تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 300 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سوپرسل اومده ابرو درست کنه زد چشُ کور کرد

قسمت وار باگ عجیبی داره

اتک وار بزنید، وقتی برمیگردید با کمال تعجب میبیند که نیروهاتون کم نشد، و به راحتی میتونین اتک دوم هم همون لحظه بزنید

اتکا رو هم Live نشون نمیده
    شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه

X mod ندارم اصن

برای بقیه هم کلنیا هم که بعد از دسترس خارج شدن بازی اتک وار زدن هم اینجوریه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فردا بازی اپدیت میشه
    بوست 1 جم میشه برای یه هفته و...
    این یکی چی شد؟!
    راه افتاد؟!
    من هنوز منتظرم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده...

جز از شما از هیچ جای دیگه ای نشنیدم...
    کسی میدونه واقعیه یا نه؟!

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سوپرسل اومده ابرو درست کنه زد چشُ کور کرد

قسمت وار باگ عجیبی داره

اتک وار بزنید، وقتی برمیگردید با کمال تعجب میبیند که نیروهاتون کم نشد، و به راحتی میتونین اتک دوم هم همون لحظه بزنید

اتکا رو هم Live نشون نمیده
    برای ما هم اتفاق افتاد !

راستش به نظر من بعید نیست که این ویژگی(همین پاک نشدن سرباز ها) از این به بعد برای همیشه به بازی اضافه بشه ، اگه دقت کرده باشین دنیای وار یه دنیای جداگانه هست ، اتکی که بهمون میزنن از منابعمون کم نمیکنه سربازایی که برای دفاع داخل کلن کستل گذاشتیم با اتکی که بهمون میخوره اگر بمیرن هم باز برای اتک های بعدی که بهمون میخوره هستن حالا از این به بعد سربازایی هم که برای نبرد داخل این دنیای مجازی میبریم بعد از اتک زدن هم قابل استفاده هستن

اگه برای همیشه همین طور بشه خیلی عالی میشه ما همیشه وار ها رو وسط روز استارت میکردیم که بچه ها یک اتکشون رو یک روز بزنن و بعدی رو روز دیگه ولی از این به بعد همه اتک هامون رو توی یک روز میتونیم بزنیم !

ولی در کل هنوز هم باگ ها زیادن با این حال که همین دیروز دو سه بار سرور بازی از دسترس خارج شد و در دست تعمیر بود

. . . . . . . . .

یک سوال داشتم از دوستان با تجربه

ما یک کلن کوچیک داریم با دو تا تون 8 تقریبا فول (غیر از دیوار ) و یک تون 6 و 5 و چند تا 4 و یه عالمه اکانت لول 7 یا 8 () همیشه وار 15 نفره میزنیم و خیلی حریف های خوبی برامون میفته یا تون 9ـی که همه چیزش غیر از تون هالش در حد تون 5 هست یا سه چهار نفر بالایی تون هشت ضعیف ، بعضی وقتام سخت میشه یهو..... معمولا وارها رو با اختلاف زیاد و با 45 یا 44 و این حدود ستاره میبریم(اکانت های پایینی هم همه آشنان و هماهنگیم با هم، بالون 5 یا هوگ 4 میدیم بهشون میترکونن !)

میخواستم بدونم در کل چه عواملی باعث میشه حریفای متعادل رو به روی آدم قرار بگیره ؟ که بشه حداکثر ستاره رو گرفت ؟

این یکی چی شد؟!
    راه افتاد؟!

فکر میکنم این برای کریسمس باشه نه الآن احتمالا اگه بخواد اتفاقی رخ بده یکی دو هفته دیگه معلوم میشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این یکی چی شد؟!
    راه افتاد؟!

مثلی که افتاده برای هفته اینده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

برای ما هم اتفاق افتاد !

راستش به نظر من بعید نیست که این ویژگی(همین پاک نشدن سرباز ها) از این به بعد برای همیشه به بازی اضافه بشه ،

یک سوال داشتم از دوستان با تجربه

میخواستم بدونم در کل چه عواملی باعث میشه حریفای متعادل رو به روی آدم قرار بگیره ؟ که بشه حداکثر ستاره رو گرفت ؟

دیروز با فاصله خیلی کمی بازی به بریک رفت و این باگ مربوط به باقی موندن سربازها بعد از اتک وار رفع شد!!
    خیلی جالبه باگ هایی که بنوعی به نفعشون هست چن هفته هم بگذره اصلاحش نمیکنن و راه حل موقتی اریه میدن تو فرومشون که اگه جم بزنین و باراکس یا ایکس بو در حال ارتقا رو سریع تموم کنین ارتقاعش رو مشکل حل میشه !!!جم برنیم که به نفع شماست که!!!!
    در حالی که هنوز مشکل دونات وار کرش و خیلی مشکلات ریزو درشت دیگه رو حل نکردن دلیلشون هم اینه که میخوایم همه رو با هم حل کنیم!اگه راس میگین باقی موندن سربازها بعد اتک وار رو هم میذاشتین با بقیه حل میکردین دیگه!!!

درسته تجریم در حد سایر دوستان نیست ولی در مورد سوالتون :

بطور کلی قدرت حریف مقابل در وار با توجه به سطح دفعاعیات شما و دیوارهاتون تعیین میشه و تاون هال کمترین میزان نقش رو داره،همونطور که گفتین ممکنه یه تاون نهی باشه که زود اپ کرده باشه و به یه تاون هشت بخوره تو وار.

7. 2 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بطور کلی قدرت حریف مقابل در وار با توجه به سطح دفعاعیات شما و دیوارهاتون تعیین میشه و تاون هال کمترین میزان نقش رو داره،همونطور که گفتین ممکنه یه تاون نهی باشه که زود اپ کرده باشه و به یه تاون هشت بخوره تو وار.
    دقیقا همینه.

در کل هر نیروی جدیدی که اضافه یا آپگرید میکنید، یه "وزنی" داره. این وزن برای نیروهای دفاعی خیلی بیشتره. بازی هم توی clan war ها همینو در نظر میگیره.
    Last edited by NaughtyCat; 18-12-2015 at 13:18.

9. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعد از اپدیت جدید دیگه اصلا با بربر ارچر نمیشه لوت زد . دوستان با تاون هال 9 کدوم کاپی برای پیدا کردن کلکتور های پر خوبه ؟
    2 -3 روزه 100 هزار خرج پیدا کردن حریف میکنم و بعدش 200 هزارتا به دست می یارم !!!

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

بعد از اپدیت جدید دیگه اصلا با بربر ارچر نمیشه لوت زد . دوستان با تاون هال 9 کدوم کاپی برای پیدا کردن کلکتور های پر خوبه ؟
    2 -3 روزه 100 هزار خرج پیدا کردن حریف میکنم و بعدش 200 هزارتا به دست می یارم !!!
    من تون هشتم با هزار خورده ای کاپ هنوزم بعضی وقتا تون بیرون پیدا میکنم فقط با یه بربر کینگ ازشون بین سی تا هشتاد هزار طلا و اکسیر و بین صد تا سیصد تا دارک میگیرم، وقتی هم که آرچر کم داشته باشم کلکتور دیست سیصد هزاری پیدا میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان این سایت خرید و فروش معتبره؟چون بعضا واسه فول تاون ده قیمتایی زده که هیچ جوره با عقل جور در نمیاد!
    تازه نماد اعتمادشم کلیک میکنه میگه اعتبار زمانیش تموم شده گویا!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •