سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : مسابقات ليگ برتر در پنج دوره برگزار شده است، سال اول پرسپوليس سال دوم سپاهان و سال چهارم فولاد بدون هيچ حرف و حديثي قهرمان شدند اما تا يكي از تيم هاي ليگ برتر(؟) در كورس قهرماني قرار مي گيرد حرف و حديث ها آغاز مي شود. امير قلعه نويي ، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اعلام اين مطلب اظهار داشت : مردم ما به خوبي واقعيت ها را متوجه مي شوند و مي دانند كه اين دست و پاهاي آخر است اما بايد بگويم كه استقلال فارغ از تمام اين مسايل تنها به فوتبال فكر مي كند و آخرتمان را نمي فروشيم.
وي افزود: جاي شرم و تاسف دارد كه در فوتبال ما موضوعاتي همچون تباني استقلال و ذوب آهن مطرح مي شود ما اگر اين فصل قهرمان شويم نماز شكر مي خوانيم و اگر هم قهرمان نشديم حتما قسمت و تقدير ما اين بوده و اعتراضي نمي كنيم.
قلعه نويي ادامه داد: اگر استقلال هم اكنون در اين جايگاه قرار گرفته حاصل برنامه ريزي سه ساله است ، زماني كه به استقلال آمدم برنامه سه ساله اي را در چهار محور طراحي كرده و اهدافي را نيز براي استقلال ترسيم كرديم ،ما مي توانستيم در همان سال اول به قهرماني برسيم اما مسايل پشت پرده باعث شد كه قهرماني را از دست دهيم ، مسلما امسال تيم استقلال كامل تر شده و خود من هم پخته تر از گذشته شده ام ما در حال حاضر فقط به ذوب آهن فكر مي كنيم و همان طور كه گفتم هر بازي براي ما حكم فينال را دارد.
سرمربي استقلال با رد شايعات مطرح شده در خصوص تباني استقلال با ذوب آهن خاطر نشان كرد: ما اگر دنبال اين حرف ها بوديم همان سال كه با استقلال اهواز بازي داشتيم تباني مي كرديم ، استقلال اهواز تيم سابق من بود و ما رابطه خوبي با هم داشتيم اما استقلال از همان ابتدا به دنبال اين حرف ها نبوده و نخواهد بود.