مبین نت مودمی که طرح های سایت خو.دش ثبت نام میکنیم چی هست؟
چون دیجی کالا همین سرویسشون رو روی چندتا مودم مختلف میفروشه
میخواستم تفاوت این موضوع رو بدونم
مبین نت مودمی که طرح های سایت خو.دش ثبت نام میکنیم چی هست؟
چون دیجی کالا همین سرویسشون رو روی چندتا مودم مختلف میفروشه
میخواستم تفاوت این موضوع رو بدونم
فرقی نمیکنه
مبین نت دو نوع مودم داره جیبی و ثابت
تنها تفاوت که میشه اشاره کرد در دی جی کالا میتونید نوع مودم رو خودتون انتخاب کنید ولی در مبین نت طبق گفته پشتیبان مودم بصورت موجودی انبار تخصیص داده میشه که خوب فرمالیته هست چون زمانی که نمایندگی مبین نت شهرتون برای نصب باهاتون تماس میگیره میتونید نوع مودم رو مشخص یا سوال کنید
البته بهره سرویس مبین نت رو از طریق سایت یا نمایندگی مجاز تهییه کنید چون خیلی روی محل نصب مودم الکی حساس هستند و ممکنه بعدا به مشکل بخورید
نکته مهم زمانی که از طریق نمایندگی اقدام بخرید کنید تا زمان حضور نصاب در محل و تست حداقل سرعت دریافتی و پایداری هیچ هزینه پرداخت نمیکنید و بعد از گذر موفق از این مراحل هزینه رو پرداخت میکنید و اینکه اکانت مدیریت حساب از طریق نصاب فعال و به شما ارایه میشه
Last edited by saeexx; 13-02-2019 at 12:22.
شرکت ارتباطات مبیننت همزمان با توقف ارائه خدمات وایمکس و بهرهبرداری از اینترنت نسل جدید TD-LTE، شــرایط ویژهای بـرای تعویض مودم وایمکس در نظر گرفته است.
شرایط ارتقا به TD-LTE
(ویژه مشترکین با مودم وایمکس فعال)
- تعویض مودم وایمکس با مودم نسل جدید TD-LTE
- ارائه سیم کارت نسل جدید TD-LTE با اینترنت پرسرعت تا 40Mbps
- نصب و راهاندازی رایگان
Click here to view the original image of 1017x668px.
دوستان بعد از تهدیدات تلفنی که چند وقت پیش کرده بودن و گفته بودن یا تمدید کنید یا مودم و پس میگیریم ، سر وقت کسی هم اومدن کرم بریزن ؟ مثلا سیم کارتش و غیر فعال کنن یا ... ؟
دوست عزیز زوری که نمیتونن بگیرن نهایت همون سیمکارت رو غیر فعال میکنن
اگه واقا استفاده ای ندارین خوب پس بدین پولتونو بگیرین
مبین نت هم مثل ایرانسل نیست بتونید سیم کارت رو جدا تهیه کنین
حتی ممکنه مک ادرس مودم رو فیلتر کنن و هیچ وقت نتونین تو شبکه ازش استفاده کنین
البته من نظمو گفتم خودتون مختارید
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه میخام مبین نت بگیرم چون خطم خرابه و ایرانسلم سرعتش تو خیابونمون افتضاحه فقط مبین نت میتونم بگیرم .بی زحمت هر کی وارده به سوالاتم جواب بده
1-برای خرید مبین نت حتما باید بیان تست کنن ؟ اگه مطمِن باشیم انتن میده قبول میکنن که حضورا بریم نمایندگی مودم رو بخریم و استفاده کنیم یا حتما باید کارشناس بیاد تو محل ؟اجباریه ؟
2-مودم ها قیمتشون یکیه ؟ مثلا قیمت مودم لیوانی یا 3000 با b612 رو همه رو به یه قیمت میدن به مشتری ؟
3-من اوایل که ایرانول گرفته بودم پینگش زیر 100 بود ولی الان بالای 130 شده .ایا مبین نت هم همینطوره یا پینگش همیشه زیر 100 ؟منظورم اینه که توی تمام شهر ها پینگش از خارج یکیه یا مثل ایرانسل متفاوته ؟
4-من که ماهی 200 گیگ مصرفمه ترافیک مازاد برام گرون درمیاد .میشه یه سرویس یک ماهه 100 گیگ بخرم و وقتی حجمم تموم شد باقیمانده ی روزهای سرویسم رو بسوزونم و مجددا همین طرح رو بخرم که برام به صرفه باشه ؟
دمتون گرم
Last edited by morteza_mombeini; 14-02-2019 at 20:11.
1بله حضوری هم برید نصاب میاد وتحویل میده
2قیمتهاشون فرق میکنه
3پینگ چی گرفته بودید زیر 100بود الان پینگ 4.2.2.4 از 100تا 130هست و منطقه های هر استان و ایپی که میگیری فرق میکنه
4شما میتونی در هر لحظه بسته بخری نیازی به سوزوندن روزهای باقیمانده نیست
و در اخر هم بگم طرح اولیه که میدن فقط یکبار هست و طرح های داخل پنلتون روباید بخرید
حدودا 10،11 ماهی استفاده نکرده بودم تا اینکه زنگ زدن گفتن ازتون 120 تومن میخریم منم شرشو کم کردم همون زمان. ولی پنلم با وجود اینکه مودم نداشتم همچنان فعال بود تا اینکه دقیقا یک سال از آخرین تمدیدم گذشت و پنلم همون تاریخ تمدید بسته شد
بله همون منظورمه ، اخه تستهايي كه توي فروم بود اكثرا دور و بر ٩٠ بودن ، پينگش از ايرانسل پايينتره يعني؟
١-يعني هيچ راهي نيست كه نصاب نياد و بدون تست مودم بخريم؟
٢-خوب الان من ميخام بخرم چه جوري بايد بفهمم قيمت مودم هاي موجود چقدره و اون بسته اي كه ميخرم پولش رو بابت كدوم مودم ميدم ؟چون من سه نمونه مودم ديدم يكي ليواني و يكي همون كه مربعه و يكي هم b612
٤-پس حجم بسته كه تموم بشه سرويس هم منقضي ميشه همون لحظه مثل ايرانسل؟ فك نكنم ، اگه اينطوري باشه پس ترافيك مازاد رو بابت كدوم سرويس ميفروشه؟ لابد سرويس فعال ميمونه كه بعد از مصرف حجم خود سرويس بتوني ترافيك بخري،
اگه بدون حضور نصاب مودمبخیرن به مشکل میخورین
۱. اگه توی مکان مورد نظر انتن نداشته باشید پول اضاف هزینه کردید و مودم روی دستتون میمونه و از پشتیبانی خبری نیست یا کیفیت اینترنت پایین باشه سرویس ۳۶۰ نمیتونید فعال کنید
و مهمترین بخش فعال سازی سیم کارت و پنل کاربری هست که کار نصاب هست
۲. مودم ها همه به یک قیمت هستند و هزینه روی بسته اغازین محاسبه شده و دقیق مشخص نیست و نوع مودم با توجه به موجودی انبار مشخص میشه ولی خب میتونید با نصاب هماهنگ کنید مدل رو
یکی از دوستان میگفت مودم مبین نت بصورت امانی داده میشه و هزینه کمی گرفته میشه که میتونه دلیل تهدید مبین نت برای شارژ مجدد یا فروش مودم برای مشترکین غیر فعال باشه باشه
مودم جیبی از بقیه مودم ها گرونتر هست
۴. با اتمام حجم بسته میتونید تا پایان مدت زمان بسته ترافیک اضافه یا گیگ پک بخرید
۳. ؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)