شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه![]()
شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه![]()
X mod ندارم اصن
برای بقیه هم کلنیا هم که بعد از دسترس خارج شدن بازی اتک وار زدن هم اینجوریه![]()
این یکی چی شد؟!
راه افتاد؟!
من هنوز منتظرم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده...
جز از شما از هیچ جای دیگه ای نشنیدم...
کسی میدونه واقعیه یا نه؟!
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
برای ما هم اتفاق افتاد !
راستش به نظر من بعید نیست که این ویژگی(همین پاک نشدن سرباز ها) از این به بعد برای همیشه به بازی اضافه بشه ، اگه دقت کرده باشین دنیای وار یه دنیای جداگانه هست ، اتکی که بهمون میزنن از منابعمون کم نمیکنه سربازایی که برای دفاع داخل کلن کستل گذاشتیم با اتکی که بهمون میخوره اگر بمیرن هم باز برای اتک های بعدی که بهمون میخوره هستن حالا از این به بعد سربازایی هم که برای نبرد داخل این دنیای مجازی میبریم بعد از اتک زدن هم قابل استفاده هستن
اگه برای همیشه همین طور بشه خیلی عالی میشهما همیشه وار ها رو وسط روز استارت میکردیم که بچه ها یک اتکشون رو یک روز بزنن و بعدی رو روز دیگه ولی از این به بعد همه اتک هامون رو توی یک روز میتونیم بزنیم !
ولی در کل هنوز هم باگ ها زیادن با این حال که همین دیروز دو سه بار سرور بازی از دسترس خارج شد و در دست تعمیر بود
. . . . . . . . .
یک سوال داشتم از دوستان با تجربه
ما یک کلن کوچیک داریم با دو تا تون 8 تقریبا فول (غیر از دیوار ) و یک تون 6 و 5 و چند تا 4 و یه عالمه اکانت لول 7 یا 8 () همیشه وار 15 نفره میزنیم و خیلی حریف های خوبی برامون میفته یا تون 9ـی که همه چیزش غیر از تون هالش در حد تون 5 هست
یا سه چهار نفر بالایی تون هشت ضعیف ، بعضی وقتام سخت میشه یهو..... معمولا وارها رو با اختلاف زیاد و با 45 یا 44 و این حدود ستاره میبریم(اکانت های پایینی هم همه آشنان و هماهنگیم با هم، بالون 5 یا هوگ 4 میدیم بهشون میترکونن !)
میخواستم بدونم در کل چه عواملی باعث میشه حریفای متعادل رو به روی آدم قرار بگیره ؟ که بشه حداکثر ستاره رو گرفت ؟
فکر میکنم این برای کریسمس باشه نه الآن احتمالا اگه بخواد اتفاقی رخ بده یکی دو هفته دیگه معلوم میشه !
مثلی که افتاده برای هفته اینده
دیروز با فاصله خیلی کمی بازی به بریک رفت و این باگ مربوط به باقی موندن سربازها بعد از اتک وار رفع شد!!
خیلی جالبه باگ هایی که بنوعی به نفعشون هست چن هفته هم بگذره اصلاحش نمیکنن و راه حل موقتی اریه میدن تو فرومشون که اگه جم بزنین و باراکس یا ایکس بو در حال ارتقا رو سریع تموم کنین ارتقاعش رو مشکل حل میشه !!!جم برنیم که به نفع شماست که!!!!
در حالی که هنوز مشکل دونات وار کرش و خیلی مشکلات ریزو درشت دیگه رو حل نکردن دلیلشون هم اینه که میخوایم همه رو با هم حل کنیم!اگه راس میگین باقی موندن سربازها بعد اتک وار رو هم میذاشتین با بقیه حل میکردین دیگه!!!
درسته تجریم در حد سایر دوستان نیست ولی در مورد سوالتون :
بطور کلی قدرت حریف مقابل در وار با توجه به سطح دفعاعیات شما و دیوارهاتون تعیین میشه و تاون هال کمترین میزان نقش رو داره،همونطور که گفتین ممکنه یه تاون نهی باشه که زود اپ کرده باشه و به یه تاون هشت بخوره تو وار.
دقیقا همینه.
در کل هر نیروی جدیدی که اضافه یا آپگرید میکنید، یه "وزنی" داره. این وزن برای نیروهای دفاعی خیلی بیشتره. بازی هم توی clan war ها همینو در نظر میگیره.
Last edited by NaughtyCat; 18-12-2015 at 13:18.
بعد از اپدیت جدید دیگه اصلا با بربر ارچر نمیشه لوت زد . دوستان با تاون هال 9 کدوم کاپی برای پیدا کردن کلکتور های پر خوبه ؟
2 -3 روزه 100 هزار خرج پیدا کردن حریف میکنم و بعدش 200 هزارتا به دست می یارم !!!![]()
من تون هشتم با هزار خورده ای کاپ هنوزم بعضی وقتا تون بیرون پیدا میکنم فقط با یه بربر کینگ ازشون بین سی تا هشتاد هزار طلا و اکسیر و بین صد تا سیصد تا دارک میگیرم، وقتی هم که آرچر کم داشته باشم کلکتور دیست سیصد هزاری پیدا میشه
دوستان این سایت خرید و فروش معتبره؟چون بعضا واسه فول تاون ده قیمتایی زده که هیچ جوره با عقل جور در نمیاد!
تازه نماد اعتمادشم کلیک میکنه میگه اعتبار زمانیش تموم شده گویا!
محتوای مخفی: Site
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)