40درصد تخفیف برای بسته 20 گیگابایتی ؟
40درصد تخفیف برای بسته 20 گیگابایتی ؟
سرویس نامحدود شاتل باید اسمش عوض کنن
نامحدود محدود!
آسیا تک یا صبا نت شبانه رایگان دارن
من آسیا تک دارم
با سرعت 4 مگ
سرعت دانلودم معمولا450 کیلوبایت در ثانیه هست
سلام دوستان روی این جشنواره شاتل(10 گیگ 18 تومن) هم میشه با پرداخت ماهی 5250 شبانه رایگان داشت؟ از اونجایی که سرعت طرحش 4 مگ هست با این سرویس ماهی حدود چند گیگ میشه شبانه رایگان دانلود کرد؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام بچه ها من مشهد هستم آسیاتک داشتم امروز زنگ زدم شاتل میخوام شاتل بردارم بخاطر دانلود شبانه چون دانلود شبانه آسیاتک گرون هست حالا راهنمایی میکنید بچه های شاتلی منو که خوبه شاتل؟دانلود شبانش چطوره؟اپراتورش بهم گفت با ۱۲۸ شبانه حداقل ۳۰۰ کیلو خودش دان میکنه. لطفا راهنمایی کنید ممنونم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
منم پشتیبانی پرسیدم دقیقا همین جواب داد ولی شاتل مسلما محدود میکنه و این شکی توش نیست مهم اینه که تا چند گیگ؟!؟
اگه تا 60 گیگ محدود نکنه من 100 درصد میام سمت شاتل ولی بعید میدونم برای 128 تا 60 گیگ باشه!
در کل برای شبانه فقط اسیاتک هست ! اونم کیفیتش تعریفی نداره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
شاتل 128 نا محدود رو چند گیگ دانلود محدود میکنه ؟
و بعد از محدیدیت سرعت دانلود چقدر میشه ؟
و ایا میشه این محدیدیت رو دور زد ؟
بستگی به شانستون دارد من یه ماه تا 60 گیگ با ارت1 دانلود کردم.
بعد محدود شدن میاد روی 7/8kb
دوستان من به خاطر بازی انلاین و قطعی نداشتن و پینگ خوب میخوام بیام شاتل . منتهی تا حدی هم دانلود شبانه دارم . تقریبا شبی 1 تا 1.5 گیگ.
حالا به نظرتون چه سرویسی خوبه واسم . همه سرویسهای شاتل سرویس گیم رو میشه روش فعال کرد ؟
- - - Updated - - -
دوستان من به خاطر بازی انلاین و قطعی نداشتن و پینگ خوب میخوام بیام شاتل . منتهی تا حدی هم دانلود شبانه دارم . تقریبا شبی 1 تا 1.5 گیگ.
حالا به نظرتون چه سرویسی خوبه واسم . همه سرویسهای شاتل سرویس گیم رو میشه روش فعال کرد ؟
توی شهر ما که پارس آنلاین و شاتل فقط سرویس های 1 ساله ارائه میدن به کاربران جدید.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)