تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 376 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا تورنت چرا اینطوریه؟تا به حال 2 بار زور زدم دو تا فیلم رو گرفتم با حجم حدود 800 میگ.زمان فیلم را میزنه مثلاً یک ساعت و نیم اما وقتی میذارم فیلم اجرا بشه 20 ثانیه بیشتر نیست...اینها fake هستند؟قبل از دانلود چطور متوجه بشیم؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا تورنت چرا اینطوریه؟تا به حال 2 بار زور زدم دو تا فیلم رو گرفتم با حجم حدود 800 میگ.زمان فیلم را میزنه مثلاً یک ساعت و نیم اما وقتی میذارم فیلم اجرا بشه 20 ثانیه بیشتر نیست...اینها fake هستند؟قبل از دانلود چطور متوجه بشیم؟
    با یکی دو پلیر دیگر چک کن اگر درست پخش نکرد یعنی فیک است.
    فیک بودن رو باید بر اساس زمان ارائه نسخه اصلی و کامنت هایی که گذاشتن و شخص اپلود کننده بفهمی ....بیشتر موارد فایل های zip شده در تورنت که چند ده بخشی شدن هم احتمال داره فیک باشن ( نسخه کامل نمی پیچم چون یکی دوم مورد برای خودم رخ داده که این مدل فایل ها درست بودن )

3. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید من بازم سوال دارم.نوب بودن در تورنت همینه دیگه...
    سایت فارسی و انگلیسی می خواستم که لینکهای معتبر تورنت را همراه با توضیح داشته باشه.(فیلم-بازی-نرم افزار)

خداوکیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    متشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید من بازم سوال دارم.نوب بودن در تورنت همینه دیگه...
    سایت فارسی و انگلیسی می خواستم که لینکهای معتبر تورنت را همراه با توضیح داشته باشه.(فیلم-بازی-نرم افزار)

خداوکیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    متشکر
    نظر شخصی من بهتره خودت رو به یک سایت محدود نکن اتفاق می افته که تو یک سایت دیگر یک تورنت با اپدیت جدیدتر یا وضعیت بهتر پیدا بشه.
    این نوب رو هم نفهمیدم چیه....اینگلیسی اش رو می زاری.

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر شخصی من بهتره خودت رو به یک سایت محدود نکن اتفاق می افته که تو یک سایت دیگر یک تورنت با اپدیت جدیدتر یا وضعیت بهتر پیدا بشه.
    این نوب رو هم نفهمیدم چیه....اینگلیسی اش رو می زاری.
    ببخشید من درست تلفظ نکردم منظورم همون newbie بود.یعنی تازه کار یا یه جورایی اسپمر
    متشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید من درست تلفظ نکردم منظورم همون newbie بود.یعنی تازه کار یا یه جورایی اسپمر
    متشکر
    ربطی به هم نداره.
    این درجات یوزر ها تو سایت هاست که از این نامگذاری ها استفاده می کنن ( و بعضی سایت های فری هم که بدون ثبت یوزر هم تورنت ثبت می کنن )
    فیک به اینگلیسی میشه fake که ربطی به یوزر نداره و به فایل می گن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

تورنت بازان حرفه ای، اگه کسی دلش خواست و عین من از کیفیت شبانه و اینکه فقط شب میشه دانلود کرد ناراضیه، میتونم با یه نفر دیگه توی سروری با پورت 1Gbps و رم یه گیگ و هارد 130 با سی پی یو دو هسته ای اینتل زایان و پهنای باند ماهی 2 ترابایت و فقط برای مقاصد دانلود و شخصی، شریک بشم...

سرعت دانلود از لینک مستقیم و سرور خوبی مثل مایکروسافت 60-70 مگابایت برثانیه ـس (حداقل 10-20) و تورنت بسته به وضعیت تورنت، متغییره... سرعت بسیار بالاتر از چیزیه که SpeedTest.net میکشه...

من خودم به شخصه واقعاً از کیفیت بد اینترنتای شبانه خسته شدم به خاطر همین با رفیقم رفتیم سراغ سرور و بعد مدت ها به یه سرور عالی رسیدیم... وقتی کیفیت و پینگ شبانه ها به شدت بالا میره، تورنت عین خر جون میکنه بازم سرعتش به حداکثر نمیرسه... ولی وقتی تورنتو به لینک مستقیم تبدیل کنی میتونی از تمام سرعت استفاده کنی برای دانلود تو کامپیوترت تا پوز شرکت اینترنت زده بشه...

اگه کسی خواست همراه بشه میتونه با ماهی 10 تومن بیاد (یه نفر)... 
    Last edited by Cleeev; 21-04-2010 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تورنت بازان حرفه ای، اگه کسی دلش خواست و عین من از کیفیت شبانه و اینکه فقط شب میشه دانلود کرد ناراضیه، میتونم با یه نفر دیگه توی سروری با پورت 1Gbps و رم یه گیگ و هارد 130 با سی پی یو دو هسته ای اینتل زایان و پهنای باند ماهی 2 ترابایت و فقط برای مقاصد دانلود و شخصی، شریک بشم...

سرعت دانلود از لینک مستقیم و سرور خوبی مثل مایکروسافت 60-70 مگابایت برثانیه ـس (حداقل 10-20) و تورنت بسته به وضعیت تورنت، متغییره... سرعت بسیار بالاتر از چیزیه که SpeedTest.net میکشه...

من خودم به شخصه واقعاً از کیفیت بد اینترنتای شبانه خسته شدم به خاطر همین با رفیقم رفتیم سراغ سرور و بعد مدت ها به یه سرور عالی رسیدیم... وقتی کیفیت و پینگ شبانه ها به شدت بالا میره، تورنت عین خر جون میکنه بازم سرعتش به حداکثر نمیرسه... ولی وقتی تورنتو به لینک مستقیم تبدیل کنی میتونی از تمام سرعت استفاده کنی برای دانلود تو کامپیوترت تا پوز شرکت اینترنت زده بشه...

اگه کسی خواست همراه بشه میتونه با ماهی 10 تومن بیاد (یه نفر)...
    کلاً اینهایی که گفتی یعنی چی؟من هیچی نفهمیدم.فقط اینو میدونم سرعتم خوبه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

کلاً اینهایی که گفتی یعنی چی؟من هیچی نفهمیدم.فقط اینو میدونم سرعتم خوبه
    این دوست عزیزمون دنبال یه شریک میگردن که یه سرور اجاره کنن، تورنتها رو بریزن توش و از سرور به طور مستقیم فایلها رو دانلود کنن.

12. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من يه مشكلي برام پيش اومده با Bitcomet :
    چند روز پيش وقتي سيستمم روشن شد ديدم bitcomet موقع بالا اومدن يه پيغامي داد كه بهش توجه نكردم. بعدش ديدم تو ليست فايل هاي در حال دانلودم هيچ چيزي وجود نداره در حاليكه من يه فيلم 3 گيگاباتي رو تا 90 درصد دانلود كرده بودم و البته چند فايل باارزش ديگه اونها هم سرجمع تقريباً همينقدر ميشد.

الآن روي هارد من اون فايل ها رو دارم ولي در ليست تورنت هاي در حال فعاليت چيزي نميبينم. آيا راهي وجود داره كه بشه توليست بيارمشون و دانلودشونو ادامه بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •