ایول عجب پینگی
به قول معروف دیگه دیگه
سرعتم با گوشی تا 20 مگابیت بوده ولی این منطقه که تست کردم یه ذره شلوغ بود و سرعت از اون بالاتر نرف
گوشی هم LG Prada3
ایول عجب پینگی
به قول معروف دیگه دیگه
سرعتم با گوشی تا 20 مگابیت بوده ولی این منطقه که تست کردم یه ذره شلوغ بود و سرعت از اون بالاتر نرف
گوشی هم LG Prada3
حسین این قضیه 4G چیه?
من گوشیم نسل 4 هم ساپورت میکنه ولی هیچ جا کانکت نمیشه!حتی اومدم محله شما هم تست کردم اصلا به ال تی ای کانکت نشد!
نکنه باید سیمکارتمو عوض کنم یکی تازه بگیرم از ایرانسل?
آقا رضا شما هم لطف کن بگو تبریز کدوم منطقه سایتاش 4G داره و چطوری باید استفاده کرد?
قضیه خاصی نداره
من یه بار فقط به 4G وصل شدم و او نهم همون روز های اولی بود که 4G رو داشتن تست میکردن و بعد اون هم چون گوشی خودم نسل 4 نداره دیگه تست نکردم
ولی همون اوایل من هم میزدم و رجیستر نمیشد ولی یه بار دیدم که خود به خود گوشی رفته رو 4G و من هم تست کردم 33 مگابیت پهنای باند داد
راستی من سیم کارتم رو تقریبا 1 ماه پیش تعویض کردم و سیم کارت جدید نانو گرفتم از همون دفتر ایرانسل![]()
من 3g ایرانسل رو پیدا میکنم اما اجازه نمیده بهش وصل بشم.کاریش میشه کرد؟
اصلا چرا وصل نمیشه؟
Last edited by mohammad_87; 02-09-2014 at 23:01.
من که تا حالا 4جی ندیدم تا اینکه ریجستر بشه نشه!ولی 90% احتمال میدم باید سیمکارت جدید بگیرم.
اطلاع نداری کجا ها 4 جی داره?
بازم تو سرچ گوشیت شبکه 4جیو پیدا میکنه?
من 4G رو تو خیلی از جاهای شهر پیدا میکردم
تو کل عباسی که نسل 4 بود و چایکنار و اول سیلاب و بازار و میدان نماز و شهناز و کمربندی میانی و ...
رشت . خ استقامت
![]()
گوشی من با رایتل هم 3G نشون می داد و هم H
فکر کنم فرق دارن
بعد از ظهر پارک شهر بودم رو H+ بود اما گوگل رو باز نمیکرد...شما با سرعت دانلود تست کردی؟)
الانم میتونی پیدا کنی?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)