد هك sxe 3.9
بعد از دانلود از لينك بالا [Valve] Petroleum for sXe را اجرا كن بعدش اينا رو تايپ كن CS 1.6 DIR = ExGame.orgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
STEAM DIR = the best community وقتي اينا رو جاي خالي تايپ كردي دكمه ي play را فعلا نميزني اول sxe 3.9
را اجرا كن بعدش cs1.6.exe را اجرا كن بعدش وارد ويندوز شو حالا دكمه ي play را بزن بعدش وارد server شو
حالشو ببر ......وارد بازي شدي بايد همون اول دكمه insert را بزن تنظيم كن بعدش بازي كن .
نكته : در مورد aim بهت بگم كه فقط auto aim را بزن اگر shoot & aim را بزني هدف قاطي ميكنه امتحان كردم .
راستي با دكمه جلو فعال ميشه هكش قاطي نكني . اگر num lock را off كني با numpad 6 هم ميتوني كار كني .
دوستان عزيز يكي هم به داد ما برسه چرا كانتر بازي ميكنم اين همه حساب دانلودم ميره بالا من 128 با ترافيك 2 گيگ دارم . براي همين سريع تموم ميشه بعدش بايد بشينم سماغ بمكم ........
كسي نيست يه ترفندي ...برنامه اي .... چيزي بلد باشه اين مشكل حل بشه .
سلام
یه سوال فنی دارم
می خوام بدونم چه طوری می شه record گرفتن از بازی رو قفل کرد که کسی نتونه با سیستم از بازی record بگیره ؟
salam jone bache hatun yeki javab bede man tomor maghzi gereftam az baz to in bazi to marhalae morocade assults baraye koshtane VIP ke poshte ye shishe zede golole ba hefaz hast to un mohavate dore khodam charkhidam 1haftast man dore khodam unja micharkham yeki bege akhe man chekar konam
دوست عزیز ؛salam jone bache hatun yeki javab bede man tomor maghzi gereftam az baz to in bazi to marhalae morocade assults baraye koshtane VIP ke poshte ye shishe zede golole ba hefaz hast to un mohavate dore khodam charkhidam 1haftast man dore khodam unja micharkham yeki bege akhe man chekar konam
اول از همه لطف کن فارسی تایپ کن ( جز قوانین هست )
دوم اینکه شما برای اینکه اونو بکشید باید نارنجک انفجاری داشته باشید . اگه ندارید یکمی اونورتر ( سمت چپ پنجره ) بعد که گرفتی باید بندازیش اونجایی که VIP هست . حالا چطوری : یه قسمتی از شیشه ای که جلوی VIP هست شکسته . میتونی نارنجک رو از اونجا پرت کنی تو . بعد که پرت کنی میمیره . بعد سمت چپتو بگیر و ....
اگه باز هم سئوالی بود در خدمتیم .
آقا محمد عزیز شرمنده من جواب این سئوالتونو نمیدونم .سلام
یه سوال فنی دارم
می خوام بدونم چه طوری می شه record گرفتن از بازی رو قفل کرد که کسی نتونه با سیستم از بازی record بگیره ؟
منظورتون اینه که توی یه سرور که چند نفر بهش متصل هستند نتونند Demo ذخیره کنند ؟
دوست عزیز شما حتما یه برنامه ای نصب کردی که سرعتتو گرفته .دوستان عزيز يكي هم به داد ما برسه چرا كانتر بازي ميكنم اين همه حساب دانلودم ميره بالا من 128 با ترافيك 2 گيگ دارم . براي همين سريع تموم ميشه بعدش بايد بشينم سماغ بمكم ........
كسي نيست يه ترفندي ...برنامه اي .... چيزي بلد باشه اين مشكل حل بشه .
صفحه ی قبل رو نگاه کن . من یه سری توضیحات واسه اون دوستمون گذاشتم که شاید به کار شما بیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)